Sakal çıkmıyo :S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
buketcik

buketcik

Üye
konu beni aştı.sanırım yanlış yerdeyim.iyi forumlar.ben kaçar

.BlueTR

.BlueTR

Üye
14 yaşındaki berkan abimde sakal çıkmaya başladı dokunca çok belli oluyo bende 13 yaşındayım bendede bıyık var xD

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
sakal erkeğe yakısıyor.Niye cıkmasın diyorsunuz ki.Ben kestiğim zaman kendimi acaib hissediyorum.Bebek gibi oluo yüzüm:D

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
çıksa bi dert çıkmasa bi dert

kol@j

kol@j

Üye
biz çıkanı da kesmek için uğraşıyoruz.

olduğunla mutlu ol...

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
bide bişey söylicem b ile başlayan markanın tüy dökücü kremi çok berbat bişe koluma sürdüm deneme amaçlı şuan 3 cm karelik bölgede tüy fln kalmadı :D

.BlueTR

.BlueTR

Üye
:ehe
bide bişey söylicem b ile başlayan markanın tüy dökücü kremi çok berbat bişe koluma sürdüm deneme amaçlı şuan 3 cm karelik bölgede tüy fln kalmadı :D
xD fazla merak iyi değildir boşuna dememişler :ehe

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
bence dert etme okadar askere gidince çoğalır hergün jilete vurunca sıklaşır ve çok şekilli güzel bir sakal oluşur sende.

böyle birşey olu verir

eldergod

eldergod

Üye
Emin ol ki sakalların gürleştiği zaman keşke çıkmasa diyeceksin ;)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Kardeşim en yakın aktara gidip badem yağı veya sarmısak yağı alıp jiletle traş olduktan sonra sakal bıyık bölgene bu yağlardan birini sür. Birkaç ay içerisinde etkisini göstermeye başlar.

63 mustafa

63 mustafa

Üye
Bence çıkmaması daha iyi sürekli kesme derdi var benim 16 yaşındayım çıkmak üzre ama istemiyorum çıkmasını

Till_Lindemann

Till_Lindemann

Üye
Kahve iç :D

Utku

Utku

Üye
ne alaka kahve

'Davut

'Davut

Üye
Ben kaç kişiden duydum askerde haftada 1 sakal traşı oluyorum diyen ve şimdi adamların saçı yok sakalı bol :ehe ...Pek kafa yoracak bir iş değil anlıyaçağın...;)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Çıkar zamanla. Çıkmasa da bu kadar sorun edilecek bir şey değil zaten merak etme :)

hoss

hoss

Üye
bende de hafif sakal var , dikkat jilet vururken üstlere çok cıkma aynı hizadan kes çok sekil cıkar sende de :oke:

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
bende uzadı :) kesicem yakında :D

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Az kızarmış kertenkele kuyruğunu 20 dakika sirke içerisinde beklettikten sonra üzerine yarasa sütü ekle. Biraz karıştır ve yanında soğan bulundur. En önemlisi de Maymun, bulabilirsen yakala bir maymunu elini yüzüne sür şifa niyetine olsun de tamamdır:)
Kardeşim şaka maka dert etme o kadar. Benim de çıkmazdı bir zamanlar ben de dert ederdim ama şimdi amazon ormanı gibi baş edemiyorum. O kadar da heves edilecek bir şey değil. Acaip acaip yöntemlere başvurup cildini tahriş etme sakın. Hem kızlar taze ve pürüzsüz ciltli erkeklerden daha çok hoşlanır. Kılda keramet olsaydı popoda çıkmazdı.. :D

• Beğen
Tepkiler: buketcik
.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Az kızarmış kertenkele kuyruğunu 20 dakika sirke içerisinde beklettikten sonra üzerine yarasa sütü ekle. Biraz karıştır ve yanında soğan bulundur. En önemlisi de Maymun, bulabilirsen yakala bir maymunu elini yüzüne sür şifa niyetine olsun de tamamdır:)
Kardeşim şaka maka dert etme o kadar. Benim de çıkmazdı bir zamanlar ben de dert ederdim ama şimdi amazon ormanı gibi baş edemiyorum. O kadar da heves edilecek bir şey değil. Acaip acaip yöntemlere başvurup cildini tahriş etme sakın. Hem kızlar taze ve pürüzsüz ciltli erkeklerden daha çok hoşlanır. Kılda keramet olsaydı popoda çıkmazdı.. :D

:ehe:ehe

buketcik

buketcik

Üye
dert edilecek bir şeymi bu yahu.
ne güzel işte.
bak konunun birinde kıl var diye :ehe tartışılıyor.sende burda yok diyosun .
şükret tatlım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt