S60V5'te Programsız Youtube Videolarını İzlemek İsteyenler Varsa Buyursun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
S60V5'te Programsız Youtube Videolarını İzlemek İsteyenler Varsa Buyursun
[/I]
Merhaba arkadaşlar ben şuan v52 yüklü orjinal yazılım kullanıyorum hack olayı filan yok.

Youtubede istediim gibi videoları izleyebiliyorum hemde orjinal tarayıcıdan.

Nasılmı:
1----işte şöyle eğer telefonda java runtime varsa kaldırın (zaten bi işe yardıına şahit olmadım hiç sadece eski surumun ust surumu okadar)

2----telefonu yeniden başlatın (kesinlikle kapatıp açın yoksa olmaz) sonra gidin youtube'nin orjinal sayfasına girin ( mobil olana değil mobilde zaten 3gp modunda bütün videoları açıyor)

3----ve videoya tıklayın biraz da bekleyin yüklensin ve izleyin.

Dipnot--1--istediiniz gibi izleyin ama çözünürlüğü arttırmayın sakın hem boşa veri traiği hemde kaldırmayabilir.

Dipnot--2--arada bir bütün gizlilik bildirimlerini temizleyin ki tel rahatlasın:)

Sebep: bunu yapmamızın sebebi ise emin deilim ama galiba yeni java runtime 2.1 in eskiye göre daha kapsamlı görüntü ve ses kodeklerini içermemesi çünkü yükleyince izleyemedim.

ve son olarak arkadaşlar ben sürekli izliyorum şu ana kadar açmadığı 1 tane video oldu okadar bunu dışında evde ve bide 2g yani edge hızında izledim ben bu videoları 3g yada wireless olursa ne olur üşünün bi diyorum.

deneyen varsa mutlaka bi yorum yazssın bende işe yarıyor başkasında da yaradıysa ne mutlu bana :):)
[/I]

• Beğen
Tepkiler: AssassinmasteR, aydın 05 ve KitS2008

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
way beee o kadar girip bakmışsınız ama bi teşekkür eden bile yok alt tarafı bi tık bu kadar mı zor? bence zor değil ki ben mutlaka ya cevap yazar tşekkür ederim ya da butona basarım. isyan ediyorum böle işe benn....

KitS2008

KitS2008

Üye
alınca deneyeceğim teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt