mimbil
Üye
ya arkadaşım herkezin telefonumu sorunlu allah aşkına diyemedinmu bunu onlara iyi valla bi güncelleme için telefonu servise gönder 2 hafta bekle dur işmi bu ya eziyet bana kalırsa bizim waveler toptan arızalı arkadaşArkadaşlar bugün samsung servisini aradım servisteki elamana sordum güncelleme yayınlamışsınız yükleyemiyoruz diye onunda dediği şu "kies yüklemesi yapamıyoruz telefonuzda sorun olabilir o yüzden kies ten güncellemeyi yaptırmıyoruz dedi servise götürüp yaptırın boylelikle sorun olmaz" dedi
ya arkadaşım herkezin telefonumu sorunlu allah aşkına diyemedinmu bunu onlara iyi valla bi güncelleme için telefonu servise gönder 2 hafta bekle dur işmi bu ya eziyet bana kalırsa bizim waveler toptan arızalı arkadaş

oturduğu şehirde servis olmayanlar napsın arkadasım yok kargoya ver yok bu bilmemne en az 1 hafta sürer.telefonu güncellemek için servise götürünce 10 dakikada verirler dostum 2 hafta beklemek falan yok tabi 1.2 geldiyse ben hala şüpheliyim![]()
ben kayseride yaşıyorum araştır bakalım servisi varmı samsungun burada sen istanbullusun doğal olarak 10 15dk da alırsın ama biz ne yapalımtelefonu güncellemek için servise götürünce 10 dakikada verirler dostum 2 hafta beklemek falan yok tabi 1.2 geldiyse ben hala şüpheliyim![]()

hiç boşuna uğrasşmayın benım wave 723 e tam 1 ayn önce güncelleme geldi ve aynı dertten tam 1 aydır gitmediğim yer kalmadı servise falan gitmedim ama kies üzrinden yapmadığım iş kalmadı kaçtane mail attım samsung a foto çekip ekran görüntüsü ile ama adamların umrunda değil arkadaşlar hiç boşuna ugrasmayn güncelleme görünür ama siz sadece bakarsınız benim gibi![]()

ben kayseride yaşıyorum araştır bakalım servisi varmı samsungun burada sen istanbullusun doğal olarak 10 15dk da alırsın ama biz ne yapalım
o zaman gözünü sevim istanbul ve lanet olsun samsung 
bakalım benım wave ilgili telpa ya mail attım sonuç ne olacak onların elinde var mı yok mu bilmiyorum... ama bu bada 1.1 in güncellemesi arkadaşlar... 1.2 güncellemesi değil telefonlar için bunu bilin sadece.. wave 8500 içinde, 7233 de bada 1.1 in yazılım güncellemesi... o yuzden hiçççççççççççççç heveslenmeyin... yapan arkadaş da sanırım biraz eğlenmek istemiş photoshop ile![]()
evet işim gücüm yok eğleniyorum. İnsanları yanıltmaktan zevk alıyorum. Çok iyi biliyorsun arkadaşım sen... Birşeyi karalamayı ne kadar çok seviyorsunuz kardeşim!
Dİp not: Wave S8500 için bada 1.1 hiç çıkmadı haberin olsun. Birşeyi bilmiyorsan araştırda yaz arkadaşım
JJ9 1.2 ise,JVKA1'in 1.1 olmasının imkanı yok
mantığa aykırı.Kodlamaların anlamına bakarsanız anlarsınız.evet işim gücüm yok eğleniyorum. İnsanları yanıltmaktan zevk alıyorum. Çok iyi biliyorsun arkadaşım sen... Birşeyi karalamayı ne kadar çok seviyorsunuz kardeşim!
Dİp not: Wave S8500 için bada 1.1 hiç çıkmadı haberin olsun. Birşeyi bilmiyorsan araştırda yaz arkadaşım

Ekran goruntusu ekteki gibi.
Master-reset sonrasinda 15 sn'de bir reset atan telefona, kies disinda bir uygulama ile internetten buldugu 1.2 firmware'i atti arkadas (X ile baslayan bir versiyonu var ama simdi bakamiyorum). Kendi telefonumu restart ettim, aciliyor kapaniyor normal, ama samsungapps dahil sonradan kurulan hic bir uygulama calismiyor, anca telefon rehberi, navigasyon, twitter, browser falan. Master reset atmaya cekiniyorum hala.
Ayni network'e bagli iki makina, biri WinXP SP3 32 bit, digeri Windows7 32 bit idi. Win7 hata verdi, benim WinXP makina iki farkli telefonu flashladi. Ama sonuc ortada.
Cok can sIkIcI gercekten. "Keske iPhone alsaydim" demiyecegim, cunku iPhone alacak kadar param yoktu, arada neredeyse iki kati fiyat farki var. Genel olarak da telefondan memnunuz (bizim sirkette 4 kiside var). Ama su kesin ki, iPhone'da boyle bir sey olmazdi. Ne kadar ekmek, o kadar kofte.
bak arkadaşım BÜTÜN SAYFALARI teker teker okudum ve millet sana nasıl yaptın ayarların nasıldı vs vs ilgili bilgi almak için bir sürü cümle yazmış soru yöneltmiş.... milletle kafa yaptığın buradan belli ki hiç bir soruya birtane bile cevap yöneltmedin.. umrumda bile değil yani 8500 e çıkmış çıkmamış ama bu şekilde insanları kandırıp dalga geçip ego tatmini hareketler yapmanıza uyuz oluyorum... konuyu okuyan yüzlerce insan yapamadı da birtek sen mi yaptın yani? bırak bu işleri önce kişilerle dalga geçmemeyi öğren... daha yağtığın yöntemi bile madde madde yazmaya üşeniyorsun... bide kalkmış burda hava atacağım diye uğraşıyorsun...![]()