iOS 11.2 Beta 1 güncellemesi yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
iOS 11.2 Beta 1 güncellemesi yayınlandı
Apple neredeyse iOS 11'de yaşanacak tüm hataları gidermeyi başaracak olan yeni sürümü iOS 11.2'nin ilk betasını bugün itibariyle kullanıma sunduğunu açıkladı.

Akıllı telefon pazarının en önemli isimleri arasında yer almayı başaran Apple firması, iOS 11 işletim sistemini yayınladıktan sonra başı bir türlü dertten kurtulmadı. İşletim sistemin de yaşanan sorunlar nedeniyle tüketicinin tepkisini üzerine çeken üretici firma, gün içerisinde yeni işletim sistemi sürümü iOS 11.1'in tanıtımını gerçekleştirdi.


Yayınlanan bu güncelleme ile birlikte iOS 11 işletim sistemindeki hemen hemen tüm hataların ortadan kaldırıldığı belirtiliyor. Ancak elini çabuk tutmak isteyen ve sistemdeki tüm hataları ortadan kaldırmak için çalışan Apple, iOS 11.2 güncellemesinin ilk Beta sürümüyle birlikte karşımıza çıktı. Yayınlanan bu Beta sürümünü telefonuna yükleyen geliştiriciler, “Kontrol Merkezi” güncellemesiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

iOS 11.1 Beta 1'de ön plana çıkan hesap makinesi hatası da giderildiği görülürken, ayrıca iMessage ve Apple Pay servisleri içinde iCloud desteği kazandırılıyor. Daha önce iPhone 8 serisi ve iPhone X modelinde iOS 11 ile sunulan duvar kağıtları da, bundan böyle tüm güncellenen telefon modelleri görüntülenebilecek.






iOS 11.2'nin kararlı sürümünün yayınlanması için hali hazırda halen önümüzde 1 aydan fazla süre varken, güncellemeyle ilgili detaylar gelmeye devam ettikçe yeni haberlerle karşınızda olacağız.

 


Üst Alt