Sacimi Uzatmali Miyim?

Sponsorlu Bağlantılar

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Sacimi Uzatmali Miyim?
Herkese merhabalar,
Yaz geldi sacimi uzatip uzatmamakta kararsizim.Su an 9 cm civari.Duz bir sacim var.Soyle bir sey var.Sacim uzadikca ufak ufak dokuluyor.Yazin zaten pek bir bakim yapmiyorum.Yorumlarinizi bekliyorum,
Iyi forumlar...

mcnpl4

mcnpl4

Üye
erkeklere kisa sac daha cok yakisiyo bence. bi aralar ben de uzatmaya merakliydim da gorusum degisti. kisa sac daha karizmatik uzatma bence:cool

hikmet366

hikmet366

Üye
kısalt

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada sunu da eklemeliyim.Kafam 15 cm uzunlugunda ters L seklinde dikis izi var.Yani eskisi gibi kisaltamiyorum.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Uzat gitsin. Benim biraz uzadi. Kulaklarimi falan kapatiyor saclarim.
Seninle ayni tarz sac sekline sahibiz. Benim de duz. Fakat duz oldugu icin sabah kaltiginda saclarinin orasi burasi kalkmis, inmis olacak. Her sabah duzeltmelisin, usenmemelisin. Dokulme konusuna gelirsek benim de dokuluyor. Ama zaten yerine yenisi cikiyor. Kisacasi ben seviyorum uzatmayi dokulmedir, seklinin bozulmasidir umursamiyorum. Yani bence uzat. :)

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Yorumun icin tesekkurler.Ara makas konusuna falan ne diyorsunuz?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Ara makas ne bilmiyorum. :ehe Hic ara makas attirmadim. :D Berberim bayagi yakinim 7-8 yildir oraya giderim hep. Hic bana ara makas falan demedi. :D

OğuzcanAbi

Üye
Dün gidip ronaldo saçı yaptırdim tavsiye ederim :) koca kafa gibi gezmekden iyidir :D

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Ronaldo saci fena degil gibi ya.Yanlari falan kestireyim.Ust tarafi yana dogru arkaya tarayim?

THEMANCO

Üye
Kısa saç en iyisi bence.Uzun saçın bakımı kendisi gibi uzun sürüyor. :kotu:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Benim saçım uzun. 1.5 yıldır kestirmiyorum. Bakımı çok zor. Sabah kalkınca uğraşıyorsun geç kalıyorsun gideceğin yere. Uğraşabilirsen uzat hevesini al.

restmod

restmod

Üye
Duz ise uzun sac iyi durabilir dokuluyor diye dert etme dokulme degil cunku o sac buyudukce kiriliyor sadece ve sakin ara makas attirma sac cok kotu kabarmaya baslar

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Niye kabarir?

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Düz saça uzun yakışıyor ama benim kıvırcıklaşıyor uzadıkça çok sinir oluyorum :off:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Benim saçım uzun ve dalgalı.

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Beyler yanlari iyice kestirip ust taraflari toplatip yana tarayim diyorum? Bayram oncesi bizimkiler laf yapiyor.Senelerdir bizimkilerin gozunde buyuyemedim -.-

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Daha faydalı , daha mantıklı cevapların gelmesi için resmini eklemen gerekmez mi ?

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
üç numaraya vurdur kafan buz gibi olur saçın diplerin de ısılık gibi küçük küçük
şeyler oluşmaz

Üst Alt