Süleyman
Üye
Aynı temayı default yaparsanz süper olur.
o temanın defaultu mevcut. Zaten biz default üzerinde çalışma yaptık

Aynı temayı default yaparsanz süper olur.

yapılır anna ikonlu tamam ama elimizde n8 ikonlu tema yok. Kullandığın n8 ikonlu bir tema göndermen lazımbenim isteğimi yapacakmısın ustam![]()
daha yeni gördüm light temasının anna ikonlusu zaten konuda mevcut. Lütfen konuya biraz dikkatli bakalım.benim isteğimi yapacakmısın ustam![]()
kardeşim bekle biraz elbet yapılır. Daha bayram yeni bitti. Bizimde özel hayatımız var. İsteğini sürekli tekrar edip durmana gerek yok.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızAtacan usta bu sefer senden profesyonel bi istekte bulunmak istiyorum… Edit yapacağımız tema simplis style hd teması öncelikle tema default ikon olacak ve bütün arka planlar bembeyaz olacak sonra yukarıdaki blue days temasının kırmızı analog saatini simplis temasına yerleştiriyoruz…ve yine simplis temasının beyaz dijital saati beyaz zeminde görünmeyeceği için onunda bürün rakamlarını kırmızı yapıyoruz…yani kısacası simplis temasını kırmızı ve beyaz renklerle donatmış olacaz..siyah ve gri hiç bir yer kalmasın istiyorum.. ayrıca yüklü uygulamaları açarken kırmızı beyaz kayan şeridin sağ üst köşesinde yeşil renkte küçük saat gibi bi şey çıkıyo onuda default ikonlardaki gibi iki ayar dişlisi şeklinde yapalım ...şimdilik bu kadar saygılar...
merhaba gene ben gene bi guzel tema fakat ufaktan kusurlu
bu temaninLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
iconlar ve batarya sebeke cubuklarinin bu temadaki gibi olmasini istiyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızAtacan usta bu sefer senden profesyonel bi istekte bulunmak istiyorum… Edit yapacağımız tema simplis style hd teması öncelikle tema default ikon olacak ve bütün arka planlar bembeyaz olacak sonra yukarıdaki blue days temasının kırmızı analog saatini simplis temasına yerleştiriyoruz…ve yine simplis temasının beyaz dijital saati beyaz zeminde görünmeyeceği için onunda bürün rakamlarını kırmızı yapıyoruz…yani kısacası simplis temasını kırmızı ve beyaz renklerle donatmış olacaz..siyah ve gri hiç bir yer kalmasın istiyorum.. ayrıca yüklü uygulamaları açarken kırmızı beyaz kayan şeridin sağ üst köşesinde yeşil renkte küçük saat gibi bi şey çıkıyo onuda default ikonlardaki gibi iki ayar dişlisi şeklinde yapalım ...şimdilik bu kadar saygılar...
?tamam bakıyorum (+)Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu temayı topbara uygun hale getirir mısıniz yani
güle güle kullanınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu temayı topbara uygun hale getirir mısıniz yani
anna ikonlusunu yarı şeffaf yaptım. n8 ikonlusunuda istiyorsan bize n8 ikonlu bir tema vermen lazım. Çünkü elimde n8 ikonlu tema yok.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu temanın anna ikonlusu ve n8 ikonlusunu yapabilirmisiniz ? şimdiden teşekkürler.
ana ekranda en altta durum çubuğu yarı şeffaf olursa sevinirim.![]()

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıztema bu bi yerde bulmuştum yapan arkadaş çok güzel yapmış ben temadan batarya ve şebeke ikonlarının olmasını istemiyorum topbar için yarı şeffaf olsa hani iyi olurbi de resim koydum duvar kağıdı için yaparsan sevinirim teşekkürler
Buyur Kardeşim.Güle Güle Kullan..!
- - - Eklendi - - -
@retinaspor
Temaları Siscontents İle ditliyoruz.
Ufacık bir program.
@pnemr123 ;
Kusura bakma evet görmedim hallediyorum
Yalnız bu tema zamanla başını ağrıtabilir 10mb ta çıktı boyutu kasmalar oluşabilir..!
Güle güle kullan..!
teşekkürler eline sağlık hocam op. yazısı için program kullanırım sorun değil
Dosyan Ekte Güle Güle Kullan..!
Fakat Resimdende anlıyacağın gibi Şebeke yi Sağlayan Turkcell Yazısının Rengi Farklı 2 tona geldiği için O yazıya Edit yapılamaz.
Yalnız @sülüman Kardeşimin aynı temayı Bi üst Cevapladığı Temanın Rengini Siyah olarak kullanırsan üstekini İndir ve Yükle.
Bence Sorun olmaz Çünkü Topbar Kullanacaksın Tam üstüne denk geliyor ve kapatır yazıyı.
Seçim Senin..!
on numara olmuş tema bi tema daha var ama onu da iyice açıklayıp öyle eklerim tekrar teşekkür ederimgönderdiğin tema seninde bildiğin gibi S^3 teması. S^3 ile s60v5 temaları arasında dağlar kadar fark var. içindeki dosyalar farklı. Yani bu isteğin olamaz kardeşim. Bizim yapabildiğimiz s60v5 temaları düzenlemek.teşekkürler eline sağlık hocam op. yazısı için program kullanırım sorun değilon numara olmuş tema bi tema daha var ama onu da iyice açıklayıp öyle eklerim tekrar teşekkür ederim
- - - Eklendi - - -
hocam buraya ekledım içine gerekli herseyı koydum açıklama ekran görüntüsü sadece istediğim iphone nin secenek görüntüsü ve klasörlere bastığımız zaman yanan o renk teşekkür ederim
black tema yı istiyorumbayram bitti temayı uploadlayın