S60v5 Yazılım bekleyenler buraya baksın ! (5800,C5-03,N97 Mini,X6 vs.)

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
S60v5 Yazılım bekleyenler buraya baksın ! (5800,C5-03,N97 Mini,X6 vs.)
Arkadaşlar bugün Nokiaya e posta attım sitesinden S60v5 yazılım güncellemesi 5800'a ne zaman geliyor diye.
1 saat sonra telefonla geri dönüş yapıldı ve Nokia temsilcisinin bana aktardıkları dikkatle okuyun ;

Türkiye için şu anda güncelleme düşünmüyoruz,
biz, bize gelen öneriler, istekler doğrultusunda hareket ediyoruz ve bu tür gelen istekleri bir havuzda topluyor ve değerlendiriyoruz. 5800 için güncelleme 3-4 ay içerisinde çıkabilir.
Ben, Nokia'Nın yurtdışı sitesinde S60v5 cihazlar için güncelleme olduğunu söyledim, bu Türkiyeyi kapsamıyor, dışarıdaki Nokialar ile Türkiyedeki Nokialar farklı dedi. gelen isteklerin, taleplerin çokluğuna göre hareket ediyoruz dedi.
Bende bu telefonlara yazılım güncellemesi talebinin durumunu sordum,
5800 için bu tür talepler oldukça fazla dedi. Siz ara ara yazılım güncellemelerini kontrol edin, önümüzdeki 3-4 ay içinde güncelleme muhtemelen çıkacaktır dedi.....

Bu kadar.
Sakın yalan olduğunu düşünmeyin yeme bizi falan demeyin,
temsilci, ''Evet güncellemeler var, ama Türkiye'yi kapsamıyor'' dediği anda iş bitti...

İnanmayan Nokiaya ulaşsın anlatsın durumunu.
Of ya çok üzüldüm... Türkiyeyi kapsamıyor dediği anda sustum bişey de diyemedim terlediğimi hissettim... Yapcak bişey yok. Nokia çifte standart uyguluyor.. Yani biraz daha bekleyeceğiz...

mangdaşire

mangdaşire

Üye
hadi öyle iş olur mu.ben güncellemeyi de kullanıp öle degiştirecektim telefonu.hem 5230 ile c6 ya geldi,5800 a da gelicektir.eger böyle bişi olursa 5800 kullanan çogu kişi satar telefonu.

guero

guero

Üye
çıksada çıkmasada c6 yazılımı yükledim telefonumu 2.kez sever oldum yeterince hızlı bana göre benim için çıkmasada olur ama nokianın çifte standart uyguladığı aşikar şimdilik yapacak bişey yok yazılım çıksada dandik değişiklikler olur teelfonun kanatlanıp uçmasını beklemeyiz.kamera yine aynı kamera müzik yine aynı müzik v30 dan beri bu böyle ne değiştiki Allahtan bu sitede C6 yazılımları vardı telefona biraz hareket geldi ustaa.

manialog

manialog

Üye
yazılım çıksın da varsın Türkiye için çıkmasın biz yükleriz nasılsa sen dert etme hiç Türkiye için ürün kodlarına geç geliyor güncellemeler ürün kodunu değiştirip yüklüyoruz ondan bahsetmistir.

marverde

Üye
biraz önce tlf. kontrol ettim 1 yeni güncelleme buldu ve şunan indiriyorum. bu işlerden çok anlamayan biri olarak, acaba sizin bahsettiğiniz farklı bir güncelleme mi?

anılbaran

anılbaran

Üye
nası yaa bu nası iş 2 haftaydı 4 ay a çıktı adam gıbı tarih ver bize nokia 5230 a cıkarken iyi :@

nalcam22

nalcam22

Üye
arkadaşım forumda boşuna kalabalık yapma nedemek dışardakılerle türkiyedekiler farklı diye sağdan soldan yalan yanlış duyuyosunuz sonrada nokıa dedi diyosunuz

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
bence temsilci sizi oyalamış N97 c6 5230 za çıktıda neden 5800 için tr de çıkmasın ?

nalcam22

nalcam22

Üye
evet adam konu açmış n97 mini v30 mu ne yakında 5800ada çıkar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Siz hiç merak etmeyin. 5230 içinde Türkiye için çıkmaz dediler ama ne oldu, şimdi tüm telefonların kendi yazılım güncellemeleri kendiliğinden nokia 5230 v50 yi buldu. Yani sadece navifirm ile değil. En geç 1 ay içerisinde çıkar. Her telefon için ayrı ayrı çıkardıkları için zaman alıyor. Önceliği yeni telefonlara verdiklerini düşünüyorum. O yüzden önce 5230 a çıktı.

