Sağ ol dayı. Allah tutulan oruçları kabul etsin. İftarda gel maden suyu içelim. 😂Ramazanın ikinci sahuru ilkinde yazamadık kusura bakmayın
Hayırlı sahurlar.
Dayı nerelerdesin ? Ramazanımız hayırlı olsun. Maden suları bugün bendenRamazanın ikinci sahuru ilkinde yazamadık kusura bakmayın
Hayırlı sahurlar.
Tüh gitti oruçDayı nerelerdesin ? Ramazanımız hayırlı olsun. Maden suları bugün benden
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Çete çeteye çatmışMaxiBros çetesi halen aktiftir belki

Ben hala öyle düşünüyorum agaDaha önceki üyeler mesaj kastığımı düşünüyordu. Bundan sıkıntılı olduğum için muhabbetleri kesmiştim...![]()

Dördüncü sahurda bari yaz dayı, nasıl gidiyor emeklilik, geçinebiliyor musunRamazanın ikinci sahuru ilkinde yazamadık kusura bakmayın
Hayırlı sahurlar.

Yıllar geçtikçe ekran başında geçen süre azalıyor tepki süremiz uzuyorDördüncü sahurda bari yaz dayı, nasıl gidiyor emeklilik, geçinebiliyor musun
Hayırlı sahurlar![]()
Yine yeni bir sahur serisine hoşgeldiniz hayırlı ramazanlar.Hayırlı Ramazanlar, Eski toprakYıllar geçtikçe ekran başında geçen süre azalıyor tepki süremiz uzuyorYine yeni bir sahur serisine hoşgeldiniz hayırlı ramazanlar.

hoşbulduk, hayırlı ramazanlar...Yıllar geçtikçe ekran başında geçen süre azalıyor tepki süremiz uzuyorYine yeni bir sahur serisine hoşgeldiniz hayırlı ramazanlar.
Çayla iyi gidersigara böreği nasıl gider sahurda sizce