S8500 İçin Bada os 1.2 Güncellemesi Yayınlandı (S8500JVKC1)

Sponsorlu Bağlantılar

sinomix

Üye
sabahın köründe denedim ama yine olumsuz :S pufffff

tesadüf05

tesadüf05

Üye
Ya arkadaşlar giden bağlantı internet bağlantısı deil telefonun kies bağlantısı neden gidiyor anlamadım. flaslama yapmıştım onla bi alakası olabilirmi

Voodoodream

Üye
Samsung'un yaptığı bir işte düzgün olsa şaşarım. 3 tane farklı pc'de denedim hepsinde aynı sorun bağlantı kesiliyor.

rsnela

rsnela

Üye
bekleyelim.

bu arada bilgi; ben 1.2 OXAJK1 kullanıyorum ve oyunları spoof yapıyorum.

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
bendede olmuyor ben hiç multiloader ile yükleme yapmadım orjinalde duruyor yani jvjk1 de ama yinede olmuyor bağlantı koptu diyor.

--------------- Ekleme ---------------

Samsung'un yaptığı bir işte düzgün olsa şaşarım. 3 tane farklı pc'de denedim hepsinde aynı sorun bağlantı kesiliyor.
önceden multiloader ile flash attınmı?

Voodoodream

Üye
Hayır, multiloader denemedim. Kies deniyorum.

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
bunun bir çözümü yok mu ya?

tesadüf05

tesadüf05

Üye
Arkadaşlar güncelleme gitti :)) gözümüz aydın güncellemeyi görmüyor gitti bitti

zalbarcan

Üye
Toplanıp eylem yapalım :D yumurta atalım ne bileyim bişeyler yapalım :D

Şuanda yükleme görünmüyor en güncel sürüm diyor samsung ALLAH BELANI VERSİN :)

nidforspid

nidforspid

Üye
arkadaşım nye böyle uğraşıyosunuz verin servise bedava güncellesin garantili olur

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
Toplanıp eylem yapalım :D yumurta atalım ne bileyim bişeyler yapalım :D

Şuanda yükleme görünmüyor en güncel sürüm diyor samsung ALLAH BELANI VERSİN :)
:ehe

baska yükleyen yok mu?

bu samsungtan hiç bi b..k olmaz.

Kirchhoff

Kirchhoff

Üye
Arkadaşlar güncelleme gitti :)) gözümüz aydın güncellemeyi görmüyor gitti bitti

Güncelleme gitmedi, hala gözüküyor ama yüklenemiyor. Galiba servise götürüp orada halledeceğim bu işi.

zalbarcan

Üye
bendemi problem var yazılım falan görünmüyor ?

sonys119

sonys119

Üye
Yazılım görünüyor... ama yükleyemiyoruz

lucesferre

Üye
Bizde Windows 7 ile surekli "telefonla baglanti kesildi" dedi kies, Windows XP ile denedigimizde ise calisti ve iki adet wave telefonu 1.2'ye update ettik.

Telefonlar orijinal, turkiye'den alinmis, hic oynanmamis. Upgrate ikisinde de sorunsuz calisti, ve ayarlar menusunde bada 1.2'yi gorduk (JVKA1). Standard browser mesajlar vb. calisti fakat "Samsung Apps" ve sonradan indirilmis herhangi bir uygulama (Asphalt da dahil) acildigi gibi kapaniyordu. Telefonlardan birine master reset attik, telefon restart oldu ve bir daha acilmadi... aslinda aciliyor ama ana ekrana gelmeden reset atiyor, recovery moduna soktuk telefonu, ama kies gormedi, cok da tecrubeli degiliz, biraktik oyle servise gidecek herhalde. Digerine master reset atmadik, browser telefon rehberi vb. disindaki hic bir uygulama calismiyor, kapatip acmaya bile korkuyoruz. Telefonlarin eski versionlari bada 1.0.2 idi.

google'da sorunu aratinca bu forumu buldum, belki birilerinin isine yarar.

Bilginize. Dikkatli olunuz.

ceycey111

ceycey111

Üye
Güncelleme Şimdi bendede gitti belkide sorunu düzeltmek için yapmışlardır?

senam38

Üye
vay arkadaş bendede gitti güncelleme yok artık bu nasıl iştir anlamadım gitti samsungun işide eşeği kaybettirip geri buldurmaya benzedi bi an sevinmiştik bunuda eline yüzüne bulaştırdı

Üst Alt