S8500 Bada os 1.2 Sorunu Çözüldü

Sponsorlu Bağlantılar

szeer

Üye
krdeş ilk sürüme dönme yöntemleri var bildiğim kadarıyla yokmuki ??

jvka1'i kiesten ilk yükledğimde denedim ama bir türlü orijinal olmadı kies hep bu sürüm güncellenemez dedi ondan korkuyorum beklemek lazım belki jvka1 tekrar legal görünür yoksa samsungun başına bela olacağım mail atıyorum cevap yok jvka1 kieste son sürüm uyarısı verirkenki hali ile güncellenmez halini gösteren fotoğraflar attım belki dank eder.

fati144

fati144

Üye
arkadaşlar burdaki yyönergeleri izleyerek gerekli işlemleri yaptım ve JVKA1 e geçtim herşey yolunda bu millet ne soru sorup duruyor admı kafasını şişiror diyecektimki bendede bi sorunoldu :) kies telefonu görmüyor ne bluetooth'la nede kabloya ne olcak şimdi ne yapayım?

szeer

Üye
arkadaşlar burdaki yyönergeleri izleyerek gerekli işlemleri yaptım ve JVKA1 e geçtim herşey yolunda bu millet ne soru sorup duruyor admı kafasını şişiror diyecektimki bendede bi sorunoldu :) kies telefonu görmüyor ne bluetooth'la nede kabloya ne olcak şimdi ne yapayım?

kies modunda bilg bağlan kies kapalıyken win 7 kullanıyorsan bilgisayarıma sağa tıkla özellikler de aygıt yöneticisine gir taşınabilir aygıtlardan samsung waveyi kaldır. sonra telf çıkar kiesi aç telf tekrar tak sorun ortadan kalkar ben böyle hallettim. Bu arada jvka1'i o yönergeleri kullanarak herkes yükledi. Ama samsung kiesten bu eksik sürümü çekti ve kiese bağlandığında kies sana illegal sürüm muamelesi yapacak şimdi bizi sıkıntıya sokan o yoksa şuan telf eskisinden daha seri ve stabil win 7 için bunları yap büyük bir ihtimal bağlanırsın. bu sürüm güncellenemez uyarısı alınca samsung'a bir e-postada sen at bizi mağdur edecek bir güncelleme yayınlamaya kalkmasınlar :bye2:

xxvolkan

xxvolkan

Üye
kies modunda bilg bağlan kies kapalıyken win 7 kullanıyorsan bilgisayarıma sağa tıkla özellikler de aygıt yöneticisine gir taşınabilir aygıtlardan samsung waveyi kaldır. sonra telf çıkar kiesi aç telf tekrar tak sorun ortadan kalkar ben böyle hallettim. Bu arada jvka1'i o yönergeleri kullanarak herkes yükledi. Ama samsung kiesten bu eksik sürümü çekti ve kiese bağlandığında kies sana illegal sürüm muamelesi yapacak şimdi bizi sıkıntıya sokan o yoksa şuan telf eskisinden daha seri ve stabil win 7 için bunları yap büyük bir ihtimal bağlanırsın. bu sürüm güncellenemez uyarısı alınca samsung'a bir e-postada sen at bizi mağdur edecek bir güncelleme yayınlamaya kalkmasınlar :bye2:

kies ilgili bir sorun var bağlanmıyor burdaki gibi versiyonu ykseltim ama kiese bağlanamıyorum.Aslında bağlanması sorun değilde rehber notlar gitti benim için önemli olan onlar

--------------- Ekleme ---------------

ben kiesi kaldırdım tekrar kurdum o zaman gözüktü orda cıkmıyorsa telefondan appse girip yükleyebilirsin.

50 çeşit kies yükledim o değil bu budeğil o dediler ama hiçbir şekilde bağlanamadım nasıl yaptığını açıklarsan seviniriz.

valla ellerine sağlık yükledim orjinal bir 1.2 oldu kieste görüyo son üretici yazılımıda diyo daha ne istiyim :D ellerine emeğine sağlık

kies nasıl gördü anlatabilirmisin

anaconda006

Üye
1 ay bekleriz şimdi yeni yazılım çıkcak diye

dediğin gibi güncellemeyi yaptım ilk gün kies bagladıgımda sıkıntı yoktu en son güncelleme yazıyodu şimdi ise bu yazılım güncellenemez diyor bu sorunun cevabı anladıgım kadarıyla samsung son güncellemeyi geri çektiği için mi dir?

teksenle

Üye
kies ka1 i niye kaldirdi bilgisi olan varmi bada2 geliyor desem suan icin imkansiz yada guncelleme sorununu cozuyor olabilir yada direk guncelleme yaptilar makinalar sorun ciktigi icin servise gitti o yuzden

sadeceprogram

Üye
tabiki ilk önce 1.0.2 ye gececeksiniz , daha sonra bada 1.2 versiyonuna yükseltebiceksiniz bn öle biliorum..

Kies'ten güncelleme yaparken 1.0'dan direk olarak 1.2'ye geçer. Yanlış biliyorsunuz.

jvka1'i kiesten ilk yükledğimde denedim ama bir türlü orijinal olmadı kies hep bu sürüm güncellenemez dedi ondan korkuyorum beklemek lazım belki jvka1 tekrar legal görünür yoksa samsungun başına bela olacağım mail atıyorum cevap yok jvka1 kieste son sürüm uyarısı verirkenki hali ile güncellenmez halini gösteren fotoğraflar attım belki dank eder.

JVKA1 sürümü yüklüyken Kies en güncel sürüm diyordu. Çünkü Samsung Türkiye için JVKA1 güncellemesini Kies'e vermişti.

Ama çıkan hatalar yüzünden güncellemeyi geri çekti. Şuan Türkiye için öyle bir güncelleme olmadığı için bu sürüm güncelleştirilemez der. Samsung JVKA1 güncelleştirmesini tekrardan Kiesten yayınladığında, bu konudaki yöntemle KA1'e geçenler kieste gene en güncel sürüm uyarısını görecekler.

Boş yere Samsunga mail atıp uğraşmışsınız. Basit bir sorun bu.

kies ka1 i niye kaldirdi bilgisi olan varmi bada2 geliyor desem suan icin imkansiz yada guncelleme sorununu cozuyor olabilir yada direk guncelleme yaptilar makinalar sorun ciktigi icin servise gitti o yuzden

JVKA1 güncelleştirmesi Kies üzerinden yüklenemedi. Yüklenemeyen güncelleştirmeyi ne diye yayında tutsunlar? Geri çektiler, düzeltip tekrar yayınlayacaklar.

viranufuk

viranufuk

Üye
arkadaşlar galiba bu ki,es bize fena kazık attı gelki bundan önceki sürüme dön orjinale türkiye 1.0.2 ye dönelim mi ve nasıl dönelim yada bekliyelimmi

sadeceprogram

Üye

Öncelikle Revo Uninstaller vb. bir programla Kies'i kaldırın. Tüm gereksiz dosyaları ve regisry kayıtlarını silin.
Sonra Kies 2.0'ı yeniden kurun ve açın. USB kablosunu telefona bağlayın. Bilgisayarınızın arkasındaki USB girişlerini tek tek deneyin. Elbet birisinde bulacaktır.

arkadaşlar galiba bu ki,es bize fena kazık attı gelki bundan önceki sürüme dön orjinale türkiye 1.0.2 ye dönelim mi ve nasıl dönelim yada bekliyelimmi

Orijinal JVKA1 kullanıyorsunuz neden bir alt sürüme dönmek isteyesiniz ki?

viranufuk

viranufuk

Üye
Orijinal JVKA1 kullanıyorsunuz neden bir alt sürüme dönmek isteyesiniz ki?
ya aslında bi sorun yok da bu kies bu sürüm güncellenemez diyor ya o adamın kafasını bozuyor o yüzden

sadeceprogram

Üye
ya aslında bi sorun yok da bu kies bu sürüm güncellenemez diyor ya o adamın kafasını bozuyor o yüzden

Arkadaşım bu sorun bile değil kafanızı neden bozsun açıkladık işte Samsung güncellemeyi geri çektiği için öyle diyor şuan kiese göre öyle bir güncelleme yok türkiyede. Tekrar verilince ilk haline dönecek. Ne kadar uzatıyorsunuz ya.

viranufuk

viranufuk

Üye
Arkadaşım bu sorun bile değil kafanızı neden bozsun açıkladık işte Samsung güncellemeyi geri çektiği için öyle diyor şuan kiese göre öyle bir güncelleme yok türkiyede. Tekrar verilince ilk haline dönecek. Ne kadar uzatıyorsunuz ya.
hocam kızmaaa yaa tamam bizde beklerizz

teksenle

Üye
orjinal 1.0.2 olanlar bi denesin guncelleme veriyormu

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
güncelleyen varmı? uygulama vs sorunlar çözülmüşmü?

esmekaya

Üye
Ganstera dostum resimli anlatımı tekrar ekleyemezmisin? Yada o resimleri p.m. atamaz mısın bana...Aydın hocanın fw ye geçmiştim ama SHP çok pil harcıyor gibi geldi bana...En azından pek kullanmıyorum SHP'yi

iceman007

Üye
Güncelleme başlangıcında bağlantı yine kopuyor. Böyle olunca sorunların devam ettiğini varsayıp güncellemeye çalışmadım.

Güncellemeyi yüklemeye gönüllü (sorun çıkarsa multiloader kullanıp format atma konusunda çekincesi olmayan) arkadaşlar deneyip bilgilendirirse mutlu oluruz

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme başlangıcında bağlantı yine kopuyor. Böyle olunca sorunların devam ettiğini varsayıp güncellemeye çalışmadım.

Güncellemeyi yüklemeye gönüllü (sorun çıkarsa multiloader kullanıp format atma konusunda çekincesi olmayan) arkadaşlar deneyip bilgilendirirse mutlu oluruz
ben deneyeceğim bakalım sorunu düzeltmişlermi (uygulama restart sorunu flan)
buraya yazarım sonucu.

Üst Alt