iceman007
Üye
ben deneyeceğim bakalım sorunu düzeltmişlermi (uygulama restart sorunu flan)
buraya yazarım sonucu.
büyüksün hocam =)
merakla bekliyoruz
ben deneyeceğim bakalım sorunu düzeltmişlermi (uygulama restart sorunu flan)
buraya yazarım sonucu.
oldu arkadaşım çoook teşekkür ederimkies modunda bilg bağlan kies kapalıyken win 7 kullanıyorsan bilgisayarıma sağa tıkla özellikler de aygıt yöneticisine gir taşınabilir aygıtlardan samsung waveyi kaldır. sonra telf çıkar kiesi aç telf tekrar tak sorun ortadan kalkar ben böyle hallettim. Bu arada jvka1'i o yönergeleri kullanarak herkes yükledi. Ama samsung kiesten bu eksik sürümü çekti ve kiese bağlandığında kies sana illegal sürüm muamelesi yapacak şimdi bizi sıkıntıya sokan o yoksa şuan telf eskisinden daha seri ve stabil win 7 için bunları yap büyük bir ihtimal bağlanırsın. bu sürüm güncellenemez uyarısı alınca samsung'a bir e-postada sen at bizi mağdur edecek bir güncelleme yayınlamaya kalkmasınlar![]()

kiesle yazılımı güncelledim sorun çözülmüş herşey çalışıyor uygulamalar oyunlar samsung apss herşey. geçmiş oldun hadi kolay gelsin.büyüksün hocam =)
merakla bekliyoruz
pc yi ingilizceye cevirdim yükledim herşey sorunuz çalışıyor. gerek yoknasıl güncelledin peki dili ingilizce yaparak mı ?
birde biz şu anda jvka1 deyiz ama kiesten yüklemek istiyoruz nasıl olacakjvjk1 e geri nasıl döneceğiz
denetim masası bölge dil ordankisten yukleme yaparken hangi asamalari uyguladigini yazar misin
her sey ingilizce ama baglanti kopuyor hala
Ganstera arkadaş, bende bu güncelleme olayını en baştan burdan takip ediyorum, telpa garantili orjinal TUR firmwareli jvjk1 yüklü bende, şimdi ne yapmam lazım bilgisayar dilini ingilizceye çevirmek veya başka bişey, kiesteki sözde düzeltildi dediğiniz firmware i yüklemek için
arkadaşlar yukledim sorunsuz kullanıorum önceden günde 2 kere aç kapa yapardım 1.0.2 de bunda daha basıma gelmedi bi kere kapandı sadece. önceden pili 2 gün gitmezdi şimdi 4 gün gidiyor rahat. ayrıca menüde sayfadan sayfaya geçerken kasardı şimdi ufacık takılma yok. son zamanlarda telefonla konusrken ses giderdi ahizedeki ondan da eser yok yuklemeyenler denesin pişman olmazlar. ayrıca tekrar teşekkür ederim bu konuyu acan yardımcı olan arkadaşımıza.
