s8500 GPS SORUNU YAŞAYANLAR İÇERİ

Sponsorlu Bağlantılar

alpersoner

Üye
üstadlar ben telefonun menüsünden ''navigasyon'' a tıklıyorum. Ben çankırıda ikamet ediyorum ama haritada burayı ''ANKARA'' olarak gösteriyor. Birde arkadaşta nokıa5800 var. Onda garmin yüklü.O navigasyonu açınca hemen caddecadde sokak sokak gösteriyor.Bunun bir ayarı varmı acaba..

cilekesdrag

cilekesdrag

Üye
    Konu Sahibi
kardes haritanı senkronize etmediysen hicbişi goremezsin.once haritanı senkronize et tanısın.sonra uyduyla baglan tak diye bulucaktır.

rage_dust

Üye
dostum gps veri indirirken fail to get gps+data....retry get gps+data later diye bir hata veriyo..napmam lazım? gps de sorun var benim navigasyonu kullanamıyorum bi türlü...

cilekesdrag

cilekesdrag

Üye
    Konu Sahibi
gpsin acık oldugundan emin ol.gps verisini indirmek icin wifi kullan saglam bi yerde.inicektir mutlaka.gps bölümündeki tüm kutuucukları işaretlemeyi unutma dedigim gibi.

nightmaree65

nightmaree65

Üye
naparsam yapayım hala konum bulamıyorum gps menüsündeki ayarlar şçyle benim telefonda.sendekiyle karşılaştırırmısın bi aynı mı?

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
değişiklik olmadı haala tık yok :( gps status ile flnda olmuyor..

cilekesdrag

cilekesdrag

Üye
    Konu Sahibi
download gps data dedin mi?download success dediyse bulması lazım.

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
evet herşeyi dedim ama 3g yada wifi üzerinden olan veri akışı işareti çıkmıyor :S orda dediğin şey yazıyor ama konum bulmuyor :S

occili

Üye
dediklerini yaptım sildim datayı yenıden download yapmaya çalıştım processing time 12545 diyor öyle kalıyor ne yapcam anlamadım hat uzerınden hata veriyor hat uzerınden nasıl yapabılırım kablosuz modemım yok arkadasınkınden denedık dedıgım gıbı processıng tıme 12545 dedı 15 dk bekledık oyle , sonra ayrları yaptım uydu arattyım 0 satellıte dedı uydu bulamadı nasıl yapabılırım

--------------- Ekleme ---------------

evet herşeyi dedim ama 3g yada wifi üzerinden olan veri akışı işareti çıkmıyor :S orda dediğin şey yazıyor ama konum bulmuyor :S

aynen kardesım wifide ısaret cıkmıyor ama succes processıng tıme dıyor beklıyorum bısey ındırmıyor oyle kalıyor hattada trying later dıyor datayıda sıldık tamamen kaldık ortada :D

anilimaca

Üye
Dostum paylaşım için çok teşekkürler. İlaç gibi geldi vallahi bende de 4-5 saniye demeden çat diye buluverdi cam kenarında Ndrive ile.

silver_storm

Üye
bir harikasın teşekkürler

cavalli1903

Üye
yaw arkadas ındırmıo proccsingtime [2933ms] yazıp duruo saatlerdır neı yanlıs yaptım acaba nıe olmuor?

cilekesdrag

cilekesdrag

Üye
    Konu Sahibi
wifi den baglanırsan daha temiz olur. zaten fazla surmuyo 5 saniyeye indiriyo.

emrah-35

emrah-35

Üye
bende de aynısı oldu.proccsingtime [2033ms] diye uyarı verio.bir çözümü varmı acaba?

rage_dust

Üye
aynen dostum benim gps de bozuldu dediğin yöntemi deniyorum..hatta wifinin dibinde duruyorum bende de indirmiyor...nasıl yapacaz? :(

siradril

Üye
Selamlar, senin verdiğin kodu denedim az önce. Gps verisini sildim, sonra 4 e gelip test kısmından veri alalım demeye kalkıştım. Saniyesinde failed oldu. Denedim bir kaç defa daha, hep failed diyor. Sanki internet yokken web sitesinde surf etmeye çalışıyormuşum gibi. Reboot ettim telefonu, GPS komple gözükmüyor.

Bundan önce GPS hiç çalışmıyordu zaten, bütün veriler 0 gözüküyordu. Üstüne üstlük birde mal gibi türkiye için 5 euroluk map bilgisi satın aldım.

Şimdi ben bu GPS i nasıl tekrar menuye koyarım? Sorun ne olabilir?

Not: GPS ile ilgili bütün özellikler açık durumdaydı senin dediğin gibi. (Ayarlarda)

kozan4273

Üye
hocam bende dediklerini yaptın 3 tane uydu buldu daha sonra ndrive girdigim d geçerli bir gps sinyali bekliyor yazıyor kalıyor anlamadım nerde yanlıs yaptım yardımcı olur musun ?

kenzen

kenzen

Üye
helal olsun arkadaş ....on numara adamsın

cilekesdrag

cilekesdrag

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar.arattırmada uydu buluyorsanız mutlaka girer.en önemli sorun gps datasını indirmemesi veya indirikten sonra uydu bulamaması.bunu ben de anlamadım.bu biraz da sans işi gibi şimdilik.bazısına hic zorluık cıkartmadan hemen cıkıyor bazısında da sorun oluyor.ben sahsen ilk denemem de hemen buldu 5-10 saniyede.daha sonraları gps sarzı yiyor diye kapattım ve tekrar denedigimde uydu bulmada gecikti hatta bulmadı.bu telefonun tek sevmedigim yanı bu gps i.simdilik yapabilecek birsey yok iş sans a kalmıs.

Üst Alt