aybek1453
Üye
samsung firmware serverından aldım bütün kiese verilen sürümler var abim telpa da çalışıyor o söyledi.
servistekilerde ordan alıyor zaten.
İşte o işi nasıl yaptın ?
samsung firmware serverından aldım bütün kiese verilen sürümler var abim telpa da çalışıyor o söyledi.
servistekilerde ordan alıyor zaten.
inan ben bilmiyorum serviste ki ana bilgisayardan aldım. samsung firmware list offical denen bişey var oraya girince cıkıyor ordan aldımİşte o işi nasıl yaptın ?

inan ben bilmiyorum serviste ki ana bilgisayardan aldım. samsung firmware list offical denen bişey var oraya girince cıkıyor ordan aldım![]()
Çok iyi iş gerçekten.Samsung Sosyal Hub Premiumu Türkiyeye henüz sunmadı.CFW lerle ancak yüklenebiliyo.Biçok ülkede de aynı şekilde.herşey iyide bu jvka1 in bir eksiği ım uygulaması eski sürüm samsung onu düşünememiş.
mesajlara girin yaz diyin metin eklemek için dokunun yazan yere dokunun enter görevini tuşun yanında tr var basılı tutun elinizi ona sonra çıkan yerden öngürücü yazıyı ve sürekli girişi aktif hale getirinswype nasıl aktif ettin abi
aynen yani sadece factory ve boot dosyaları eklicek mantık yok mu samsung ta 1.0.2 den 1.2 ye gecmek için fullll 1.2 lazım ama samsung bunu düşünememiş biz düşünüyoz onun yerine.samsungun türkiye kazığı denir buna bencebence ganstera arkadaşıma bir teşekkürü çok görmeyin 2 tane cihaza yükledim gerçekten çok stabil ve gayet hızlı 1.0.2 gına getirdi bana o internet sayfalarını büyütmek falan eziyetti çok şükür orjinal 1.2 miz oldu tabi samsungun yaptığı aptallıkta tartışılır bu işi biz bile bilirken nasıl olurda samsung olmayan bir yazılımı kiese koyar ilk 1.2 yazılımına geçiş yapılabilmesi için jid sürümü gibi sürüm olmak sorunda ama demekki samsungun aklı bu kadar çalışıyor millet bunların yüzünden kepaze oldu
kiesi kapat telefonu baska usb ye tak sonrada kiese tekrar aç20 dakikadır kies telefonu bulamıyor![]()
ilk önce kiesi tamamen kaldır o indirdiklerini aynı yere at kiesi bastan kur ve ac bakalım gözükcek mi?ganstera kardeşim sana sonszu teşekürler Allah razı olsun kiesten daa önce indirdiğim uygulamalar indirdiklerimde gözükmüyor bi pc ye format ttmıştım onları yedeklemiştim tekrar aynı yere attım gözükmüyor ne yapabilirim