S8530 wawe2 kapanma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

aplahmet

Üye
Arkadaşlar, Samsung yetkili servisine, telefonun kapatma tuşuna 10 saniye yada daha fazla basılınca kapanıp kapanmaması gerektiği ile alakalı yönelttiğim soruya karşılık aldığım cevabı paylaşıyorum.

Bugün saat 14:00 civarına servisten aradılar ve aynen şu cevabı verdiler : " Açma - Kapatma tuşuna belirlş bir süre basılınca telefonun reset atması gibi bir durum söz konusu değildir. Bazı yazılımlarda reset atma olabiliyor, bu tamamen kullandığınız yazılıma bağlıdır ve reset atıp atmamasının hiçbir önemi yoktur." denild.

Buradan, ısrarla reset atması gerekir diyenlere duyrulur. Kulaktan dolma bilgilerle lütfen insanların aklını karıştırmayınız. :naughty:

Bada 1.2 JVJL3 sürümlü iki farklı wave2 de denedim atıyor. Reset atıp atmamasının hiçbir önemi yoktur demiş servis ama bu nasıl bir anlayış ! Eğer telefonunuzu kot pantolan cebine koyuyorsanız kesinlikle reset atıyor üstelik pin kilidi devrede iken pin kodu sorgu ekranı geliyor siz farkedene kadar öyle kalıyor, haliyle sizi arayan kimse ulaşamıyor.

akdenizx

akdenizx

Üye
aplahmet , bende JVJl sürümü samsung wave II kullanıyorum. Benim telefonda reset atmıyor. Aldığım cevap'da yukarıda okuduğunuz üzere. Ben'de tam olarak ne iş anlamış değilim. Niye farklı farklı şekillerde telefonlar tepki veriyor o da ayrı konu.. :allalla:

ozturk_bjk

Üye
sagolasınn tesekküer ederim (bana ne oluyosa ben sormadım ama derdime deva oldu SAGOL )

01firtina

01firtina

Üye
ee sonuç ne şimdi :

grafikedy

grafikedy

Üye
Arkadaşlar

alışveriş merkezlerinde bulunan x-ray, metal dedektörleri ve çıkışlardaki antithieft (mağaza alarmları) cihazları, wave serisini bu konuda olumsuz etkilediği gözlemledim...

merhamet123456

merhamet123456

Üye
JVJl sürümünü yükle bence nede olsa kapanmıyor :D

Üst Alt