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım forumda boşuna kalabalık yapma nedemek dışardakılerle türkiyedekiler farklı diye sağdan soldan yalan yanlış duyuyosunuz sonrada nokıa dedi diyosunuz

Boş muhabbet yapma !
Ara Nokia destek hattını sor bilip bilmeden konuşma yalan mı yazcam buraya ! :off:
Ben miyim Nokia'nın temsilcisi töbe töbe adamı dellendiriyonuz ya ne çok boş konuşan var forumda.

----------Eklendi @ 21:53:20 ---------- Yazıldı @ 21:52:17 ----------

Siz hiç merak etmeyin. 5230 içinde Türkiye için çıkmaz dediler ama ne oldu, şimdi tüm telefonların kendi yazılım güncellemeleri kendiliğinden nokia 5230 v50 yi buldu. Yani sadece navifirm ile değil. En geç 1 ay içerisinde çıkar. Her telefon için ayrı ayrı çıkardıkları için zaman alıyor. Önceliği yeni telefonlara verdiklerini düşünüyorum. O yüzden önce 5230 a çıktı.

Temennimiz de o yönde zaten.
Sır vermiyolar süpriz bi şekilde çıkacak, bakalım hayırlısı...

----------Eklendi @ 21:54:33 ---------- Yazıldı @ 21:53:20 ----------

hadi öyle iş olur mu.ben güncellemeyi de kullanıp öle degiştirecektim telefonu.hem 5230 ile c6 ya geldi,5800 a da gelicektir.eger böyle bişi olursa 5800 kullanan çogu kişi satar telefonu.

Valla öyle dediler..
İnanmayan varsa yazsın yarın Nokiaya sitesinden 1-2 saat içinde geri dönüyorlar o zaman kimin boşa kalabalık yaptığı belli olur..

----------Eklendi @ 21:56:18 ---------- Yazıldı @ 21:54:33 ----------

bence temsilci sizi oyalamış N97 c6 5230 za çıktıda neden 5800 için tr de çıkmasın ?

Ne bileyim Allah Allah. Koskoca temsilci tüketiciyi yanıltamaz. Arıcak, geri dönecek sonra bana yalan yanlış konuşacak. Oldu Nokia'da kıytırık kuytu köşede bulunan bir şirketti.

'Patron

'Patron

Üye
Kardeş Bencede Adam Saçmalamış 3 Telefona çıktı bence kesın çıkar .Çıkmassada ingilizce versıyonunu yukler oyle kullanırım benım için sorun olmaz.

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş Bencede Adam Saçmalamış 3 Telefona çıktı bence kesın çıkar .Çıkmassada ingilizce versıyonunu yukler oyle kullanırım benım için sorun olmaz.

Saçmaladığını düşünmüyorum.. Bakalım ne olacak ne zaman gelir..

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
bende mesaj attım nokia ya bakalım ne yazacaklar :hmmm

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
nokia mesaj attı
Nokia (destek hatti) ile irtibata gectiginiz icin tesekkur ederiz.

Musteri temsilcilerimiz size en kisa zamanda donus yapacaklardir.

Iyi gunler dileriz.

(Bu otomatik bir mesajdir. Lutfen bu e-postaya cevap yazmayiniz.)

:d::d:

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
nokia mesaj attı
Nokia (destek hatti) ile irtibata gectiginiz icin tesekkur ederiz.

Musteri temsilcilerimiz size en kisa zamanda donus yapacaklardir.

Iyi gunler dileriz.

(Bu otomatik bir mesajdir. Lutfen bu e-postaya cevap yazmayiniz.)

:d::d:

Çok aydınlatmış bizi Nokia :naughty::P:
Yarını beklicen :ehe

mangdaşire

mangdaşire

Üye
İsmet kardeşim bu güncelleme büyük ihtimalle çıkacak.çünkü 3 cihaz içinde güncelleme çıktı ve güncellemelerde nokia blogunda verilen tüm degişiklikler oldu.yani sen hiç kafana takma.aradıgın yerde çalışanlar Türk :ehe yani büyük ihtimal güncelleme gelcegini duymadı.bu yüzden de çıkmayacak dedi.zaten güncellemeler daha yeni duyuruldu,onlardan birisinin duymaması normal.

Üst Alt