Sacimi Uzatmali Miyim?

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
3 numara yaptır

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Yaptiramam kafamin ust taraginda dikis izi var

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Abi 15 cm den bahsediyorum :D

lolaman

lolaman

Üye
Benim saçlarım uzuyor 1d deki zayn var ya o çocugun saçı gibi saçım uzattıkça yukarı gidiyor kıvırcık değil düz ama yukarı çıkıyor hep sola yatırıyorum hafif çapraz oluyor ronaldonun saçları gibi saçım kendini sola atıyor.Saçım çapraz uzuyor :D

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Benim saçlarım uzuyor 1d deki zayn var ya o çocugun saçı gibi saçım uzattıkça yukarı gidiyor kıvırcık değil düz ama yukarı çıkıyor hep sola yatırıyorum hafif çapraz oluyor ronaldonun saçları gibi saçım kendini sola atıyor.Saçım çapraz uzuyor :D

Ilginc :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
kisa diyr illa kazitmak zorunda degilsin uc bes santim bisey olsun iz miz gorunmez ortalama boy daha iyi uzun sactan

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Bayrama kadar kesin yine basimin etini yerler.

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Hatta Yalovadan dayimlar geldi.Gece sacini kesicem diyor

Turan

Turan

Üye
Benim sacimin rengi siyah degil sari/kahverengi karisimi bisey uzatinca çok sekil duruyorum:-) bence yakisiyosa uzat.

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Yakisacagini dusunuyorum :)

Eldaredge

Eldaredge

Üye
sacimin rengi kahve ama uzadikca kiriliyor sinir oluyorum

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Kirilmaya karsi sampuanlar yok mu?

Eldaredge

Eldaredge

Üye
Kirilmaya karsi sampuanlar yok mu?

sampuan clear kullaniyorum arada bir su yikamanin sac uzamisini hizlandirdigini duymustum oyle yapiyorum kirilmaya karsi nasil sampuan kullanmaliyim sence iyi ramazanlar

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Valla kelin ilaci olsa basina surer :D

by-pegasus

Üye
benim saçlarım da 7 cm yi bulmuştu kıvırcık ama çok gür olduğundan hiç dökülme kopma gibi birşey olmadı bende
üstüne birde 0.5 miyop gözlük :ehe: aldım doktordan
süper oldu

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Kivircik sac uzatmak da kolay degil :)

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Yaklaşır 8-9 aydır saçımı kestirmiyordum,kulaklarım falan kapandı.Halı saha maçlarına saç bandı takıp çıkıyorum.Düz bir saçım var.Ama üst taraflar kabarıyor,ensem çok kötü gözüküyordu.4-5 gün önce berbere gidip bir ara makas attırdım.Yorumlarda arkadaşın birisi,kesinlikle attırma falan demiş,neye göre bunu dedi onu da bilmiyorum.Güzel bir ara makas attırınca o kabaran yerler dümdüz oldu,şu an saçlarım çok kolay şekil alıyor.Ayrıca saçım kısalmadı,sadece gürlüğü gitti.Uzun saç istiyorsan bakımını yapacaksın.Kolay yağlanır,bir iki günde yıkayacaksın,saçın bazı bölümleri bozulduysa berbere gidip ara makas ile düzelteceksin,zaten bu ara makas denilen icat uzun saç isteyenler için tasarlanmış bir şey bence.Hadi bakalım :)

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Yaklaşır 8-9 aydır saçımı kestirmiyordum,kulaklarım falan kapandı.Halı saha maçlarına saç bandı takıp çıkıyorum.Düz bir saçım var.Ama üst taraflar kabarıyor,ensem çok kötü gözüküyordu.4-5 gün önce berbere gidip bir ara makas attırdım.Yorumlarda arkadaşın birisi,kesinlikle attırma falan demiş,neye göre bunu dedi onu da bilmiyorum.Güzel bir ara makas attırınca o kabaran yerler dümdüz oldu,şu an saçlarım çok kolay şekil alıyor.Ayrıca saçım kısalmadı,sadece gürlüğü gitti.Uzun saç istiyorsan bakımını yapacaksın.Kolay yağlanır,bir iki günde yıkayacaksın,saçın bazı bölümleri bozulduysa berbere gidip ara makas ile düzelteceksin,zaten bu ara makas denilen icat uzun saç isteyenler için tasarlanmış bir şey bence.Hadi bakalım :)

Cok cok tesekkur ederim yapici yorumlarin icin :) Hazir okulda sebest kiyafet cikmisken sac sakal da serbest gibi yalniz bakimli oldugu surece.Ben de bu firsati degerlendirmeye calisicam.Bizimkiler her ne kadar kestir su sacini da derse :) Saclarim daha cok uzadiginda ben de bandaj mi takmaliyim?

Üst Alt