sahibinden.com da satılan çin telefonları hakkında bilgi istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

maholan

maholan

Üye
    Konu Sahibi
sahibinden.com da satılan çin telefonları hakkında bilgi istiyorum
arkadaşlar sahibinden.com da çin malı telefon satan telefoncular var bunlar ne kadar güvenilir acaba istanbulda oturanlar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim :bilmm

kol@j

kol@j

Üye
faturalı alınan çin kaynaklı telefonlarda pek sıkıntı olmaz gibime geliyor...

mesela:
wento, dolia, vertice, anycool gibi

diğerlerinde de pek sıkıntı olmaz çünkü...
fason mal üretenlerde pazarda yer tutabilmek için kaliteye önem veriyorlar artık...
tek sıkıntı imei...
klonlanmış imei tüklenmişse uğraşabilirsin...

hayırlı maxicepler

maholan

maholan

Üye
    Konu Sahibi

mesela şu ürünü alsam hiç bişey yapmadan bozulma imkanı var mı ???
birde imei olayı ne anlama geliyo pek anlamamda bi anlatırsan ona göre dawranırım...

kol@j

kol@j

Üye
bana öylr geliyorki buradan alış-veriş satıcının taahhütleri doğrultusunda gayet ideal...
dokunmatik pek tavsiye etmem ... o da sadece kullanımı alışmayı gerektirdiğinden....

imei ler kayıtlıymış... o açıdan pek sorun yok gibi görünsede...
kapanmaya karşı ömür boyu garanti vermesi kapandığı zaman satıcı bedava olarak başka imei yükleyecek gibi...
yalnız dükkanına gitmek sorunu olabilir.
eğer faturasını kesecekse hiç sorun olmaz ... fatura imei numaran silinirse
şuradan yardım alabilirsin :
http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/imei-yuklemek-ya-da-degistirmek-351080.html

fakat ürün kalitesinin iyi olduğunu... fiyatının da makul olduğunu söyleyebilirim
satıcı sahibinden.com üzerinden sadece bir ürün satmış... o ise olumsuz değil...
sahibinden.com daki ilanları görüpte başka alanlar da olabilir...bu kesin bence...
taahhütlerine göre uygun bir satıcı bence...

benim bütün düşündüğüm bu

maholan

maholan

Üye
    Konu Sahibi
imei dışında telefonun madde kalitesi dayanıklılık ve üzerinde ki işletim sistemi konularında neler diebiliriz

konyarapp

Üye
arkadaşım satıcı zaten açıklamalarını özelliklerini yazmış telefonun.Dokunmatik çin işi telefonların dokunmatik paneli çok çabuk arıza yapabiliyor.Mesaj tutkunuysan Kesinlikle tavsiye etmem.Ayriyeten kolaj06 arkadaşımızın dedigi gibi imei sorunu yaşıyabilirsin.Tk dan açık mı kayıtlı mı cihaz bunu bilmen lazım ona göre hareket etmen lazım.Garantisi var diyor ama kaç yıl süre ile tartışılır...Sen bilirsin...

kol@j

kol@j

Üye
imei dışında telefonun madde kalitesi dayanıklılık ve üzerinde ki işletim sistemi konularında neler diebiliriz

dokunmatikler internete girişlerde ekran avantajı var ama klavye kullanımı alışmayı gerektirir...
bende çin kaynaklı telefon kullanıyorum...
tuşlu... daha önce dokunmatikle değiştokuş yapmıştık bir arkadaşla ama dediğimgibi klavye kullanımı uğraştırdı..

kalitesi konusunda şunu söyleyeyim...
artık fason üreticiler de pazar da yer tutabilmek için kaliteye önem veriyorlar....

java tabanlı programlar çalıştırıyorlart yani jar jad uzantılı programlar...

hayırlı maxicepler

maholan

maholan

Üye
    Konu Sahibi
almaya karar verdim ama hangi marka iyi olur hangisi daha çok dayanır hangi markayı önerirsiniz... bu işi bilen telefncu arkadaşlar varsa 150 lira bütceli bi marka iphone önersin lütfen

maholan

maholan

Üye
    Konu Sahibi
bana iphone havası estirecek kamerası okadar iyi olmasına gerek yok ama dokunmatğiyle birlikte sms yazma kalitesi sunacak bir telefon lazım ama dediğim gibi yüksek markalı telefonların havasını estricek ve çin malıda olsa sağlam olacak bu kriterde bir marka telefon arıyorum .... yardımcı olursanız çokkk sevinirim

kol@j

kol@j

Üye
sen kararını vermişsin ... bizden onay bekliyorsun... ben yukarıda bildiğimi söyledim...
ama ne alırsan al... kararın ne olursa olsun... sen bir maxicepli olduğun için seni her daim destekleyeceğimizi unutma...ayrıca alacağın malın hayırlı olmasını dilerim...

