SAĞA Sola BAKMA Orjinal ANNA GÜNCELLEMESi Bugün

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akondd

akondd

Üye
Birde internet filtresine nokia'da dahil ediliyormuş tam güncelleme günü ovi'ye sansür:D
iyide bu kötü bişey değilki bi yazılım güncellemesi niye filtre koysunlar yasal değilmi sonuçta

pensacola

Üye
:) Gerçekten Bilmiyorum Yaff Yasak Neyle İlgili ..

empereur

Üye
    Konu Sahibi
ya bi telefondan GÜNCELLEME kontrolü yapın benim tel sunucu yanıt vermiyor diyor kesin yükleme yapıyorlar sizde nasıl beyler

_ardaa

_ardaa

Üye
ya bi telefondan GÜNCELLEME kontrolü yapın benim tel sunucu yanıt vermiyor diyor kesin yükleme yapıyorlar sizde nasıl beyler

navi çalışmadığında genelde ovi de çalışmıyor zaten.

emincik46

emincik46

Üye
hani gelen qiden yok :D

CunningHunteR

CunningHunteR

Üye
Bende bu hatayı veriyor

pRime.

pRime.

Üye
Bende TTnet altyapı çalışmalarını yetiştiremeyecekmiş diye okudum
Yalandır o çünkü mahkemeye gidildi bu yasakla ilgili, düşünsene playstation network, itunes falan bile yasaklanacaklar arasında filtre gelirse Allah sonumuzu hayretsin...

fikret3968

fikret3968

Üye
Yalandır o çünkü mahkemeye gidildi bu yasakla ilgili, düşünsene playstation network, itunes falan bile yasaklanacaklar arasında filtre gelirse Allah sonumuzu hayretsin...
göreceğiz yalanmı yasakmı

_ardaa

_ardaa

Üye
Filtre geldiği gün taş devrine döneceğimiz gündür 22 kasım diye bir tarih dönüyor ama iptal edilir umarım.

empereur

Üye
    Konu Sahibi
beyler harbiden inanıyormusunuz ya itunes falan bence konumuzun dışına çıkmayalım

Silinen Üye 1876985

Kapalı Hesap
Hata veriyorsa bişeyler vardır herhalde :hmmm

Ama arkadaşım konuyu açarken kaynak neyin bişey ver de millet de ona göre konuşsun. Kaç tane böyle konu açılıp kapatılıyo

empereur

Üye
    Konu Sahibi
bende görüşme nin ses kaydı mevcut kardeş kafadan atma yok adamlar zaten çekingen ler arayanlar bilir kesin olmazsa söylemezler ve ben bugün geleceğinin kesin teyidini aldım gönlünü ferah tut kuru sıkı kullanmam ben

CunningHunteR

CunningHunteR

Üye
Bende Hala Açılmıyor :( :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt