turkishield
Üye
s60v5 Formattan sonra program,oyun,tema vs. aramaya son hepsi burda !
Her formattan sonra can sıkıcı duruma son veriyorum arkadaşlar 17 uygulama var temaları istemezseniz 15 bilenler bilir hepsi alanında en iyi uygulamalar bilmeyenler bilenlerden öğrensin
ilk defa konu açıyorum bi kusur olursa affola...
arşivin içindeki ThinChange Autoinstalleri önce tek başına kurun ve programı bir kere açıp kapatın sonra diğer verdiğim uygulamaları E:\ThingChange\E\ konumuna atın sonra programı açın seçenekler deyip yüklemeye başla deyin ve arkanıza yaslanın
İçindekiler :

ilk defa konu açıyorum bi kusur olursa affola...arşivin içindeki ThinChange Autoinstalleri önce tek başına kurun ve programı bir kere açıp kapatın sonra diğer verdiğim uygulamaları E:\ThingChange\E\ konumuna atın sonra programı açın seçenekler deyip yüklemeye başla deyin ve arkanıza yaslanın

İçindekiler :
- youtube downloader pro (youtubedan video indirme Mp3 bile var)
- asquadron (uçak simülator oyunu)
- ROMPatcher Türkçe + 32 Patch (patchların hepside çalışıyo arkadaşlar bizzat denedim)LİNKİ AYRI VERDİM...
- mobile cleaner (telefonda artıkları temizleyici (mutlaka öneririm))
- Petrol blue teması
- piedpro teması
- picsel smat office (ücretsiz ve türkçe ofis programı pdf dosyalarınıda açar)
- racing thunder ( sensözlü araba yarışı)
- waveblazer (sensözlü denizde bot yarışı)
- ramblow türkçe
- slick chat programı ( chat programlarının bence en iyisi) sadece yükledikten sonra güncellemeniz gerekiyo
- ucplayer (en iyi video oynatıcı bence)
- fring (internet üzerinden görüntülü ve sesli konuşma..görüntülü konuşması olmayanlar bunu yüklemesinler bence)
- opera mini (webde daha hızlı gezinin hemde sınırlı internet paketiniz varsa kotadan fazla yemez)
- google maps (ovi haritaları kullanmak istemeyen olabilir)
- shazam ( bi yerde şarkı duyduysanız ve adını öğrenmek istiyorsanız kulanabilirsiniz)
- vee tabii ki X-plore olmazsa olmaz dediğinizi duyar gibiyim fulldur çift ikon. Programların hiçbiri qt veya başka bişey yüklemeye gerek duymaz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız