Sahurda İnternet Bedava

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iskenlii

iskenlii

Üye
    Konu Sahibi
Sahurda İnternet Bedava
Arkadaşlar bana mesaj geldi duymayanlar vardır dedim. Gelen mesaj: SAHURDA iNTERNET BEDAVA! Hemen SAHUR yazin 2222ye gonderin tum Ramazan boyunca sahurda internette dilediginiz gibi ucretsiz dolasin! :)

clawiss

clawiss

Üye
keşke avea da böyle bir incelik yapsa :)

blackcat67

blackcat67

Üye
nesi bedava ya sınırsız internet paketimiz var diye kampanyaya katılamıyoruz saçmalık ya turkcell

ntquartex

ntquartex

Üye
Geçen sene gayet hızlıydı ama özellikle dikkat ettim bu sene 2den sonra trcell internet aşırı yavaşlıyor sanırım millet sahurda beleş internete abandığı için.

plusnettr

plusnettr

Üye
Saat 2de başlıyor o yoğunluk saat 2:30 a kadar sürüyordu. Sanırım millet dosya indirmek için kullaniyordu. Çabuk dolduğu için kotaları çıkınca hızlanıyordu internet. Ben yine yoktan az 1.5 GB indirmisimdir. Bir dahaki Ramazan da yeniden bekliyoruz :D

asigsasi

asigsasi

Üye
bi ramazanıda komple bedava yapsalar komple canları çıkacak sanki

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Jitou

Jitou

Üye
Güzel kampanya

plusnettr

plusnettr

Üye
bi ramazanıda komple bedava yapsalar komple canları çıkacak sanki

Komple bedava yapan çıkarsa geçelim ona sadece Turkcell için değil başımızda kendini tekel zanneden bir altyapı mafyası olduğu sürece bedava olmaz. Yoksa yapmak istemediklerinden değil. Şu an bile bazı sınırsız paketler sayesinde müşteri kaybetmeye başladılar, onun bile önünü nasıl baltalarız diye düşünüyorlar. Altyapı mafyası kim mi? düşünün azcık :ehe

night_jack

night_jack

Üye
Artık kapandı,hızlarda düşüş olmuştur:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt