Bilgisayar dilini ing yaptim ve kiesten guncelliyorum gncellerken yine baglanti koptu dedi ama guncellemeyi indirmeye devam etti su anda yukluyo bakalim nolcak
ne durumdasın hocam gidişat olumlumu?
%39 dayken indir'len dosyada hata bulundu gibi bisiler dedi yuklemeye tekrar baslansinmi dedi bende tirstim hayir dedim
yapma yauw vallahi seni takip ediyom yapmıycam güncelleme, sonra kilit olcaz telefon olmayacak millet nerdesin telefonun niye kapalı, ne saçma bir iş yaa şu samsung güncelleme olayı, senelerdir nokiaları çatır çatır güncelledik bir defa bile sorun olmadı bu ne arkadaş dili değiştir bilmemne yok kesilir yüklemez kitlenir patlar çatlar
Hic sorma kardes ya tekrar basladim suan %37 de bakalim ayni sorun olcakmi
Bilgisayar dilini ing yaptim ve kiesten guncelliyorum gncellerken yine baglanti koptu dedi ama guncellemeyi indirmeye devam etti su anda yukluyo bakalim nolcak

yükledikten sonra garanti widget ı var mı bir bakabilir misiniz ben multiloader ile yükledikten sonra gitmişti
yeni yazılım suan pc de var benimEğer bu sürümse Samsung server ından indirilip nete düşürülse. Böylece daha önce başka yazılımların üzerine yükleyerek update gerçekleştirenlerde bu Turkiye yazılımıyla flashlayarak gönül rahatlığıyla telefonlarını kullansa.
*#5239870*# kodu tuşlayın karsınıza bir menu gelecek oradanganstera arkadaşım yıldız kare yapıp TUR seçiyorduk ya o kodu paylaşırmısın tekrar. Teşekkür ederim şimdiden
yeni yazılım suan pc de var benim
Kies'ten güncelleme yaparken 1.0'dan direk olarak 1.2'ye geçer. Yanlış biliyorsunuz.
--------------- Ekleme ---------------
cevabın için teşekkürler hocam..