Skaptan
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
wave 3 gelrse wave 2 nin pabucu dama atılıcak
Bazi arkadaşLar wave 2 nin pabucu dama atiLcak demişte ...
Wave 2 daha cıkmadan pabucunu dama koymusdu zaten
Wave 8500 GT : )
Neyse kardeşi kardeşe düşman etmiyim ben ...
bada 2.0'dan bir hayir geLmezse bende android gecmeyi dusunenLerdenim ...
bende wave2 kullanıcısı olarak bada eğer çift çekirdek işlemciyi desteklemeyen bir işletim sistemiyse symbian dan ne farkı kaldı hepimiz öğünüyorduk yok androidden iyi ios a kafa tutar symbianı ezer diye ama bakıyorumda cift çekirdekli android cihazlar piyasada yakında iphone 5 de çıkar çift çekirdekli ama bada çift çekirdekli işlemcileri desteklemiyorsa geleceği yok bu işletim sisteminin bundan sonra olduğu yerde sayar derim millet çift çekirdekli cihazların tadını çıkarır bizde onların videolarını izler vay be adamlar yapmış beee deriz bu iş bu kadar benim için
bende wave2 kullanıcısı olarak bada eğer çift çekirdek işlemciyi desteklemeyen bir işletim sistemiyse symbian dan ne farkı kaldı hepimiz öğünüyorduk yok androidden iyi ios a kafa tutar symbianı ezer diye ama bakıyorumda cift çekirdekli android cihazlar piyasada yakında iphone 5 de çıkar çift çekirdekli ama bada çift çekirdekli işlemcileri desteklemiyorsa geleceği yok bu işletim sisteminin bundan sonra olduğu yerde sayar derim millet çift çekirdekli cihazların tadını çıkarır bizde onların videolarını izler vay be adamlar yapmış beee deriz bu iş bu kadar benim için
çift çekirdek desteği yoksa nolmuş ? Ben böyle olunca sevmiyorum işte en ufak bi açıkta direk kötülüyorsunuz. Bada nın bir kere çift çekirdeğe ihtiyacı yok. Çift çekirdek ihtiyaçtan yapılan bir işlemci yoksa gerek yok... Bada piyasadaki en stabil sistem ve inanın androidi de kullanmış biri olarak söylüyorum androidde çift çekirdek 1.2 işlemciyle badadaki 1.0 tek çekirdek işlemci aynı!!! Ve yine söylüyorum bada gelişen bir sistem. Bada 1.0 da desteklemediği bir sürü özelliği vardı. 1.2 de çok aşırı derecede özellik eklendi ve düzenlendi. Yok öyle bi anda ölmek filan. Hala diyorum iOs u ezer! Android belkiSymbianı sistemden saymadığım için onu dahil bile etmiyorum...
&amp;lt;br /&amp;gt;&lt;br /&gt;<br /><br />çift çekirdek desteği yoksa nolmuş ? Ben böyle olunca sevmiyorum işte en ufak bi açıkta direk kötülüyorsunuz. Bada nın bir kere çift çekirdeğe ihtiyacı yok. Çift çekirdek ihtiyaçtan yapılan bir işlemci yoksa gerek yok... Bada piyasadaki en stabil sistem ve inanın androidi de kullanmış biri olarak söylüyorum androidde çift çekirdek 1.2 işlemciyle badadaki 1.0 tek çekirdek işlemci aynı!!! Ve yine söylüyorum bada gelişen bir sistem. Bada 1.0 da desteklemediği bir sürü özelliği vardı. 1.2 de çok aşırı derecede özellik eklendi ve düzenlendi. Yok öyle bi anda ölmek filan. Hala diyorum iOs u ezer! Android belki &amp;lt;img src=&amp;quot;/images/smileyler/ehe.gif&amp;quot; border=&amp;quot;0&amp;quot; alt=&amp;quot;&amp;quot; title=&amp;quot;Şeytanî Gülüş&amp;quot; smilieid=&amp;quot;189&amp;quot; class=&amp;quot;inlineimg&amp;quot; /&amp;gt; Symbianı sistemden saymadığım için onu dahil bile etmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?