S8500 Bada os 1.2 Sorunu Çözüldü

Sponsorlu Bağlantılar

mustekaslan

mustekaslan

Üye
ben ganstera arkadaşımızın dediği gibi multi ile kurdum ka1 i şu an iyi hiçbir problem yok her şeyi kontrol ettim. Fakat kieste bakınca bu sürüm güncelleştirilemez yazıyor . zaten kiesten güncelleştirmek isteyen kim :D bence multi ile çok daha sağlıklı.

emrezx

Üye
benim tel jvjk1 1.0.2 , yeni güncelleme yapmaya tırsıyorum, multiloader ile uğraşmaya zamanım yok çünkü sorun çıkarsa...

fati144

fati144

Üye
kies modunda bilg bağlan kies kapalıyken win 7 kullanıyorsan bilgisayarıma sağa tıkla özellikler de aygıt yöneticisine gir taşınabilir aygıtlardan samsung waveyi kaldır. sonra telf çıkar kiesi aç telf tekrar tak sorun ortadan kalkar ben böyle hallettim. Bu arada jvka1'i o yönergeleri kullanarak herkes yükledi. Ama samsung kiesten bu eksik sürümü çekti ve kiese bağlandığında kies sana illegal sürüm muamelesi yapacak şimdi bizi sıkıntıya sokan o yoksa şuan telf eskisinden daha seri ve stabil win 7 için bunları yap büyük bir ihtimal bağlanırsın. bu sürüm güncellenemez uyarısı alınca samsung'a bir e-postada sen at bizi mağdur edecek bir güncelleme yayınlamaya kalkmasınlar :bye2:
oldu arkadaşım çoook teşekkür ederim :oke:

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
büyüksün hocam =)
merakla bekliyoruz
kiesle yazılımı güncelledim sorun çözülmüş herşey çalışıyor uygulamalar oyunlar samsung apss herşey. geçmiş oldun hadi kolay gelsin.

kamikaze482222

Üye
nasıl güncelledin peki dili ingilizce yaparak mı ?
birde biz şu anda jvka1 deyiz ama kiesten yüklemek istiyoruz nasıl olacakjvjk1 e geri nasıl döneceğiz

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
nasıl güncelledin peki dili ingilizce yaparak mı ?
birde biz şu anda jvka1 deyiz ama kiesten yüklemek istiyoruz nasıl olacakjvjk1 e geri nasıl döneceğiz
pc yi ingilizceye cevirdim yükledim herşey sorunuz çalışıyor. gerek yok

teksenle

Üye
nasil yatiniz once orjinal roma donup kiesten guncelleme mi aldiniz

kamikaze482222

Üye
bende onu merak ediyorum jvjk1 e nasıl döndün ?
önce xxjf1 ardından da update olarak jvjk1 mi kurdun ? Bu şekilde yaparsak product code değişmiyor mu ?

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
hayır kardeşimin telefonunu güncelledim kendiminki değil.
onun sürümü jvjk1 di kiesten güncelledim

iceman007

Üye
windows ingilizce klavye ayarlarını da ingilizce yapıyorum.. kies da ingilizce ama bağlantı yine kopuyor

kamikaze482222

Üye
peki madem sorun düzeldi o zaman ben şunu anlıyorum kiese verilen sürüm artık bada 1.2 sürümü
acaba senin bu sürümü serverlardan alma şansın varmı ?
ya da onun yerine biz kiesle nasıl güncelleyeceğiz zaten jvka1 sürümdeyiz hatalı olan

rtsn41

Üye
Halen Kies'te bağlantı kopma sorunu devam ediyor.Güncellemenin geri çekilip tekrar yayınlanmasında kunlanıcı şikayetleri sorunları takip açısından baya etkili olmuş.

emrezx

Üye
bağlantı kopma sorunu bnce kiesten kaynaklanıyor, programsal hata gibi gözüküyor.

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
isteyen orjinal roma dönüp tekrar yükleyebilir. aynı şey

iceman007

Üye
kisten yukleme yaparken hangi asamalari uyguladigini yazar misin
her sey ingilizce ama baglanti kopuyor hala

delacrix

Üye
arkadaşlar yukledim sorunsuz kullanıorum önceden günde 2 kere aç kapa yapardım 1.0.2 de bunda daha basıma gelmedi bi kere kapandı sadece. önceden pili 2 gün gitmezdi şimdi 4 gün gidiyor rahat. ayrıca menüde sayfadan sayfaya geçerken kasardı şimdi ufacık takılma yok. son zamanlarda telefonla konusrken ses giderdi ahizedeki ondan da eser yok yuklemeyenler denesin pişman olmazlar. ayrıca tekrar teşekkür ederim bu konuyu acan yardımcı olan arkadaşımıza.

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
kisten yukleme yaparken hangi asamalari uyguladigini yazar misin
her sey ingilizce ama baglanti kopuyor hala
denetim masası bölge dil ordan
biçime gel ispanyolca(ABD) seç
sonra konuma gel ordan ABD seç
sonra ekranın altta simgeler var sağda ordan tr yi tıkla en yap bu kadar

ackcemil3

ackcemil3

Üye
Ganstera arkadaş, bende bu güncelleme olayını en baştan burdan takip ediyorum, telpa garantili orjinal TUR firmwareli jvjk1 yüklü bende, şimdi ne yapmam lazım bilgisayar dilini ingilizceye çevirmek veya başka bişey, kiesteki sözde düzeltildi dediğiniz firmware i yüklemek için

--------------- Ekleme ---------------

Ganstera arkadaş, bende bu güncelleme olayını en baştan burdan takip ediyorum, telpa garantili orjinal TUR firmwareli jvjk1 yüklü bende, şimdi ne yapmam lazım bilgisayar dilini ingilizceye çevirmek veya başka bişey, kiesteki sözde düzeltildi dediğiniz firmware i yüklemek için

iki dakika önce yazmışsın pardon

teksenle

Üye
arkadaşlar yukledim sorunsuz kullanıorum önceden günde 2 kere aç kapa yapardım 1.0.2 de bunda daha basıma gelmedi bi kere kapandı sadece. önceden pili 2 gün gitmezdi şimdi 4 gün gidiyor rahat. ayrıca menüde sayfadan sayfaya geçerken kasardı şimdi ufacık takılma yok. son zamanlarda telefonla konusrken ses giderdi ahizedeki ondan da eser yok yuklemeyenler denesin pişman olmazlar. ayrıca tekrar teşekkür ederim bu konuyu acan yardımcı olan arkadaşımıza.

arkadasin dediklerine katiliyorum arti olarak evin bi odasinda sebeke tek cekiyordu 3g cekmiyor e oluyordu simdi ne 3g gidiyor nede sebeke dusuyor suan sarjim yarim olmasi gerekiyordu ama hala tam

Üst Alt