Saat Modeli Tavsiyesi ... SEIKO' nun 3 modeli arasında hangisi ? Resimli

Sponsorlu Bağlantılar

Seçiminiz

• Kullanılan toplam oy
    34
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
1. model sanırım içlerinden en ağır gönünen model, yani 2. model çok fonksiyonlu dijital birleşimli bir model ancak pek begenilen bir model olmadı. Büyük ihtimal "1" numaralı model den yana kullanıcam kararımı.

3 numaralı saat zaten 2 sinden de farklı, deri kordon olmasından yana farklı düşünülebilir

mervecan

mervecan

Üye
hangisini aldın son olarakk belirtirsen adminn

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Kanka 3. Saat Çok Şık Ve Sportif Duruyor;)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Muhtemelen 1.tercih etti:)

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
1. olanı aldım arkadaşlar evet

Yorumda bulunanlar için teşekkürler ancak resimlere bakmadan, gerçekte görüp takınca 1 daha hoş duruyor gerçekten . Biraz dijital' den uzaklaşmak gerek diye düşünüyorum + deri kordon dan da . Bu yaşımıza kadar ufaklıktan bu yana, hep dijital ve deri kordonlu ( yada plastik :) kordonlu ) saatler kullandık şahsen herkeste böyle ancak bir kere alacaksakm, tercihin 1 numara ' dan olması daha güzel bu anlamda. Böyle düşündüm.

Görüşleriniz için teşekkürler

xkadir61

xkadir61

Üye
hayırlı günlerde kullan, nekadara aldın acaba? bende düşünüyorum, titanyum ve otomatik olan; istanbul'da 200ytl.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hayırlı ugurlu olsun negative..Kaça aldıysan ucuza almışsın:)

FerreT

FerreT

Üye
Bu zamana kadar hep casio,hediye paketlerinden çıkan plastik saat kullandık,artık değişme zamanı geldi diyorsun :ehe

technonur

technonur

Üye
bana 2. sanki daha sade ve hoş geldi üm kıyafetlerle kullanabilirsin.
hayırlı olsun ii günlerde kullan :)

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Şahsen fiyatını söyleyemem, hiç huyum değildir sadece görüşlerinizi istemiştim.

Ferret, casio - hediye saatler falan o kadar da değil sonuçta belli bir yaşa kadar, çelik kordon lu saati kaç kişi takıyor, yada analog saati. Genelde klasik şeyler dijital ve deri kordondur.

Bu arada ben şu ana kadar 1 kere saat kullanmıştım 15 yaşında 2 yıl, başka hiç kullanmışlığım yoktur sadece aksesuar olarak, giyimi daha iyi tamamlamasını düşündüğüm için alıyorum yoksa bakacağımdan degil.

Saat için Cep telefonuna bakmak çok daha kolay ve güzel :)

Nazy

Nazy

Üye
Şahsen fiyatını söyleyemem, hiç huyum değildir sadece görüşlerinizi istemiştim.

Ferret, casio - hediye saatler falan o kadar da değil sonuçta belli bir yaşa kadar, çelik kordon lu saati kaç kişi takıyor, yada analog saati. Genelde klasik şeyler dijital ve deri kordondur.

Bu arada ben şu ana kadar 1 kere saat kullanmıştım 15 yaşında 2 yıl, başka hiç kullanmışlığım yoktur sadece aksesuar olarak, giyimi daha iyi tamamlamasını düşündüğüm için alıyorum yoksa bakacağımdan degil.

Saat için Cep telefonuna bakmak çok daha kolay ve güzel :)
bende sadece askerde saat kullanmıştım
fakat benden söylemesi
askere yeni alacağın saati götürme
sürünürken kırılabilir:)

metintoroo

metintoroo

Üye
bencede 3. güzelmiş

dreamgirls

dreamgirls

Üye
güle güle kullan adminim, iyi seçim:oke:
kolunda paralansın...:)

canturgay

canturgay

Üye
ben olsam 2. yi tercih ederdim .sadeliğin vermiş olduğu bi şıklığı var. ama artık iş işten geçmişş..:)
iyi günlerde kullan..;)

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
O kadar para veriyorsun çok da sade olmamalı :ehe

3 ünün de fiyatı aynı bu arada..

Üst Alt