evet arkadaşlar gece yukledim ve neredeyse tüm özellikleri denedim ve çok şükür ki en ufak bi hata bile yok capkin ve reis emeğinize sağlık mükemmel olmuş sadece galeride fotoraf düzenleme yok. bi de ben tuş kilidi titreşimini açmak istiyorum bunun için core daki dfs7*92 keylock.rul dosyasını sildim şimdi tekrar flash atıcam
- - - Eklendi - - -
yok napıyosam olmuyo biriniz yardım edin ne olur bu tuş kilidi titreşimini nasıl açarım arkadaşlar???[/QUOTE
kardeş o coreden sildiğin dosyayı orjinal coreden al ve cfw coresine ekle öyle flaşla düzelecektir
- - - Eklendi - - -
Elinize sağlık çok güzel olmuş başarılar dilerim
Birde sorunum var Akşam flaşladım 4,5 uygulama yükledim c:140MB idi
Şimdi ise 114MB ta düştü Yüklemelerden yüklü uygulamalara bakıyorum yaklaşık 5MB c: ye yüklü görünüyor . Acaba nerde yanlış yapmış olabilirim Hafıza kartına hiçbişey yüklemedim. Bide bu hafıza kartı yine en üste görünüyor İlgileriniz ve bilgileriniz için teşekkür ederim
açılışta c hafıza zaten 205 mb dir. ve 184e düşüyor. 114de düştüğünü senden duyuyorum. tekrar flaşla bi istersen. fakat e hafızayı biçimlendirip *#7370# yapda flaşla
- - - Eklendi - - -
şu hafıza kartı simgesi çıkıyor yukarda benim için problem değil ama gözden kaçmış olabilir diye söyleyim dedim
hafıza kartı simgesi nerde çıkıyor? benim cihaz hafıza kartı okumuyor yuvası bozuldu galiba. o yüzden kusura bakmayın. şarj göstergesinin yanındamı cıkıyor?
- - - Eklendi - - -
Güle Güle kullanın eksikler olursa gözünüze çarpan bilgilendiriniz. Biz teşekkür ederiz.