Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sakal çıkmıyo :S
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
c-zogbia
Üye
Konu Sahibi
Sakal çıkmıyo :S
Bn 19 yaşındaym ve hala sakalm yok. 15 yasındaki bebeler bile militan gibi gezerken.. Sadece bıyık var favorilerm bile yok sadece tüylerim elimle fark ediliyo. Ne yapmalıym acil yardm :S top sakal bile yok
canturgay
Üye
ne yapacan sakalı kardeşim, sürekli traş derdi yüzün tahriş olacak gerçi bende de öyle çok yok
c-zogbia
Üye
Konu Sahibi
Ya hiç yoktan bi top sakal olsn
PhyscoDevil
Üye
bizim sınıftada 18 yasında biri var çocukta dogru düzgün bıyık bile yok
One907
Üye
Jiletle kesmiyor musun?
c-zogbia
Üye
Konu Sahibi
Jiletle kestm 5-6 defa ama tık yok. sarımsak flan işe yarar mı?
TheRkuT
Üye
Çoğu da dert azı da Keşke bende de olmasa Sarımsak'ın böyle bir etkisi var fakat deneyenini görmedim hiç. Bence askerliğini yaptıktan sonra heves et, keza hergün traş olmaktan sıkılırsın.
Lacrymosa
Üye
Valla bende çıkıyor çıkmama gibi bir durum olmadığı için sizin ruh halinizi bilemiyorum ama çıkmaması sizin için avantaj bence. Kesme derdi yok. Her zaman temiz bir insan olarak görünürsünüz.
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Sakal sorun oluyor, okula zor giriyoruz valla ... Keşke çıkmasa .
sakallı erkekler hoş ve çekicidir.fakat sakalı hiç olmayanlarda traş olmuş kadar çekicidir.
ben bayan olarak her ikisinide onaylıyorum.bence dert edecek bir konu olmadığını düşünüyorum
Catty
Emekli Yönetici
Bende geçen seneye kadar öyleydim . Bebek gibi yüzüm vardı hergün jilet vurunca çoğalmaya başladı ve şu an keçi sakalım bile var formül ; hergün jiletle kazımaktan geçiyor
ugur2362
Üye
çıkmasını istiyorsan jilet ile al tüyleri ama düzgün al sonra yamuk çıkar