S8500 Bada os 1.2 Sorunu Çözüldü

Sponsorlu Bağlantılar

aybek1453

Üye

viranufuk

viranufuk

Üye
swype nasıl aktif ettin abi

oguzgoktass

Üye
Bir değişiklik farkeden varmı???

viranufuk

viranufuk

Üye
kies teli görmedi bi türlü

ganster86

Üye
    Konu Sahibi

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
herşey iyide bu jvka1 in bir eksiği ım uygulaması eski sürüm samsung onu düşünememiş.

aybek1453

Üye
herşey iyide bu jvka1 in bir eksiği ım uygulaması eski sürüm samsung onu düşünememiş.
Samsung Sosyal Hub Premiumu Türkiyeye henüz sunmadı.CFW lerle ancak yüklenebiliyo.Biçok ülkede de aynı şekilde.

senam38

Üye
bence ganstera arkadaşıma bir teşekkürü çok görmeyin 2 tane cihaza yükledim gerçekten çok stabil ve gayet hızlı 1.0.2 gına getirdi bana o internet sayfalarını büyütmek falan eziyetti çok şükür orjinal 1.2 miz oldu tabi samsungun yaptığı aptallıkta tartışılır bu işi biz bile bilirken nasıl olurda samsung sürüm olmayan bir yazılımı kiese koyar ilk 1.2 yazılımına geçiş yapılabilmesi için jid sürümü gibi sürüm olmak sorunda ama demekki samsungun aklı bu kadar çalışıyor millet bunların yüzünden kepaze oldu

cedric2323

cedric2323

Üye
swype nasıl aktif ettin abi
mesajlara girin yaz diyin metin eklemek için dokunun yazan yere dokunun enter görevini tuşun yanında tr var basılı tutun elinizi ona sonra çıkan yerden öngürücü yazıyı ve sürekli girişi aktif hale getirin

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
bence ganstera arkadaşıma bir teşekkürü çok görmeyin 2 tane cihaza yükledim gerçekten çok stabil ve gayet hızlı 1.0.2 gına getirdi bana o internet sayfalarını büyütmek falan eziyetti çok şükür orjinal 1.2 miz oldu tabi samsungun yaptığı aptallıkta tartışılır bu işi biz bile bilirken nasıl olurda samsung olmayan bir yazılımı kiese koyar ilk 1.2 yazılımına geçiş yapılabilmesi için jid sürümü gibi sürüm olmak sorunda ama demekki samsungun aklı bu kadar çalışıyor millet bunların yüzünden kepaze oldu
aynen yani sadece factory ve boot dosyaları eklicek mantık yok mu samsung ta 1.0.2 den 1.2 ye gecmek için fullll 1.2 lazım ama samsung bunu düşünememiş biz düşünüyoz onun yerine.samsungun türkiye kazığı denir buna bence

kapti

Üye
20 dakikadır kies telefonu bulamıyor :hmmm

viranufuk

viranufuk

Üye
ganstera kardeşim sana sonszu teşekürler Allah razı olsun kiesten daa önce indirdiğim uygulamalar indirdiklerimde gözükmüyor bi pc ye format ttmıştım onları yedeklemiştim tekrar aynı yere attım gözükmüyor ne yapabilirim

kiyeg

kiyeg

Üye
bir de şu GPS işine de bir çözüm bulunsa çok süper olacak kapalı mekanda iphone kadat başarılı değil ne yazıkki

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
ganstera kardeşim sana sonszu teşekürler Allah razı olsun kiesten daa önce indirdiğim uygulamalar indirdiklerimde gözükmüyor bi pc ye format ttmıştım onları yedeklemiştim tekrar aynı yere attım gözükmüyor ne yapabilirim
ilk önce kiesi tamamen kaldır o indirdiklerini aynı yere at kiesi bastan kur ve ac bakalım gözükcek mi?

kapti

Üye
evet, dediklerini yapınca kies hemen buldu

hiç bir sorun yok arkadaşlar, rahat rahat yükleyin

viranufuk

viranufuk

Üye
değdeğini yaptım yine olmadı ya ndrive falan var nasıl yapalım şunu

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
ben kiesi kaldırdım tekrar kurdum o zaman gözüktü orda cıkmıyorsa telefondan appse girip yükleyebilirsin.

lagionaire

Üye
kardeşim emeğine sağlık çok güzel oldu gerçekten telefonum :)

Üst Alt