vuuv 6 patlarmı kullanıosnbende görüşme nin ses kaydı mevcut kardeş kafadan atma yok adamlar zaten çekingen ler arayanlar bilir kesin olmazsa söylemezler ve ben bugün geleceğinin kesin teyidini aldım gönlünü ferah tut kuru sıkı kullanmam ben

bende görüşme nin ses kaydı mevcut kardeş kafadan atma yok adamlar zaten çekingen ler arayanlar bilir kesin olmazsa söylemezler ve ben bugün geleceğinin kesin teyidini aldım gönlünü ferah tut kuru sıkı kullanmam benHata veriyorsa bişeyler vardır herhaldeAma arkadaşım konuyu açarken kaynak neyin bişey ver de millet de ona göre konuşsun. Kaç tane böyle konu açılıp kapatılıyo
Taş devri ms. 2011Filtre geldiği gün taş devrine döneceğimiz gündür 22 kasım diye bir tarih dönüyor ama iptal edilir umarım.

daha önce gelecek te birgün için tarih verildi kimi iki hafta kimi bir ay dedi ben bugün diyorum (Bugün) ilgin için teşekkür ederimArkadaşın kaynağı nokia müşteri hizmetleri sanırım. Bir hatırlatma yapayım: 15 Ağustos tarihinde kesin bir dille bu güncellemenin çıkacağını söyleyen de yine onlardı. Sonuç ortada. Hala bekliyoruz![]()
bnde hiç açlmıoNavi açıldı 22.14 versiyonunu seçtim 5dk döndü hata verdi bakalım takipteyim bir süre daha

Taş devri ms. 2011![]()

Çok iddialısın hocam. Biz de sana inanıcaz arrık. Bekleyelim bakalım.daha önce gelecek te birgün için tarih verildi kimi iki hafta kimi bir ay dedi ben bugün diyorum (Bugün) ilgin için teşekkür ederim

müsterih olÇok iddialısın hocam. Biz de sana inanıcaz arrık. Bekleyelim bakalım.![]()
)sabırlı ol gün içinde yoklaovi suite yeni güncelleme yok diyor![]()