Saçma sapan bi internet sorunum var yardım eder misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fuzzzuli

Üye
    Konu Sahibi
mrb videodaki talimatların hepsini yaptım sadece tek bi değişiklik vardı zaten. şimdi bağlantı gitti şu an notbuk ta bağlantı sağlandı ama laptop bağlanmıyor sanırım wifiyi laptop a yeniden tanıtmam gerek.videoda çoklu ssıd ayarında wpa2-psk olan kısmı wpa-psk olarak değiştirdim şimdi laptop için yapmam gerek şey ne

----------Eklendi @ 13:21:38 ---------- Yazıldı @ 13:17:56 ----------

YAW kardeş hiç modemin yerini değiştirmeyi denediniz mi ??? Ayrıca telefon gelince kesiliyorsa, splitter denilen küçük bir parça gerekli, varsa bile bağlantıları yanlış olabilir ... Yok ise bir telefoncudan alabilirsin, data ucuna modemi, phone yazan ucuna telefonu ve line yazan ucada telefon hatttını bağlanacak. Wifi olayına gelince de muhtemelen Modem ayarınızda sadece 1 cihazın bağlantısına ayarlanmış, mod. arkadaşın dediği gibi bu ayarı 1'den yukarı bir rakamla değiştirirsen düzelir ...

ewet modemin yerini değiştirdim çözüm olmadı... ewet splitter denen şey eksik olabilir eğer bu video çözüm olmazsa onu da deneyeceğim ewi taşımadan önce öyle bir şey vardı

----------Eklendi @ 13:23:05 ---------- Yazıldı @ 13:21:38 ----------

bu arada bağlantı sağlayamadığım bilgisayarın markası hp lazım olabilir diye yazim dedim

----------Eklendi @ 14:17:09 ---------- Yazıldı @ 13:23:05 ----------

eweet modem ara yüzünde hiç bi sorun olmadığını anlamış bulunmaktayım çünkü hiçbir değişme olmadı..sıra geldi splittera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt