S60v5 İstek Tema Edit (Temalarınızı Düzenliyoruz)..!

Sponsorlu Bağlantılar

Lancerr

Lancerr

Üye
benim isteğimi yapacakmısın ustam :dry:

• Beğen
Tepkiler: Süleyman

retinaspor

Üye
Atacan usta bu sefer senden profesyonel bi istekte bulunmak istiyorum… Edit yapacağımız tema simplis style hd teması öncelikle tema default ikon olacak ve bütün arka planlar bembeyaz olacak sonra yukarıdaki blue days temasının kırmızı analog saatini simplis temasına yerleştiriyoruz…ve yine simplis temasının beyaz dijital saati beyaz zeminde görünmeyeceği için onunda bürün rakamlarını kırmızı yapıyoruz…yani kısacası simplis temasını kırmızı ve beyaz renklerle donatmış olacaz..siyah ve gri hiç bir yer kalmasın istiyorum.. ayrıca yüklü uygulamaları açarken kırmızı beyaz kayan şeridin sağ üst köşesinde yeşil renkte küçük saat gibi bi şey çıkıyo onuda default ikonlardaki gibi iki ayar dişlisi şeklinde yapalım ...şimdilik bu kadar saygılar...

• Beğen
Süleyman

Süleyman

Üye
benim isteğimi yapacakmısın ustam :dry:
daha yeni gördüm light temasının anna ikonlusu zaten konuda mevcut. Lütfen konuya biraz dikkatli bakalım.

http://www.maxicep.com/symbian-s60v...inizi-duzenliyoruz-10-683226.html#post5134263

- - - Eklendi - - -

Atacan usta bu sefer senden profesyonel bi istekte bulunmak istiyorum… Edit yapacağımız tema simplis style hd teması öncelikle tema default ikon olacak ve bütün arka planlar bembeyaz olacak sonra yukarıdaki blue days temasının kırmızı analog saatini simplis temasına yerleştiriyoruz…ve yine simplis temasının beyaz dijital saati beyaz zeminde görünmeyeceği için onunda bürün rakamlarını kırmızı yapıyoruz…yani kısacası simplis temasını kırmızı ve beyaz renklerle donatmış olacaz..siyah ve gri hiç bir yer kalmasın istiyorum.. ayrıca yüklü uygulamaları açarken kırmızı beyaz kayan şeridin sağ üst köşesinde yeşil renkte küçük saat gibi bi şey çıkıyo onuda default ikonlardaki gibi iki ayar dişlisi şeklinde yapalım ...şimdilik bu kadar saygılar...
kardeşim bekle biraz elbet yapılır. Daha bayram yeni bitti. Bizimde özel hayatımız var. İsteğini sürekli tekrar edip durmana gerek yok.

retinaspor

Üye
Atacan usta bu temaları hangi programla editliyorsunuz...bu programın adını bana yazar mısın...yada download linkinide verebilirsin...ayrıca..benim 1Gb ram lı notebook bu programı çalıştırır mı?

- - - Eklendi - - -

tamam kardeş haklısın eyvallah.

• Beğen
Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
merhaba gene ben gene bi guzel tema fakat ufaktan kusurlu
bu temanin
iconlar ve batarya sebeke cubuklarinin bu temadaki gibi olmasini istiyorum

Buyur Kardeşim.Güle Güle Kullan..!

- - - Eklendi - - -

@retinaspor

Temaları Siscontents İle ditliyoruz.
Ufacık bir program.

- - - Eklendi - - -

Yelkovan ve akrebin dışında saniye ve salisede koyayımmı_ Hatta Renkleri kırmızı olsunmu :D?
Şimdi senin temaya başlıyacaktım bi baktım sen bana resmen yeni tema yap diyorsun.
Bu kadar detaya inemem kusura bakma kardeşim bi tema o kadar kolay kolay yapılmıyor en 3 az ay uğraşılıyor.

