kafadar2003
Üye
Lütfen ama lütfen yardım
Arkadaşlar 3 yıldır kullandığım bilgisayarımdan internete girememe gibi bir sorunla bir haftadır uğraşıyorum ama malesef bir adım atamadım surun şu.bilgisayarımla google,sahibinden com,haricinde hiç bir siteye giremiyorum.özellikle googlede arattığım kelimelerle ilgili sitelerin hiç birine giremiyorum.yükleniyo yazıyo ve saatlerce bekledim ama açılan site olmadı.mozillayı denedim olmadı,format attım olmadı,modeme reset attım olmadı,ttneti aradım durumu anlattım herşey yolunda diyolar bilgisayarınızı tamire götürün diyolar.komşumun evine pc kasasını götürüyorum pc fırtına gibi internette geziniyo.eve geldim modemi değiştim kabloları tek tek kolanya ile sildim bazılarını değiştirdim.ama nafile yine aynı internet yok.merak ettiğim bilgisayar böyle bir arıza veririmi gerçekten tamire götüreyimmi.pc de bir arıza olsa komşudada internete giremez diye düşünüyorum.bu arada en az beş kez ttnetle görüştüm.sisteme göre ıp aldığımı söylüyolar ha bide modemin fişini çek beş saniye bekleyin gibi basit şeylerle teknik destek veriyolar.fikri olan arkadaşlar yardım etsin lütfen.dns ayarlarını otomatik yazdım değiştirdim her tür yönteme cevap alamadım.bi fikri olan varsa lütfen