SAĞA Sola BAKMA Orjinal ANNA GÜNCELLEMESi Bugün

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o.basar86

o.basar86

Üye
Arkadaşın kaynağı nokia müşteri hizmetleri sanırım. Bir hatırlatma yapayım: 15 Ağustos tarihinde kesin bir dille bu güncellemenin çıkacağını söyleyen de yine onlardı. Sonuç ortada. Hala bekliyoruz :)

emincik46

emincik46

Üye
bende görüşme nin ses kaydı mevcut kardeş kafadan atma yok adamlar zaten çekingen ler arayanlar bilir kesin olmazsa söylemezler ve ben bugün geleceğinin kesin teyidini aldım gönlünü ferah tut kuru sıkı kullanmam ben
vuuv 6 patlarmı kullanıosn :d::naughty:

• Beğen
Tepkiler: iatis

empereur

Üye
    Konu Sahibi
Hata veriyorsa bişeyler vardır herhalde :hmmmAma arkadaşım konuyu açarken kaynak neyin bişey ver de millet de ona göre konuşsun. Kaç tane böyle konu açılıp kapatılıyo
bende görüşme nin ses kaydı mevcut kardeş kafadan atma yok adamlar zaten çekingen ler arayanlar bilir kesin olmazsa söylemezler ve ben bugün geleceğinin kesin teyidini aldım gönlünü ferah tut kuru sıkı kullanmam ben

_ardaa

_ardaa

Üye
Navi açıldı 22.14 versiyonunu seçtim 5dk döndü hata verdi bakalım takipteyim bir süre daha

empereur

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşın kaynağı nokia müşteri hizmetleri sanırım. Bir hatırlatma yapayım: 15 Ağustos tarihinde kesin bir dille bu güncellemenin çıkacağını söyleyen de yine onlardı. Sonuç ortada. Hala bekliyoruz :)
daha önce gelecek te birgün için tarih verildi kimi iki hafta kimi bir ay dedi ben bugün diyorum (Bugün) ilgin için teşekkür ederim

pensacola

Üye
Müşteri Hizmetleri Bana Temmuz da Geleceğini Söylemişti :) Bende İddaa etmiştim forumda temmuz da bizde diye .. Rezil Oldum tühh :P

empereur

Üye
    Konu Sahibi
GÜNCELLEME ilk gören buraya yazsın ilk yarım saat ten sonra hiçbirşey olmamış gibi bu defa da belle beklenecek millet yazıp çizecek biride çıkıp gün bugün diyecek bugün olduğu gibi

o.basar86

o.basar86

Üye
daha önce gelecek te birgün için tarih verildi kimi iki hafta kimi bir ay dedi ben bugün diyorum (Bugün) ilgin için teşekkür ederim
Çok iddialısın hocam. Biz de sana inanıcaz arrık. Bekleyelim bakalım. :)

mfb2

mfb2

Üye
ovi suite yeni güncelleme yok diyor :)

_ardaa

_ardaa

Üye
navi açıldı güncelleme yok

mfb2

mfb2

Üye
ovi suite yi yalama ettim yoklaya yoklaya :D:ah

• Beğen
Tepkiler: mustimix41
PriZm

PriZm

Üye
yoo hala açılmıyor bende:(

accman

accman

Üye
umarım bugün gelir ama çok da umutlu değilim ben dostlar...

empereur

Üye
    Konu Sahibi
bide N8 için kamera GÜNCELLEMEsi nokia beta da indirin bakın

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Gelmeden önce açılan konular kapatılacaktır.

• Beğen
Tepkiler: emincik46
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt