s60v5 Formattan sonra program,oyun,tema vs. aramaya son hepsi burda !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
turkishield

turkishield

Üye
    Konu Sahibi
s60v5 Formattan sonra program,oyun,tema vs. aramaya son hepsi burda !
Her formattan sonra can sıkıcı duruma son veriyorum arkadaşlar 17 uygulama var temaları istemezseniz 15 bilenler bilir hepsi alanında en iyi uygulamalar bilmeyenler bilenlerden öğrensin :dry: ilk defa konu açıyorum bi kusur olursa affola...
arşivin içindeki ThinChange Autoinstalleri önce tek başına kurun ve programı bir kere açıp kapatın sonra diğer verdiğim uygulamaları E:\ThingChange\E\ konumuna atın sonra programı açın seçenekler deyip yüklemeye başla deyin ve arkanıza yaslanın :islik

İçindekiler :

• youtube downloader pro (youtubedan video indirme Mp3 bile var)
  • asquadron (uçak simülator oyunu)
  • ROMPatcher Türkçe + 32 Patch (patchların hepside çalışıyo arkadaşlar bizzat denedim)LİNKİ AYRI VERDİM...
  • mobile cleaner (telefonda artıkları temizleyici (mutlaka öneririm))
  • Petrol blue teması
  • piedpro teması
  • picsel smat office (ücretsiz ve türkçe ofis programı pdf dosyalarınıda açar)
  • racing thunder ( sensözlü araba yarışı)
  • waveblazer (sensözlü denizde bot yarışı)
  • ramblow türkçe
  • slick chat programı ( chat programlarının bence en iyisi) sadece yükledikten sonra güncellemeniz gerekiyo
  • ucplayer (en iyi video oynatıcı bence)
  • fring (internet üzerinden görüntülü ve sesli konuşma..görüntülü konuşması olmayanlar bunu yüklemesinler bence)
  • opera mini (webde daha hızlı gezinin hemde sınırlı internet paketiniz varsa kotadan fazla yemez)
  • google maps (ovi haritaları kullanmak istemeyen olabilir)
  • shazam ( bi yerde şarkı duyduysanız ve adını öğrenmek istiyorsanız kulanabilirsiniz)
  • vee tabii ki X-plore olmazsa olmaz dediğinizi duyar gibiyim fulldur çift ikon. Programların hiçbiri qt veya başka bişey yüklemeye gerek duymaz

:oke:

• Beğen
Tepkiler: hotbord_34, baran_36 ve Tuba

Tuba

Tuba

Üye
Teşekkürler

engin5454

Üye
c5-03 te sertifika hatası veriyo.. Uygulama imzalama nasıl yapılıyor? Lütfen yardm edin..

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Teşekkürler ama versiyonlarını da belirtmeliydin.. :spr

3 oyun + 2 tema var içlerinde, onlar program listesine girmez ki.
youtube downloader qt gerektirir..
smart movie varken ucplayer'a iyi diyemem
nimbuzz kadar rahat chat varken sürekli bağlantı hatası veren ücretli slick'e hiç iyi demem :D
rom patcher formattan sonra hemen zor yüklenir :ehe

turkishield

turkishield

Üye
    Konu Sahibi
c5-03 te sertifika hatası veriyo.. Uygulama imzalama nasıl yapılıyor? Lütfen yardm edin..
genel olarak C6 için uygundur..telefonu hackle kurtul derim :bilmm

---------- Eklendi @ 16:58:10 ---------- Yazıldı @ 16:52:15 ----------

Teşekkürler ama versiyonlarını da belirtmeliydin.. :spr

3 oyun + 2 tema var içlerinde, onlar program listesine girmez ki.
youtube downloader qt gerektirir..
smart movie varken ucplayer'a iyi diyemem
nimbuzz kadar rahat chat varken sürekli bağlantı hatası veren ücretli slick'e hiç iyi demem :D
rom patcher formattan sonra hemen zor yüklenir :ehe

canım sen başlığı oku önce sadece program mı yazıyo orda BU 1 :kop:
benim verdiğim youtube downloader qt gerektirmiyo BU 2 :kop:

video playerları kapıştırabiliriz istersen anket açalım BU 3 :d:
Slick ücretsiz bi kere bi yerlerinden atma :kotu: ayrıca X-plore ile aynı grafiklere sahip yani kullanımı çok kolay BU 4 :yuru

bu senin bildiğin rompatcher değil canım dierlerinde yama arıyosun bunda 37 tane yama programla birlikte kuruluyo BU DA 5 :naughty:

insan bi teşekkür eder BU DA 6 :islik

Mert045

Mert045

Üye
rompatcher upload eder misin ? Hepsini indirmek istemiyorum. Bu arada :tşk:

turkishield

turkishield

Üye
    Konu Sahibi
:naughty:

Akıncı

Akıncı

Üye
Teşekkürler...

muzo52

muzo52

Üye
ya sizlerde olmassanız ne olacak halımız gocaman teşekkür

turkishield

turkishield

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar görüntülenme sayısı 400 teşekkür yok denecek kadar az beğeni desen sadece 3 hırsızlık yapmayalım lütfen hakkımı helal etmiyorum haberiniz olsun..

sublieutenant

sublieutenant

Üye
canım sen başlığı oku önce sadece program mı yazıyo orda BU 1 :kop:
benim verdiğim youtube downloader qt gerektirmiyo BU 2 :kop:

video playerları kapıştırabiliriz istersen anket açalım BU 3 :d:
Slick ücretsiz bi kere bi yerlerinden atma :kotu: ayrıca X-plore ile aynı grafiklere sahip yani kullanımı çok kolay BU 4 :yuru

bu senin bildiğin rompatcher değil canım dierlerinde yama arıyosun bunda 37 tane yama programla birlikte kuruluyo BU DA 5 :naughty:

insan bi teşekkür eder BU DA 6 :islik

eferim, ama rom patcher hacklemeden yüklenmez, ee hack yapmak içinde yüklemek gerek?
benim bilmediğim nasıl bir rom patcher bu yaa :D
işime yaramadılar üzgünüm.. :ehe
birde benim tercihim nimbuzz arkadaşım,rahatlık, sıkıntı çekmeden kullanmak önemli
:oke:
anket önemli, çünkü sm dinamik ayrıca önizlemesi mevcut :oke:
bana her videoyu oynatacak değil, sıkıntı yaratmadan izetebilecek oynatıcı lazım..
o yüzden zevkler ve renkler ... ??

turkishield

turkishield

Üye
    Konu Sahibi
kardeş anlaman kıt değilse basitce anlatıyorum bak bu rom patcherı telefonu hackledikten sonra yükleyeceksin hiç sıkıntı yok yanında da 37 tane yaması kurulu olcak bu kadar neyin peşindesin anlamadım :d:
işine yaramadılarsa indirmezsin olur biter iddaya girerim bu programların yarısından fazlasını ullanıyosundur kullanmıyosanda o senin amatörlüğün :bilmm Uc playerda şimdiye kadar hangi sıkıntılarla karşılaştın acaba yazar mısın :)

atoprak0

atoprak0

Üye
link ölü

Tuba

Tuba

Üye
Konu sahibi Link yenileme talebinde bulununcaya kadar :locked:

Tuba

Tuba

Üye
Link yenilenmişdir konu yeniden aktif :oke:

daruga06

Üye
tsk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt