S60v3 Cihazlarda Menü Genişletme/Daraltma İşlemi

Sponsorlu Bağlantılar

Hasan

Üye
sertifika hatası

USAForever

USAForever

Üye
    Konu Sahibi
kaptan bana telefon modelini söyle çabuk. *#0000# yap söyle.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
sertifika hatası

Hayır walla ne program ne tema ne de oyun yüklerken sertifika hatası verdi sadece windows türü bi program yüklerken sadece sertifika tarafından kısıtlanıyor +uygulama sadece geliştirme amaçlıdır yüklediğiniz zaman cihazınıza zarar verebilir diye bi hata aldım o kadar yani

Hasan

Üye
o hatayı hack olmadan da verebiliyor

USAForever

USAForever

Üye
    Konu Sahibi
402.21.001
23.08.2010
RN-346
Nokia E71-1 (202-09)

E71-1 (21.001) eminsin değilmi biraz bekle.

----------Eklendi @ 00:39:02 ---------- Yazıldı @ 00:37:12 ----------

S60certkey com adresine gidip cep telefonun imei adresini yaz 2 3 gün içinde ücretsiz sertifikan hazır olacak hatta daha erken de olabilir

----------Eklendi @ 00:39:59 ---------- Yazıldı @ 00:39:02 ----------

onu beklerken bu sitede takıl :

___kaptan___

___kaptan___

Üye
E71-1 (21.001) eminsin değilmi biraz bekle.

----------Eklendi @ 00:39:02 ---------- Yazıldı @ 00:37:12 ----------

S60certkey com adresine gidip cep telefonun imei adresini yaz 2 3 gün içinde ücretsiz sertifikan hazır olacak hatta daha erken de olabilir

----------Eklendi @ 00:39:59 ---------- Yazıldı @ 00:39:02 ----------

onu beklerken bu sitede takıl :

Ben daha önce opda'dan dı galiba cer ve kE y adlı sertifika aldım yani şu an mevcut bende

Hasan

Üye
Yamayı mı sertifikalayacaksınız ?

Sertifika unsigned .sis .sisx dosyaları yüklemenize yarar ama ilk önce dosyaları sertifikalandırmanız lazım

Adamda zaten hata vermiyormuş...

Bazı İnstallserver.exe ler çalışmıyor bazı telefonlarda ...

Sen yamayı aktifleştirmeye bak ki o da üst konuda anlatılmış bir hack yöntemi ....

USAForever

USAForever

Üye
    Konu Sahibi
Yamayı mı sertifikalayacaksınız ?

Sertifika unsigned .sis .sisx dosyaları yüklemenize yarar ama ilk önce dosyaları sertifikalandırmanız lazım

Adamda zaten hata vermiyormuş...

Bazı İnstallserver.exe ler çalışmıyor bazı telefonlarda ...

Sen yamayı aktifleştirmeye bak ki o da üst konuda anlatılmış bir hack yöntemi ....

:) bu farklı bir hack yöntemi , sadece e71de denenmiş

ayrıca bu sinir neye :)

Hasan

Üye
üst konudakini deneyin uğraşmayın sertifika ile hem adamda her şey yüklü sertifikaya gerek yok ki

___kaptan___

___kaptan___

Üye
yaw beyler durun bi :D benim sorunum şu :

1-ROMpatcher'i açınca installserver aktif(yeşil) olmuyor
2-grid programını açınca ne yapılması gerekiyorsa tek tek yapıyorum ama sonuç alamıyorum :'(

Symbianist

Symbianist

Üye
yaw beyler durun bi :D benim sorunum şu :

1-ROMpatcher'i açınca installserver aktif(yeşil) olmuyor
2-grid programını açınca ne yapılması gerekiyorsa tek tek yapıyorum ama sonuç alamıyorum :'(

gerenk yok ki aktif olmasına. sertifikasız program kurmak için at installaserver.exe yi c-sys-bin e yükle

___kaptan___

___kaptan___

Üye

gerenk yok ki aktif olmasına. sertifikasız program kurmak için at installaserver.exe yi c-sys-bin e yükle

zaten installserver.exe c-sys-bin 'in içinde Benim sorunum sertifikasız program yüklemek diil ki bu konuda yer allan ekranı genişletme olayını yapamadım ben

Symbianist

Symbianist

Üye
zaten installserver.exe c-sys-bin 'in içinde Benim sorunum sertifikasız program yüklemek diil ki bu konuda yer allan ekranı genişletme olayını yapamadım ben

onun için o yamanın aktif olması mı gerekiyormuş

___kaptan___

___kaptan___

Üye

dur bakalım birkaç tane atayım sen de onları patches içine at ve dene belki biri olur

Ok / konuyu tam olarak anlamak için ve sorunumu algılamak için önceki sayfaları rica etsem okur musun gif olarakta sorunumu anlattım bakarsan iyi olur

Üst Alt