Saçma sapan bi internet sorunum var yardım eder misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fuzzzuli

Üye
    Konu Sahibi
Saçma sapan bi internet sorunum var yardım eder misiniz?
mrb arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yerde açmış isem çok özür dilerim.

TTNET

şöyle ki modem abimin odasın da eğer odada internete bağlı bi bilgisayar yada telefon varsa başka bi odadan wifi ile internete bağlanılmıyor. sınırlı erişim veya bağlantı yok diyor şu anda olduğu gibi bu mesajı yazarken abimin uyuyup bilgisayarını kapatmasını bekledim çewremdekilere sordum ama kimsenin bilgisi yok bende anlamıyorum

not;tuhaf olan bişi daha var sabit telefonun fişini çekince internet geliyor takınca internet kesiliyor

lütfen biri yardım edebilir mi ??

konuyu sürekli takip edeceğim her türlü fikrinizi bekliyorum..

SHS

SHS

Üye
e şifresini biliyorsan niye bağlanmasın ki?
Yalın internet + telefon mu sizinki yoksa?

fuzzzuli

Üye
    Konu Sahibi
valla anlamadım dediğini.. yalın internet?

SHS

SHS

Üye
Yani telefonsuz internet, neyse abinin şifresini bilmiyor musun?

fuzzzuli

Üye
    Konu Sahibi
yok inrernet sabit telefona bağlı..abinin ni biliyor musun derken ni ne demek

SHS

SHS

Üye
ş.i.fre yaw, forumda yasaklı kelime olduğundan ni çıkmıştır..

fuzzzuli

Üye
    Konu Sahibi
hmm kusura bakma valla bilmiydum.yok şifreyi biliyorum şifre ile ilgili bi duru yok sadece modemin olduğu o da da internete bağlı bi cihaaz varsa ben olduğum oda dan bağlanamıyorum.

SHS

SHS

Üye
Valla anlayamadım sonuçta wi-fi bunun için var, birden fazla bilgisayar aynı hattan girsin diye.. E ş.ifresini de biliyorsun..

fuzzzuli

Üye
    Konu Sahibi
işte saçma sapan olduğunu söylemiştim.. ben modemin olduğu odaya gidip cep telefonumla internete bağlansam başka bi odadan bilgisayarla bile internete girilmiyor.mesela abim çoğu zaman benim internete girebilmem için yanıma geliyor yada ben onun yanına gidiyorum

SHS

SHS

Üye
Modem sorunludur büyük ihtimal, bende daha yeni geri aldım şirketten, benimkinin sadece power ışığı yanıyordu..

fuzzzuli

Üye
    Konu Sahibi
vala modem de bi sorun görünmüyor lan, internet, power bütün ışıkları yanıyor sinyal gücü de mükemmel diyor ama bağlanmıyor. neredeyse bir yıl oldu böyle idare ediyoruz yine de saol ilgilendiğin için

SHS

SHS

Üye
Önemli değil, peki hiç ttneti arayıp söylediniz mi böyle böyle biz kullanamıyoruz iki kişi aynı anda diye..

fuzzzuli

Üye
    Konu Sahibi
belki on defa aramışımdır ama çözümleri yok

SHS

SHS

Üye
tamam ben yarın biraz araştırıcam ama eminim arkadaşlar yardımcı olucaktır burda, iyi geceler, inş. kısa zamanda çözülür :)

fuzzzuli

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler saol sana da iyi geceler.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Modem'in ismi uzantısı verirmisin ttnet'indir kesin ona göre çözümler bulalım modem ara yüzünden anlıyorsundur umarım, böylece bi takım yardımlarda bulunabiliriz.

fuzzzuli

Üye
    Konu Sahibi
modemin ismi TD-W8101G_1 yalnız modemin arayüzü hakkında hiçbir fikrim yok.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Buyur kardeş modem ara yüzü dediğimiz olay bu bilmen gerekenler ise ttnet in verdiği kullacı ismi ve şifresi yanında hazır olsun. explorer sayfasına 192.168.1.1 yazarak sayfayı aç ve videoyuda açıp takip et yapılanları uygula.

fuzzzuli

Üye
    Konu Sahibi
çok sağol deneyeceğim sonucu yazarım.

serinaga

serinaga

Üye
YAW kardeş hiç modemin yerini değiştirmeyi denediniz mi ??? Ayrıca telefon gelince kesiliyorsa, splitter denilen küçük bir parça gerekli, varsa bile bağlantıları yanlış olabilir ... Yok ise bir telefoncudan alabilirsin, data ucuna modemi, phone yazan ucuna telefonu ve line yazan ucada telefon hatttını bağlanacak. Wifi olayına gelince de muhtemelen Modem ayarınızda sadece 1 cihazın bağlantısına ayarlanmış, mod. arkadaşın dediği gibi bu ayarı 1'den yukarı bir rakamla değiştirirsen düzelir ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt