C6-01 internet sorunu? Yardım eder misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sonbirvakit

sonbirvakit

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 internet sorunu? Yardım eder misiniz?
4 aylik belle kullanıcısym. Telefonda eskiye göre değişmeler var bunlar bi sorun mu sorunsa Nasıl duzeltilir?
•• önceden internetten mesela youtubeden video izlerken web tarayıcı üzerinde açılıyordu. Şimdi direk tam ekran oluyor? Sorun mu bu
••en büyük sorunum telefon internete girmiyor yani bişey indirirken telefon internete bağlanana kadar canım çıkıyor. Hep mobil veri kapalı diyor Nasıl aktifleştreblrm onu?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
3g açıkmı?

You tube desktop olarak seçersen web tarayıcısından açabilirsin.

Veri indirirken sayfa açmaması internet hızınla alakalı birşey.

sonbirvakit

sonbirvakit

Üye
    Konu Sahibi
Evet 3g açıkken donuyor. Son söylediğim anlaşılmadı herhalde. Mesela maxiceptn bi dosya indirecm dosyayı kaydet diyorum kaydetmeye geç başlıyor ya da başlamıyor. Internet bağlantısı var ama mobil şebekeye girdiğimde durum kapalı diyor. ve geç işlem yapıyor

Emrgncy

Emrgncy

Üye
:hmmm farklı tarayıcılarla denedin mi?

lgkg300

lgkg300

Üye
" Hep mobil veri kapalı diyor Nasıl
aktifleştreblrm onu?"

bildirim çubuğunu aşağıya çek ve mobile veri iletişimi aç yoksa internete giremezsin. ayarlardan da açabilirsin.

sonbirvakit

sonbirvakit

Üye
    Konu Sahibi
" Hep mobil veri kapalı diyor Nasıl
aktifleştreblrm onu?"

bildirim çubuğunu aşağıya çek ve mobile veri iletişimi aç yoksa internete giremezsin. ayarlardan da açabilirsin.

kardeş onu biliyorum. Tam olarak sorun şu. Internet var. 3.5G ve altında gidip gelen veri işareti var. Yani internete bağlı olduğumuzu gösteren işaret. Ama bildiririm çubuğunu aşağı indiriyorum mobil şebekeden bağlantı yöneticisine giriyorum. Durum kapalı diyor.

- - - Eklendi - - -

:hmmm farklı tarayıcılarla denedin mi?

aynı hesap. Opera biraz iyi ama o da kendini çok kasiyor

gonlumdeli

Üye
söylediklerinin aynısı bende de oluyor yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt