S_&_S Refresh_v1.2-RM-596 N8- (28-10-2012)

Sponsorlu Bağlantılar

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
gunceli oldugundn eskisine gerek olmaz pek

• Beğen
Tepkiler: capkino06

ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bazi hata ve eksiklikler duzeltilip surum v1.1 e yukseltilmistir..eski linkler kaldirilmis ve upload devam ediyo..bitince eklenecektir yeni linkler

• Beğen
Furbey40

Furbey40

Üye
Heyecanla yeni sürümü bekliyoruz.

• Beğen
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
vayyyyyy şahiiiiiiiiiinnnn nasılsın kardeşim özletiyosun kendini yaaaaa. özellikleri belirticen dimi kardeşim??? bu güncellemeden en büyük beklentim kamerada senin v6.1 deki gi ekstra zoom özelliği. umarım eklemişindir dostum bi de animations klasörü varsa tam anlamıyla olmuş demektir. heyecanla bekliyorum kardeşlerin hası

- - - Eklendi - - -

reisim şimdi eklediğin özelliklere baktım da kamera veya animations ile ilgili bişey yazmamışsın bunları nasıl yapıcam ben bi de tuş kilitlerken titreşimli olsun istiyorum özelden yada burdan yardım eder misin can kardeşim????

• Beğen
Tepkiler: capkino06 ve ЯReiS
ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
murat tamam kardesim hallederiz ben bakacagim..sunu bi ekliyim..

- - - Eklendi - - -

link eklendi herkese kolay gelsin..

• Beğen
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
tamam kardsm benim. Mumkunse bugun cwp werir msin ona göre gece flash aticm kardsm. Allah sendn razi olsun

• Beğen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Reis teşekkürler kardeşim,bu saatte flash attım bu yazılımı yüklemek için,henüz deneme şansım olmadı ama açılış animasyonu çok ilginç ,ne olduğunu söylemiyeceğim sürpriz olsun:)

• Beğen

MuRti20

Üye
gecenin 2bucuğu da olsa bunu kaçırmam flashlıyorum :)

- - - Eklendi - - -

gecenin 2bucuğu da olsa bunu kaçırmam flashlıyorum :)

aha açılış cidden çok ilginç :) ellerinize emeğinize sağlık çalışmalarınızın devamını dileriz :)

• Beğen
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
bu gece bende atcm flash eminim mukemmeldr emegnize saglik arkadaslar

- - - Eklendi - - -

arkadaslar tuslari acip kaparken titriyo mu? Yoksa nasil acarm?

• Beğen

capkino06

Üye
Güle güle kullanın. :)

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
bi de nasil toplu menu yapabilirim?

• Beğen

tracyonur

Üye
yeni resimleri paylaşsanız çok iyi olur özellikle mesaj butonu kısmı ve açılış ekranı :)

• Beğen

Enola19

Üye
Dostlarım ellerinize sağlık şimdi indirdim hafta sonu telefona atarım bu arada kullananlar yorum yazarsa sevinirim

• Beğen

narcissuss

Üye
Cfw güzel olmuş fakat sanırım biraz şarz problemi olacak.
16 saat kullanım sonunda %34 şarzım kaldı."Film müzik kullanmadım, yaklaşık 6 saat wifi açık"
Bunun dışında hızlı ve stabil bi cfw olmuş. Şimdilik bir eksikle karşılaşmadım.

• Beğen

MuRti20

Üye
şu hafıza kartı simgesi çıkıyor yukarda benim için problem değil ama gözden kaçmış olabilir diye söyleyim dedim :)

• Beğen
plenken

plenken

Üye
Elinize sağlık çok güzel olmuş başarılar dilerim
Birde sorunum var Akşam flaşladım 4,5 uygulama yükledim c:140MB idi
Şimdi ise 114MB ta düştü Yüklemelerden yüklü uygulamalara bakıyorum yaklaşık 5MB c: ye yüklü görünüyor . Acaba nerde yanlış yapmış olabilirim Hafıza kartına hiçbişey yüklemedim. Bide bu hafıza kartı yine en üste görünüyor İlgileriniz ve bilgileriniz için teşekkür ederim

• Beğen
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
evet arkadaşlar gece yukledim ve neredeyse tüm özellikleri denedim ve çok şükür ki en ufak bi hata bile yok capkin ve reis emeğinize sağlık mükemmel olmuş sadece galeride fotoraf düzenleme yok. bi de ben tuş kilidi titreşimini açmak istiyorum bunun için core daki dfs7*92 keylock.rul dosyasını sildim şimdi tekrar flash atıcam

- - - Eklendi - - -

yok napıyosam olmuyo biriniz yardım edin ne olur bu tuş kilidi titreşimini nasıl açarım arkadaşlar???

• Beğen

capkino06

Üye
evet arkadaşlar gece yukledim ve neredeyse tüm özellikleri denedim ve çok şükür ki en ufak bi hata bile yok capkin ve reis emeğinize sağlık mükemmel olmuş sadece galeride fotoraf düzenleme yok. bi de ben tuş kilidi titreşimini açmak istiyorum bunun için core daki dfs7*92 keylock.rul dosyasını sildim şimdi tekrar flash atıcam

- - - Eklendi - - -

yok napıyosam olmuyo biriniz yardım edin ne olur bu tuş kilidi titreşimini nasıl açarım arkadaşlar???
[/QUOTE

kardeş o coreden sildiğin dosyayı orjinal coreden al ve cfw coresine ekle öyle flaşla düzelecektir ;)

- - - Eklendi - - -

Elinize sağlık çok güzel olmuş başarılar dilerim
Birde sorunum var Akşam flaşladım 4,5 uygulama yükledim c:140MB idi
Şimdi ise 114MB ta düştü Yüklemelerden yüklü uygulamalara bakıyorum yaklaşık 5MB c: ye yüklü görünüyor . Acaba nerde yanlış yapmış olabilirim Hafıza kartına hiçbişey yüklemedim. Bide bu hafıza kartı yine en üste görünüyor İlgileriniz ve bilgileriniz için teşekkür ederim

açılışta c hafıza zaten 205 mb dir. ve 184e düşüyor. 114de düştüğünü senden duyuyorum. tekrar flaşla bi istersen. fakat e hafızayı biçimlendirip *#7370# yapda flaşla ;)

- - - Eklendi - - -

şu hafıza kartı simgesi çıkıyor yukarda benim için problem değil ama gözden kaçmış olabilir diye söyleyim dedim :)

hafıza kartı simgesi nerde çıkıyor? benim cihaz hafıza kartı okumuyor yuvası bozuldu galiba. o yüzden kusura bakmayın. şarj göstergesinin yanındamı cıkıyor?

- - - Eklendi - - -

Güle Güle kullanın eksikler olursa gözünüze çarpan bilgilendiriniz. Biz teşekkür ederiz. :)

MuRti20

Üye
hafıza kartı simgesi yukarıda tam ortanın bi simgelik boşlukta sağ tarafa kaymış şekilde çıkıyor yani hiç bişey takılı veya açık değilken sağ tarafına 3 simge daha gelebilcek kadar boşlukta onun dışında ben 10 dan fazla oyun ve uygulama yükledim c 161 küsür mb

• Beğen

capkino06

Üye
hafıza kartı simgesi yukarıda tam ortanın bi simgelik boşlukta sağ tarafa kaymış şekilde çıkıyor yani hiç bişey takılı veya açık değilken sağ tarafına 3 simge daha gelebilcek kadar boşlukta onun dışında ben 10 dan fazla oyun ve uygulama yükledim c 161 küsür mb

sende hafıza kartı takılımı?

- - - Eklendi - - -

Cfw güzel olmuş fakat sanırım biraz şarz problemi olacak.
16 saat kullanım sonunda %34 şarzım kaldı."Film müzik kullanmadım, yaklaşık 6 saat wifi açık"
Bunun dışında hızlı ve stabil bi cfw olmuş. Şimdilik bir eksikle karşılaşmadım.

%34 şarj ile kafadan bi 3 5 saat daha idare eder heralde ;) zaten internet kullandıysan yeteri kadar güç tüketiyor. :)

Üst Alt