S60v5 Yazılım bekleyenler buraya baksın ! (5800,C5-03,N97 Mini,X6 vs.)

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
İsmet kardeşim bu güncelleme büyük ihtimalle çıkacak.çünkü 3 cihaz içinde güncelleme çıktı ve güncellemelerde nokia blogunda verilen tüm degişiklikler oldu.yani sen hiç kafana takma.aradıgın yerde çalışanlar Türk :ehe yani büyük ihtimal güncelleme gelcegini duymadı.bu yüzden de çıkmayacak dedi.zaten güncellemeler daha yeni duyuruldu,onlardan birisinin duymaması normal.

Abi nasıl Nokia bunlar ya bizden önce onların bilmesi lazım koskoca Nokia'nın Türkiye yöneticileri :)
İnşallah dediğin gibidir ki bende öyle olmasını istiyorum çıksın artık bi daha da Nokia'ya bişey sorarsam :D

'Patron

'Patron

Üye
Gelir gelir sıkmayın canınızı..

SilentOne

SilentOne

Üye
yha türkçe çıkmasa bile ingilizce indirir türkçeleştirp kullanırzzzz bu forumda yazılım dedinmi kesin çaresi bulunur 5 güne bizede gelir xD

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
valla demin nokia aradı beni dediki 5800 a yazılım çıkacağı doğrudur ama bi zaman veremiyoruz emin olunki yayınlandığı zaman türkiyedede olacaktır aynen bunları söyledi

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Tamam bana da aynısını dedi hemen hemen. Yazılımın olduğunu doğruladı ama önümüzdeki 3 ay içinde dedi sadece.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
Tamam bana da aynısını dedi hemen hemen. Yazılımın olduğunu doğruladı ama önümüzdeki 3 ay içinde dedi sadece.

bana süre vermedi ayrıca 5800 için kapsamlı bi çalışma olabilir :yuru

ciritcioglu

Üye
ya arkadaslar unuttumu herkes telefon kodlarını değiştirerek güncelleme yaptıgını nokia işte yine türkiyeye geç yayınlar ben inanırım yani

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
bana süre vermedi ayrıca 5800 için kapsamlı bi çalışma olabilir :yuru

Yok artık fazla hayale dalmayalım sonra sövmeyelim Nokia'ya bi tarayıcı değişmişbi mesaj ikonları. Azcık da hızlanma vardır belki. Çok bel bağlamamak lazım.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye

Yok artık fazla hayale dalmayalım sonra sövmeyelim Nokia'ya bi tarayıcı değişmişbi mesaj ikonları. Azcık da hızlanma vardır belki. Çok bel bağlamamak lazım.

sırf bunlar içinde tr yi 2-3 ay bekletmekte yanlış olur en geç 10 gün içinde yazılım çıkar bundan eminim :evet:

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah :)

SilentOne

SilentOne

Üye
çıkar yha

Del Rey

Del Rey

Üye
Bense twitterda sordum bana nokiayı takip ettiğiniz için teşekkürler dedi. O adamı öyle bi yerden yere vurucam ki...

SilentOne

SilentOne

Üye
saglam dalga geçmis

Del Rey

Del Rey

Üye
Eylem planlıyorum twitter eylemi :d: Ama mesajlardan göndermiş yani otomatik de olabilir. Yine de yazdım üslub kaybetmeden. Tekrar aynı şey olursa kafa göz dalıcam :ehe

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Hiç farketmez nasıl olsa İngilizce dili paketin içinde olacak çakarım flashı İngilizce kullanırım telefonu.

ozgunb

ozgunb

Üye
slide to unlock da geliyormuş. 5230 lara gelmiş

Del Rey

Del Rey

Üye
tr dil ekleriz ya sorun değil kolay nede olsa (h)

----------Eklendi @ 14:46:27 ---------- Yazıldı @ 14:46:12 ----------

büyük ihtimal öyle olacak :oke:

Müthiş olur :ehe

Tekrar sordum, "Bu konuyla ilgili tam bilgi veremeyiz, şu hattımızdan şu insanoğlunu arayıp bilgi alınız" dedi :evet:

Üst Alt