S8500 Bada os 1.2 Sorunu Çözüldü

Sponsorlu Bağlantılar



TozteL

Üye
hadi bakalım arkadaşlar bende bu akşam yüklicem inşallah bi sorun olmaz.. bide dün sormuştum ama bugün yine sorayım..bendeki sürüm 1.0 kieste ne varsa yükliyecekmiyim nasıl yapcam ??
 
Kirchhoff

Kirchhoff

Üye
isterseniz yüklerim ama ne faydası olacak ki kiesten kolaylıkla yükleniyor.

Yalnız daha önce bu güncelleştirmeyi yapanlar(bunlardan biri benim) kies üzerinden yükleyebilmek için önce F1 sonra K1 yazılımlarını yüklemesi gerekiyor. Eğer siz yazılımı yüklerseniz benim durumumda olanlar için yüklemesi daha rahat olur diye dedim.

Eğer bu sizin için bir sorun çıkarmayacaksa evet ben kendi adıma sizden bu güncellemeyi istiyorum. Bir farkı yok, neden? derseniz İçimin rahat etmesi için. Şimdi baktım bunda garanti widgeti yok belki daha bizim bilmediğimiz başka fasiliteler de yoktur.
 
fati144

fati144

Üye
ya şimdi ben hala annamadım ben burdaki denilenleri yapıp jvka1 e geçtim siz şimdi kieste yeni birşey var ve normal yükleniyor diyorsunuz ben nası yapacam lütfen ayrıntılı anlatırmısınız.:allalla:
 
tesadüf05

tesadüf05

Üye
Arkadaşlar ben aydın hocamın XXJL2 sinin üzerine JVKA1 i kurdum social hub etkin ve mesenger var Product Code ise *#5239870*# kodu tuşlayın karsınıza bir menu gelecek oradan
Pre-configuration u secin ve şifre olarak *#27236*# girip TUR seç (ganstera arkadışıma teşekkür ederim) TUR u seçtim gerçi zaten seçili idi çünki aydın hocamın yönetemiyle ( Yükleme yapıldıktan sonra Tuşlara basıp
*#272*SSDD#

kodu girilecek burada SS: telefondaki saat DD: dakika. Telefon 10:23 gösteriyorsa

*#272*1023#) TUR u seçmiştim. Özetle JVKA1 i kullanıyorum kies en son sürüm dior hem TUR seçili hemde social hub ve mesenger aktif.
http://www.maxicep.com/bada-os/xxjl2-uzerine-jvka1-yuklemesi-scoil-hub-ve-mesenger-etkin-469358.html
 

kamikaze482222

Üye
evet ganstera arkada;imdan rica ediyorum ben 2 sattir ugrasiyorum acil kurtarma modlarinda hala indirmeye devam ediyor bu 2 oldu bakalim ne kadar surecek

--------------- Ekleme ---------------

tam 3 saat sonunda 2 kere kurtarma modu da dah'l 3/kez k' kurtarma modu sonucunda telefon guncellendi su anlik sikinti yok gibi
 
fthtsdmr

fthtsdmr

Üye
Şu anda "Bu en son çıkan üretici yazılımıdır" diyor. (Ml ile yükledim.)Kies üzerinden 1.2 geçenler bir sorun yaşıyorlarmı?. Ben orjinal roma dönüp tekrar kies üzerinden güncellememi gerektirecek bir durum var mı? Teşekkürler.
 
keskinkral

keskinkral

Üye
kies modunda bilg bağlan kies kapalıyken win 7 kullanıyorsan bilgisayarıma sağa tıkla özellikler de aygıt yöneticisine gir taşınabilir aygıtlardan samsung waveyi kaldır. sonra telf çıkar kiesi aç telf tekrar tak sorun ortadan kalkar ben böyle hallettim. Bu arada jvka1'i o yönergeleri kullanarak herkes yükledi. Ama samsung kiesten bu eksik sürümü çekti ve kiese bağlandığında kies sana illegal sürüm muamelesi yapacak şimdi bizi sıkıntıya sokan o yoksa şuan telf eskisinden daha seri ve stabil win 7 için bunları yap büyük bir ihtimal bağlanırsın. bu sürüm güncellenemez uyarısı alınca samsung'a bir e-postada sen at bizi mağdur edecek bir güncelleme yayınlamaya kalkmasınlar :bye2:
saol kardeş eyvallah halloldu
 
korfare

korfare

Üye
Orjinal rom a dönmeyi resimli şekilde anlatan ve product code değişimini açıklayan bir paylaşım var mı acaba? Forumda araştırdım ama bulamadım. Gözden kaçırmış olabilirim. Yardımcı olur musunuz?
 

teksenle

Üye
versiyon ka1 yaziyorsa ve kies guncelleme goruyorsa nerden nasil yuklediginiz fark etmez
 
viranufuk

viranufuk

Üye
garanti widget i neydi hocam
 

by-dertli

Üye
denetim masası bölge dil ordan
biçime gel ispanyolca(ABD) seç
sonra konuma gel ordan ABD seç
sonra ekranın altta simgeler var sağda ordan tr yi tıkla en yap bu kadar

bende ispanyolca(ABD) yok napcam?:hmmm
 
xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
ben ingilizce ABD seçtim yükledi..
 

TozteL

Üye
arkadaşlar bende son üretici yazılımı jvjk1 yazıyor.bu hangi sürüm oluyo?
 
fati144

fati144

Üye
şimdi kies benim cihazı aşağıdaki gibi görüyor herşey normalmi?

 
fati144

fati144

Üye
cevabın için teşekkür ederim, yani şimdi kieste yeni bi fw çıksa yükleyebilirim herhalde değilmi bu bu demek? ya bide kies arada sırada görmüyor telefonu bende bir arkadaşın bahsettiği bilgisayarım sağ tıkla falan var öle oluyor ama her seferinde aynı muhabbet yeniden yapmak zorunda kalıyorum. bide 1.0.2 de iken hem bluetoothla hemde kabloyla sorunsuz bağlanıyordum şimdi öle değil. galiba bu registry muhabbetinden olsa gerek bunu kökten nasıl halledebilirim?
 


Üst Alt