S8500 İçin Bada os 1.2 Güncellemesi Yayınlandı (S8500JVKC1)

Sponsorlu Bağlantılar

qzwx

Üye
Sonunda büyük çabaların ardından Samsung sesimize kulak verdi :ehe cidden 1.2 dimi ? halen inanamıyorum da :aha:

viranufuk

viranufuk

Üye
hata veriyor oarkadaş nasıl geçti hayret bu arada şarjım iki dilm böyle güncelleme olur demei neticede pciden şarj oluyor

--------------- Ekleme ---------------

Sonunda büyük çabaların ardından Samsung sesimize kulak verdi :ehe cidden 1.2 dimi ? halen inanamıyorum da
çyle olduğunu söylüyor bi arakadaş ama bi türlü ondan başka kimse yükliyemedi

sonys119

sonys119

Üye
Güncellemeyi yükleyen arkadaş telefonun ayarları ne alemde kiesle alakası yok bende şimdi indirdim yükledim

frukan

Üye
Güncellemeyi yükleyen arkadaş telefonun ayarları ne alemde kiesle alakası yok bende şimdi indirdim yükledim
Hocam sizde hiç bağlantı kesildi hatası vermedi mi? Ne zaman yüklediniz?

viranufuk

viranufuk

Üye
Hocam sizde hiç bağlantı kesildi hatası vermedi mi? Ne zaman yüklediniz?
arkadaş kiesi baştan indirip yüklemiş güncellemyi değil kiesi indirimiş ondada hata vermiş

mty29

mty29

Üye
Nedir bu acele arkadaşlar biraz sabır :) bu kadar aceleci olursanız yarın bu mudur yani der bıkarsınız telefondan :) yavaş yavaş tadını çıkara çıkara :)

olegermuraki

Üye

Uploaded with
buyurun arkadaşlar :)

frukan

Üye
Yükledin kurtuldun tabii:D

viranufuk

viranufuk

Üye
kardeş çıktığını herkes bilyor ama malesef yükliyebilen olmadı sem yükliyebildinmi yoksa

sonys119

sonys119

Üye
arkadaş kiesi baştan indirip yüklemiş güncellemyi değil kiesi indirimiş ondada hata vermiş

evet ben kiesi indirdim yükledim güncellemeyi deil Yani kiesin sürümüyle alakası yok ayrıca yükleyen arkadaş verdiğin resim bozuk :) hay aksi :)

viranufuk

viranufuk

Üye
harbi yüklemişsin hafıza kartını falan çıkardınmı verilerin silindidmi uygulamalar falan

sonys119

sonys119

Üye
tmm resmi açdı 1.2 de nasıl yükledin biraz anlat :)

viranufuk

viranufuk

Üye
kardeş biraz bilgi versen

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
:ehevay be samsunga bak hele 1.2 yi vermiş.

olegermuraki

Üye
arkadaşlar ekstradan birşey yapmadım yüklemek için fakat sanırım internetle ilgili bir şey olabilir çünkü ttnetin hattını doğrudan kullanmıyorum kurum interneti kullanıyorum bunun sebebi olabilir. Birşeyim silinmedi ayriyetten...

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
biraz sabredin arkadaslar 1 2 güne düzelir o zman yumuluruz:ehe

sonys119

sonys119

Üye
aslında birazcık gereksiz bi bekleyiş 1.0.2 de yetio ama bekledik işde 2010 kasımdan beri bekliyoz

mevlutcan

Üye
birazdan deneyeceğim, bakalım dananın kuyruğu kopacak mı:)

emrexxx06

emrexxx06

Üye
Kies_2.0.0.11014_49_2 Sürümünü indirdim. Cihazı bağlayınca görüyor yeni yazılım var yüklemek isteyip istemediğimi soruyor. Yükle diyorum genel yönergeleri izliyorum fakat internetten bağlanıp cihaz için gerekli sürümü indirmeye başladığında sağ altta cihaz bağlantısı kesildi uyarısını veriyor. Sanırım kendi sunucularında bir sorun var yazılımı internetten indirmeye başlar başlamaz bağlantı kesiliyor

Üst Alt