pRime.
Üye
-
Konu Sahibi
-
tamam hatırladım.
meegoturkiye forum'da oytunla konusmustuk, fizik bolumu okuyorum ama elektronik muhendisligine yuksek lisans yapmayi dusunuyorum eger bu sene mezun olmak nasip olursa
Neyi indirip nereye kuracam Serdar anlamadım?Hangi bolumdu?
- - - Eklendi - - -
İndirip kur abi calistirmasi falan cok kolay ama sadece components diye bir uygulama var.
abi cepteyim eve girince linklerle birlikte anlatcam.
emulatör sadece uygulama test etmek için, sisteme dair pek bir şey yok ama kilit özellikleri var tabi sağa sola kaydırma swipe vs.Şu Sailfish'i denemek lazım bi
Şu Sailfish'i denemek lazım bi
dosya yöneticisi portlanırsa bir ihtimal yüklersiniz ama n9 uygulamaları doğrudan kurulmaz çünkü meego harmattan (maemo 6) ile mer birbirinden farklı sistemler. yani yine portlama yapacaksınız.peki emülatör üzerinden uygulama yükleyemezmiyiz, bi yöntemi varmı?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızabi buradan windows için olanı indir.
o inerkenLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızlinkine tıklayıp virtual box'u indir.
virtual box yaklaşık 100mb olmalı yani büyük olasılık ilk o iner. inince hemen kur.
kurduktan sonra sailfish sdk'sını kur. ondan sonra sdk açılacak ama uygulama geliştirmeyeceksen onu kapayabilirsin.
virtual box'u aç, açtıktan sonra karşına bir kaç onay kutucuğu çıkacak onlara ok de. sonra zaten solda bir liste var mer ve sailfish diye sen sailfish'e çift tıkla. (sdk'yı kurmadan onlar gözükmez) yine peş peşe bir kaç tane onay kutucuğu çıkacak onlara ok de. biraz bekledikten sonra sailfish açılacak.
- - - Eklendi - - -
bu arada ironinin dibine vuruyorum.
ustadim bu resimler neyinresmi acep
emulatör sadece uygulama test etmek için, sisteme dair pek bir şey yok ama kilit özellikleri var tabi sağa sola kaydırma swipe vs.
[ENGİN];5961106' Alıntı:
Teşekkür ederim SerdarAma bende pc yokki
sende benim gibi n9'u pc niyetine kullananlardansin o zaman
bilmiyordum abi. neyse artık pc alırsan denersin.[ENGİN];5961106' Alıntı:
Teşekkür ederim SerdarAma bende pc yokki
[ENGİN];5961347' Alıntı:
AynenZaten oldum olası sevemedim bilgisayarı ama tablet düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?