Sabit Kanca Özel Bölüm (Made in Ben ve Kardeşim :D )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrTech

Üye
olum gülmekten ölüyordum la

Software95

İsmail dalga değil yav.Senin gibi bir kardeşim olcak var ya .. 3 Soruyla kombo mu olur kes falan diyon ya öldüm bittim orda

Konu Sahibi
İsmail dalga değil yav.Senin gibi bir kardeşim olcak var ya .. 3 Soruyla kombo mu olur kes falan diyon ya öldüm bittim orda
valla bende tekrar tekrar izliyorum kendi videomda kardesim kagidi firlatiyor ya oraya kopuyorum

Software95

Sen nediyorsun ben şahane buldum. 2.Parti çekermisin, yine doğaçlama olsun ama biraz daha uzun olsun daha değişik konular olsun

Software95

İsmail sırf senin için gircem foruma haaa . Böyle video'larla günlük gülme katsayımıda arttırım.

Konu Sahibi
İsmail sırf senin için gircem foruma haaa . Böyle video'larla günlük gülme katsayımıda arttırım.

Popüler oldul desene yaw forumda maxikomedi bolumu acilsin. Ben site hakkinda bolumune konu actim ( kabul asamasinda) ona destek cikarsaniz sevinirim

Software95

Sonuna kadar destek çıkarım milletide örgütleriz.Buaradada sen yeteneğini çilala parlat yaparsın uuuuu giderde gider.Ben çok beğendim kafa falanda geçmiyorum ciddi güzel olmuş.Devamını 4 gözle bekliyorum.

Konu Sahibi

Cidden bukadar begenildimi yaw ben bukadar seye gelemem sence ilerletebilirmiyim bu isi ?

Software95

İlerletirsin kardeşim bence yetenek var.Ben yapamam neden dersen gülerim illaki yapamam yani.Sende ki yetenek bana göre şu örnekle ifade edilebilir,sen bir yeri kazıyorsun altın buluyorsun,sonra o altın bana yeter deyip gidermisin yoksa devamını ararmısın?

Konu Sahibi

Gerçekleri söylüyorum

Ama şuda varkı yenilgiyi bastan kabullenmek en buyuk kayıptır. Sen , ben yapamam diyorsun. Bende ben yapamam diyordum ama bak yaptim ve begenildi. Gereken tek sey 1 video cekmek. Gerisi zaten gelir

- - - Eklendi - - -

Golcuk anadolu ogretmen

- - - Eklendi - - -

Doğru diyorsun

ciddiym ha zaten ipini koparan oraya gidiyo. Sen birçoğundan daha yeteneklisin doğaçlama işini orda yapabileceğini sanmam ama kardeşinle birlikte güzel bişey hazırlayabilirsiniz zaten geçen sene çıkan nurullah selim gibi kopuk birisin o kesin

Software95

Benim samimi biri yok etrafımda abim var oda memleketten uzakta ayrıca böyle zank zunk işlere vakit ayırmaz.Okul desen sınıftakiler android gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...