S8500 İçin Bada os 1.2 Güncellemesi Yayınlandı (S8500JVKC1)

Sponsorlu Bağlantılar

TozteL

Üye
vaay bee ne sürümmüş bee:D

srkn0834

srkn0834

Üye
valla ben aylardır bada 1.2 kullanıyorum ama mesajları okurken en az sizin akdar heycanlandım :) spoof olayı olacagını bilsem anında orjina rom a dönerim ama olmaz sanırım. Zaten yakında bada 2 nin romu da cıkar inş. :D

viranufuk

viranufuk

Üye
neymiş be bu gece bizi asker etti ya kiesi sildim tekrar yüklüyorum yükledikten sonra tekrar deniyecem inada bindi bu iş yarın sabah işe gidecez ama iş yeinde net yk gece 12 ye kdar beklemek zorundayım

sonys119

sonys119

Üye
artık ne zaman düzelir açıklama yaparsa bi bilen kişi ozaman yükleriz uraşamam işimiz gücümüz var :)

mevlutcan

Üye
denedim ve bağlantı sorunuyla karşılaştım. şarjın olmasıyla alakalı bir durum olabilir sanırım.

sonys119

sonys119

Üye
jarsa alakalı deil şarsım %100

viranufuk

viranufuk

Üye
valla olmadı arkdaşlar kaslın y ne oucak yarın öbürgün yüklerim uğraşamam

omaray

Üye
malesef bende bu en son üretici yazılımı diyor ne hikmetse telefonu almanyadan almıştım diğer kies sürümünde yükselmişti 1.02 olmuştu tekrar telefon 1.0 olmuş anlamadım gitti sanırım spof falan telin beynini karıştırıyor sizce bu sorun ne.

C.Can

C.Can

Üye
Yükleyebilen arkadaşlar,yükleyecek olan arkadaşlar ; spoof olayını da bir deneyip olup olmadığını buraya yazabilirseniz sevinirim :) Ona göre orjinal rom'a dönüp yükselticem ben de.Şu an benim ki JJ9 ve spoof oluyor.

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
baglantı kesildi diyor yaw

senam38

Üye
kaç kere denedim bendede aynısı oldu bağlantı kesiliyor neden kaynaklı birde onu anlasak benim telefonumda bağlanırken sor diyorum usb yi takıyorum kies i seçiyorum bağlanmıyor neden acaba ama kiesi bağlan dediğimde direk bağlanıyor tuhaf

didyou

Üye
Bende bi türlü güncelleyemedim bağlantı kopuyor sabahtan beri sinir etti beni.

afsim

Üye
Arkadaşlar güncellemede telefona yüklü widget ve programlar siliniyomu?
(tlfonum wave 8500)

alemc71

Üye
spoofer ile yüklediğimiz oyunların durumu ne olur arkadaşlar silinirmi..

omaray

Üye
ya sizde durum nasıl bende en son güncel versiyon diyor yani güncelleme görünmüyor sorun telefondamı yoksa sizde durum nasıl.

omaray

Üye
2.0 en son sürüm olanı.

omaray

Üye
Telefonu almanyadan aldım ondan olabilirmi eğer öyle bişidense nasıl düzeltebilirim tşkler şimdiden.

Üst Alt