Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sahurda İnternet Bedava
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iskenlii
Üye
Konu Sahibi
Sahurda İnternet Bedava
Arkadaşlar bana mesaj geldi duymayanlar vardır dedim. Gelen mesaj: SAHURDA iNTERNET BEDAVA! Hemen SAHUR yazin 2222ye gonderin tum Ramazan boyunca sahurda internette dilediginiz gibi ucretsiz dolasin!
Geçen sene gayet hızlıydı ama özellikle dikkat ettim bu sene 2den sonra trcell internet aşırı yavaşlıyor sanırım millet sahurda beleş internete abandığı için.
plusnettr
Üye
Saat 2de başlıyor o yoğunluk saat 2:30 a kadar sürüyordu. Sanırım millet dosya indirmek için kullaniyordu. Çabuk dolduğu için kotaları çıkınca hızlanıyordu internet. Ben yine yoktan az 1.5 GB indirmisimdir. Bir dahaki Ramazan da yeniden bekliyoruz
asigsasi
Üye
bi ramazanıda komple bedava yapsalar komple canları çıkacak sanki
Komple bedava yapan çıkarsa geçelim ona sadece Turkcell için değil başımızda kendini tekel zanneden bir altyapı mafyası olduğu sürece bedava olmaz. Yoksa yapmak istemediklerinden değil. Şu an bile bazı sınırsız paketler sayesinde müşteri kaybetmeye başladılar, onun bile önünü nasıl baltalarız diye düşünüyorlar. Altyapı mafyası kim mi? düşünün azcık