• Beğen

Mert Gürbüz

Üye

Bu temayı topbara uygun hale getirir mısıniz yani

• Beğen

Mert Gürbüz

Üye
:oke:

• Beğen
Süleyman

Süleyman

Üye

Bu temayı topbara uygun hale getirir mısıniz yani
güle güle kullanın :oke:

- - - Eklendi - - -

bu temanın anna ikonlusu ve n8 ikonlusunu yapabilirmisiniz ? şimdiden teşekkürler.
ana ekranda en altta durum çubuğu yarı şeffaf olursa sevinirim.
:naughty:
anna ikonlusunu yarı şeffaf yaptım. n8 ikonlusunuda istiyorsan bize n8 ikonlu bir tema vermen lazım. Çünkü elimde n8 ikonlu tema yok. :oke:

• Beğen
Tepkiler: Atacan-
Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
tema bu bi yerde bulmuştum yapan arkadaş çok güzel yapmış ben temadan batarya ve şebeke ikonlarının olmasını istemiyorum topbar için yarı şeffaf olsa hani iyi olur :) bi de resim koydum duvar kağıdı için yaparsan sevinirim teşekkürler

Dosyan Ekte Güle Güle Kullan..!
Fakat Resimdende anlıyacağın gibi Şebeke yi Sağlayan Turkcell Yazısının Rengi Farklı 2 tona geldiği için O yazıya Edit yapılamaz.
Yalnız @sülüman Kardeşimin aynı temayı Bi üst Cevapladığı Temanın Rengini Siyah olarak kullanırsan üstekini İndir ve Yükle.
Bence Sorun olmaz Çünkü Topbar Kullanacaksın Tam üstüne denk geliyor ve kapatır yazıyı.
Seçim Senin..!

• Beğen
punemr123

punemr123

Üye

Buyur Kardeşim.Güle Güle Kullan..!

- - - Eklendi - - -

@retinaspor

Temaları Siscontents İle ditliyoruz.
Ufacık bir program.

Kardes ben iconlardanda memnun degildim fakat gormedin herhalde bos zamaninda yaparsin

• Beğen
Tepkiler: Süleyman ve Atacan-
Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
@pnemr123 ;
Kusura bakma evet görmedim hallediyorum

Yalnız bu tema zamanla başını ağrıtabilir 10mb ta çıktı boyutu kasmalar oluşabilir..!
Güle güle kullan..!

• Beğen
punemr123

punemr123

Üye
@pnemr123 ;
Kusura bakma evet görmedim hallediyorum

Yalnız bu tema zamanla başını ağrıtabilir 10mb ta çıktı boyutu kasmalar oluşabilir..!
Güle güle kullan..!

Eline saglik.Kasma yapmadi tema icin rahat olsun scroll atarken falan hersey normal

• Beğen
Tepkiler: Süleyman ve Atacan-

retinaspor

Üye
usta o kadar çok şey istemiyorum arkaplan bembeyaz...saat kırmızı analog...bir de default icon olacak okadar ...sen bunları yaparsan zaten tema tamamdır...

• Beğen

yusufbk

Üye
black tema yı istiyorum :D bayram bitti temayı uploadlayın

• Beğen
aalpeer01

aalpeer01

Üye

Dosyan Ekte Güle Güle Kullan..!
Fakat Resimdende anlıyacağın gibi Şebeke yi Sağlayan Turkcell Yazısının Rengi Farklı 2 tona geldiği için O yazıya Edit yapılamaz.
Yalnız @sülüman Kardeşimin aynı temayı Bi üst Cevapladığı Temanın Rengini Siyah olarak kullanırsan üstekini İndir ve Yükle.
Bence Sorun olmaz Çünkü Topbar Kullanacaksın Tam üstüne denk geliyor ve kapatır yazıyı.
Seçim Senin..!
teşekkürler eline sağlık hocam op. yazısı için program kullanırım sorun değil :) on numara olmuş tema bi tema daha var ama onu da iyice açıklayıp öyle eklerim tekrar teşekkür ederim

- - - Eklendi - - -

hocam buraya ekledım içine gerekli herseyı koydum açıklama ekran görüntüsü sadece istediğim iphone nin secenek görüntüsü ve klasörlere bastığımız zaman yanan o renk teşekkür ederim

• Beğen
Süleyman

Süleyman

Üye
teşekkürler eline sağlık hocam op. yazısı için program kullanırım sorun değil :) on numara olmuş tema bi tema daha var ama onu da iyice açıklayıp öyle eklerim tekrar teşekkür ederim

- - - Eklendi - - -

hocam buraya ekledım içine gerekli herseyı koydum açıklama ekran görüntüsü sadece istediğim iphone nin secenek görüntüsü ve klasörlere bastığımız zaman yanan o renk teşekkür ederim
gönderdiğin tema seninde bildiğin gibi S^3 teması. S^3 ile s60v5 temaları arasında dağlar kadar fark var. içindeki dosyalar farklı. Yani bu isteğin olamaz kardeşim. Bizim yapabildiğimiz s60v5 temaları düzenlemek.

Üst Alt