eğer ürünler hakkında düşüncelerimi biliyorsun...
satıcıdan bir de fatura istersen n' olacak bakalım...

bir de bunlara bak kafanda daha güzel şekiller oluşacak

bu sitede en azından kendi çapında da olsa garanti veriyor...
ama bunlarda google map olmamaya bilir.

burayıda telefonla bir ara faturalımı satıyor...
imei kayıtlı mı ?

maholan

maholan

Üye
    Konu Sahibi
bunlar sahibinden.comdaki ürünlere bakarak daha kaliteli gibi duruyorlar ama fiyatları sanki beni aşıyor bu verdiğin sitedeki ürünlerin bana rahatlıkla 3-4 yıl yeteceğini gözlemledim ama fiyatı biraz pahalı geldi.. sahibinden.com daki ürünleri nieyse tereddüt ediyorum aynı zamanda çok almak istiyorum napcamı şaşırdım walla ... telefoncu bi arkdaş şunlara bakarak yardımcı olamaz mı ya ...

kol@j

kol@j

Üye
kardeş benimki de çin kaynaklı telefon benzer bir satıcıdan aldım...
sorunlarımı hallettim
sen istediğin birini al
o gösterdiğin telefonlar iyi...
yardımcı oluruz evel-allah...
bazı şeyleri açık konuşamadım ama dediğim gibi
aynı sorunları yaşadığım için bu konuda
iyi özellik kötü özellik hepsini anlatabilirm... anlattımda zaten
benden daha yardımcısını bulamazsın belki...
şimdi hiçbir sorunum yok allaha şükür...

maholan

maholan

Üye
    Konu Sahibi
şimdi öğrenci olduğum için mali durumumda kısıtlı ve elimdeki parayı en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum bu kadar araştırmamı maruz görün lütfen... mesela ben bu wifili olan iphoneden alsam 5-6 ay kullandım ve dokunmatiği bozuldu veya açılmıyo tamiri mümkün mü ?

kol@j

kol@j

Üye
sahibinden.com da aynı istediğin gibi wt-3 var..
bağlantısını da verdim...
hem servisi var hem garantisi... yurt içinde mevcut
imei numarası (cep telefonunun dünya üzerindeki seri numarası)
türk telekom ' a kayıtlı üstelik bunların...
şu anki sana önereceğim en iyisi... fiyatıda uygun...

--------------- Ekleme ---------------

bu marka telefonu takip et.
trident te başka cins dokunmatiklerde var

--------------- Ekleme ---------------

şu da benim ki ayarında bir telefon...
karizmatik bir tuşlu

dokunmatik istemezsen tavsiyem olur...

maholan

maholan

Üye
    Konu Sahibi
bunlar hakkaten güzel marka tv de falan reklamı çıkıyordu demekki sağlam bi marka ... peki ikinci el almak doğru olur mu biliyorsun ki dokunmatiği hassas olan teller bunlar ...

kol@j

kol@j

Üye
kardeş en azından teknik servis imkanı var...
gerçek şahısın sattığı sıfırlarda var...

çin malı alsan belki para versen bile tamir ettiremeyeceksin...

dokunmatikten bu kadar korkuyorsan

bunu dene...

maholan

maholan

Üye
    Konu Sahibi
yani mantıklı aslında garantisi devam ediyorsa dokunmatiğinde sorun varsa garantiye gönderirim bu güsel seçim oldu ya en mantıklısı bu peki bu tel.i nokia 3500 ın işletim sistemi ile kıyaslıcak olursak neler diebiliriz

kol@j

kol@j

Üye
kardeş nokia lar sis uzantılı (symbian) çalıştırır. aynı zamna da jar ve jad uzantılı (java) programları da çalıştırır...

ancak çin kaynaklılar sadece jar jad uzantılı (java) programlları çalıştırır...
bir zamnalar dokunmatiklerde java oyun sorunu vardı
artık onlarda forumumuzda (maxicepte) mevcut.

hem bu kadar evhamlanma... telefon senin işini görecekse işletim sistemini boşver...
yatarince kriter öğrendin... artık meydan senin

bu kadar şey öğrendikten sonra daha da uğraşırsan bayram günü vaktini böyle boşa harcamış olursun...

ha bu arada bayramın da mübarek olsun...

maholan

maholan

Üye
    Konu Sahibi
doğru ya telefon telaşesinden unuttuk ya k.bkma bayramın mübarek olun kardeşim sennde ... ben kararımı verdim trident wt2 alacağım yorumlar çok güzel verdiğin bilgiler için çok teşekkürler kardeşim... son bi soru daha sorabilir miyim :P

Üst Alt