Yahu illuminati o kadar basit bir şey değil ki.
Kelime anlamı ile anlıyor bir çok insan bunu. İyice çocuk muhabbetine döndü diyebilirim.
Boşverin siz. Dinleyin yahut dinlemeyin. Beğenin yahut beğenmeyin.
Ama bunu kişiselleştirmeyin.
esselamu aleykum hayırlı sahurlar dostlar baktım anasayfada bu konu çok yorum almış bakayım dedim kardeş sizin sagoyla derdiniz nedir ya şu illuminati diyen arkadaşlara soruyorum. gereksiz bi muhabbet. kişinin içindekini yalnızca ALLAH bilir bunu tartışmak suizan eylemek kul hakkına girer kendi ağzından söylemedikçe bu iddialar gıybet sayılır ve ruz-ı mahşerde hakkını alır sago..
esselamu aleykum hayırlı sahurlar dostlar baktım anasayfada bu konu çok yorum almış bakayım dedim kardeş sizin sagoyla derdiniz nedir ya şu illuminati diyen arkadaşlara soruyorum. gereksiz bi muhabbet. kişinin içindekini yalnızca ALLAH bilir bunu tartışmak suizan eylemek kul hakkına girer kendi ağzından söylemedikçe bu iddialar gıybet sayılır ve ruz-ı mahşerde hakkını alır sago..
Arkadaslar size ne? Yahu adami niye illaki cok eindar veya degil diye gostermeye calisiyorsunuz? Size ahirette sevap mi verecek?
Adam istedigini yapsin. Gitsin uyusturucu kullansin, icki icsin, seks yapsin... Gitsin illuminatiye hizmet etsin, isterse gitsin Voldemort'tan yana olsun, Olum Yiyen olsun. Size ne ya adam istedigini yapsin...