Yaptiramam kafamin ust taraginda dikis izi var

Benim saçlarım uzuyor 1d deki zayn var ya o çocugun saçı gibi saçım uzattıkça yukarı gidiyor kıvırcık değil düz ama yukarı çıkıyor hep sola yatırıyorum hafif çapraz oluyor ronaldonun saçları gibi saçım kendini sola atıyor.Saçım çapraz uzuyor![]()

Bayrama kadar kesin yine basimin etini yerler.
Kirilmaya karsi sampuanlar yok mu?

Yaklaşır 8-9 aydır saçımı kestirmiyordum,kulaklarım falan kapandı.Halı saha maçlarına saç bandı takıp çıkıyorum.Düz bir saçım var.Ama üst taraflar kabarıyor,ensem çok kötü gözüküyordu.4-5 gün önce berbere gidip bir ara makas attırdım.Yorumlarda arkadaşın birisi,kesinlikle attırma falan demiş,neye göre bunu dedi onu da bilmiyorum.Güzel bir ara makas attırınca o kabaran yerler dümdüz oldu,şu an saçlarım çok kolay şekil alıyor.Ayrıca saçım kısalmadı,sadece gürlüğü gitti.Uzun saç istiyorsan bakımını yapacaksın.Kolay yağlanır,bir iki günde yıkayacaksın,saçın bazı bölümleri bozulduysa berbere gidip ara makas ile düzelteceksin,zaten bu ara makas denilen icat uzun saç isteyenler için tasarlanmış bir şey bence.Hadi bakalım![]()
Hazir okulda sebest kiyafet cikmisken sac sakal da serbest gibi yalniz bakimli oldugu surece.Ben de bu firsati degerlendirmeye calisicam.Bizimkiler her ne kadar kestir su sacini da derse
Saclarim daha cok uzadiginda ben de bandaj mi takmaliyim?