S8500 Bada os 1.2 Sorunu Çözüldü

Sponsorlu Bağlantılar

ceycey111

ceycey111

Üye
Bilgisayar dilini ing yaptim ve kiesten guncelliyorum gncellerken yine baglanti koptu dedi ama guncellemeyi indirmeye devam etti su anda yukluyo bakalim nolcak

ackcemil3

ackcemil3

Üye
Bilgisayar dilini ing yaptim ve kiesten guncelliyorum gncellerken yine baglanti koptu dedi ama guncellemeyi indirmeye devam etti su anda yukluyo bakalim nolcak

ne durumdasın hocam gidişat olumlumu?

ackcemil3

ackcemil3

Üye
%39 dayken indir'len dosyada hata bulundu gibi bisiler dedi yuklemeye tekrar baslansinmi dedi bende tirstim hayir dedim

yapma yauw vallahi seni takip ediyom yapmıycam güncelleme, sonra kilit olcaz telefon olmayacak millet nerdesin telefonun niye kapalı, ne saçma bir iş yaa şu samsung güncelleme olayı, senelerdir nokiaları çatır çatır güncelledik bir defa bile sorun olmadı bu ne arkadaş dili değiştir bilmemne yok kesilir yüklemez kitlenir patlar çatlar

ceycey111

ceycey111

Üye
yapma yauw vallahi seni takip ediyom yapmıycam güncelleme, sonra kilit olcaz telefon olmayacak millet nerdesin telefonun niye kapalı, ne saçma bir iş yaa şu samsung güncelleme olayı, senelerdir nokiaları çatır çatır güncelledik bir defa bile sorun olmadı bu ne arkadaş dili değiştir bilmemne yok kesilir yüklemez kitlenir patlar çatlar

Hic sorma kardes ya tekrar basladim suan %37 de bakalim ayni sorun olcakmi

kamikaze482222

Üye
haberleri bekliyoruz senden

ackcemil3

ackcemil3

Üye
Hic sorma kardes ya tekrar basladim suan %37 de bakalim ayni sorun olcakmi

halen belirsiz bu güncelleme inş sorun olmaz sende, bir babayiğit arkadaşlar kies de kesinlikle güncel sorunsuz yeni firmware var tereddütsüz güncelleyin diyene kadar yapmıycam hiç bişey

iceman007

Üye

aynısı bende de oldu. indirme bitti, yüklemeye geçerken hata verdi ve kapandı telefon gitti. (bu an hafif bir kalp sıkışması yaşadım tabi :)

sonra recovery modeda açtım sorunsuz yükledi. telefon açıldı ama uygulamaların çoğunun simgesi görünmüyordu ve açılmıyordu. yine bir can sıkıntısı yaşadım ama aklıma geldi hafıza kartını çıkarmıştım =)
hafıza kartını ve sim kartı taktım şu an sorunsuz çalışıyor

ceycey111

ceycey111

Üye
Arkadaşlar Herşey Sorunsuz çalışıyor yükleyebilirsiniz :)

kamikaze482222

Üye
yükledikten sonra garanti widget ı var mı bir bakabilir misiniz ben multiloader ile yükledikten sonra gitmişti

Kirchhoff

Kirchhoff

Üye
Eğer bu sürümse Samsung server ından indirilip nete düşürülse. Böylece daha önce başka yazılımların üzerine yükleyerek update gerçekleştirenlerde bu Turkiye yazılımıyla flashlayarak gönül rahatlığıyla telefonlarını kullansa.

tesadüf05

tesadüf05

Üye
ganstera arkadaşım yıldız kare yapıp TUR seçiyorduk ya o kodu paylaşırmısın tekrar. Teşekkür ederim şimdiden

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
Eğer bu sürümse Samsung server ından indirilip nete düşürülse. Böylece daha önce başka yazılımların üzerine yükleyerek update gerçekleştirenlerde bu Turkiye yazılımıyla flashlayarak gönül rahatlığıyla telefonlarını kullansa.
yeni yazılım suan pc de var benim

--------------- Ekleme ---------------

ganstera arkadaşım yıldız kare yapıp TUR seçiyorduk ya o kodu paylaşırmısın tekrar. Teşekkür ederim şimdiden
*#5239870*# kodu tuşlayın karsınıza bir menu gelecek oradan
Pre-configuration u secin ve şifre olarak *#27236*# girip TUR secin.

korfare

korfare

Üye
ml yöntemiyle güncelleme ile kiesten güncelleme arasında performans bakımından ve güvenlik bakımından fark var mı acaba?

teksenle

Üye
hadi gozumuz aydin darisi bada 2.0 1.2 de boyle olduysak bada2 yi dusunemiyorum mahser yeri

suleymanyuce

Üye
beyler güncellemeden sonra kies telefonu görmüyor. bunun kısa bir çözümü yokmu. tüm usb girişlerini denedim.
birde şuan kiesde olan fw düzeltildi mi:hmmm

mavrick

mavrick

Üye
o değilde ne geçti elinize şimdi kiesi bekleyip bosuna zaman kaybı ben zaten ekimden beri 1.2 kullanıyorum bu sürümle aynı,bir iki farkı vardır yalan yok ama oda vaaaaay falan denilecek türden değil yani değmedi beyler kısaca bosuna beklediniz yinede herkesin bada 1.2 yi hayırlı olsunda umarım samsung şu kiesi adam gibi altyapıya sokar bizde bada 2.0 yi adam gibi yükleriz ,umarım diyorum çünkü bu lanet telefonu seviyorum,farklı bişeyler var kullandıkça daha da güzelleşiyor

Üst Alt