s60v5 Yeni Açılış ekranı :D SyMbian60

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turan

Turan

Üye
    Konu Sahibi
haci ben programi actim icindeki dosyalari degstirdm.d kendim yaptm dedysem pro yu ben icat etmedm.d.d.d

----------Eklendi @ 00:48:18 ---------- Yazıldı @ 00:45:42 ----------

tamam beklemekteyim :D
kardesim senin sorunu duzelttim suan teldn gryom yarin sabah konuya ekleyecegm.

Joker.

Joker.

Üye
arkadaşım bunu nasıl kurucaz direk telemi kurucaz yanı

goktas19

goktas19

Üye
Ya beyler şaka maka biraz emeğe saygı, varsa var yani adam hazırlamış sunmuş Maxicep Ailesine sizin yaptığınıza bakın.

Teşekkürler Dostum

sublieutenant

sublieutenant

Üye
haci ben programi actim icindeki dosyalari degstirdm.d kendim yaptm dedysem pro yu ben icat etmedm.d.d.d

şunu baştan belirtseydin, kimse senle polemiğe girmezdi değil mi?
Ben sadece resim ve müzik dosyalarını değiştirip tekrar paketledim yazabilirdin, halada yazabilme şansın var :oke:
Paylaşım için teşekkürler Kardeşim.. :lol

Turan

Turan

Üye
    Konu Sahibi
şunu baştan belirtseydin, kimse senle polemiğe girmezdi değil mi? Ben sadece resim ve müzik dosyalarını değiştirip tekrar paketledim yazabilirdin, halada yazabilme şansın var :oke: Paylaşım için teşekkürler Kardeşim.. :lol
cok haklisin :D

Poibos_Apollon

Poibos_Apollon

Üye
eline sağlık ty for paylaşım

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Güncelleştirme hatası

s_uzun

s_uzun

Üye
Ya beyler şaka maka biraz emeğe saygı, varsa var yani adam hazırlamış sunmuş Maxicep Ailesine sizin yaptığınıza bakın.

Teşekkürler Dostum

bizde emeğe saygımızdan söylüyoruz birader adam çalmış gibi görünüyo çalmışsa çaldığı adamın emeğine saygısızlık olmazmı bu düşündüklerini tartmadan yazma bence

Turan

Turan

Üye
    Konu Sahibi
calmissam en adiyim.siz benim gùnahima giriyosaniz en adi olan sizsiniz ve bunun gunahi cok buyuk!

estorak

estorak

Üye
kardeş signed versiyonunu koydun mu ?

Turan

Turan

Üye
    Konu Sahibi
teldn yukleyeyim dedm ama olmadi

goktas19

goktas19

Üye
bizde emeğe saygımızdan söylüyoruz birader adam çalmış gibi görünüyo çalmışsa çaldığı adamın emeğine saygısızlık olmazmı bu düşündüklerini tartmadan yazma bence

Adam da ona göre kendi hazırlamıştır heralde çalınmışsa anlaşılır zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt