S60v3 Cihazlarda Menü Genişletme/Daraltma İşlemi

Sponsorlu Bağlantılar

Symbianist

Symbianist

Üye
bence hepsini çıkar at dediğim klasöre ve rompatcherdan dene :

Hasan

Üye
ben şimdiye kadar installserver.exe yamasını hiç yeşil yapamadım :d:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
ben şimdiye kadar installserver.exe yamasını hiç yeşil yapamadım :d:

Bendeeee :D / ama arkadaşın yamaların hepsini birden denedim yine olmadı + tel çıldırdı tam 5 defa kapandı açıldı :D :D

Symbianist

Symbianist

Üye
Bendeeee :D / ama arkadaşın yamaların hepsini birden denedim yine olmadı + tel çıldırdı tam 5 defa kapandı açıldı :D :D

hiç biri yeşil olmadı mı. bir de installserver.exe'yi bin'den çıkarıp dene istersen çakışıyor olabilir.

___kaptan___

___kaptan___

Üye

hiç biri yeşil olmadı mı. bir de installserver.exe'yi bin'den çıkarıp dene istersen çakışıyor olabilir.

Malesef olmadı :( / peki installserver.exe yi nereye çıkarayım E/patches'e mi ataym

Hasan

Üye
Bi tane yamada sorun var hep reset atıyor c sys bin de exe dosyası var bende gerek yok yamaya

Symbianist

Symbianist

Üye
Malesef olmadı :( / peki installserver.exe yi nereye çıkarayım E/patches'e mi ataym

yok yani demek istediğim şu. senin c-sys-bin içinde installserver.exe var ise eğer onu başka yere taşı öyle yamaları dene diyorum.

___kaptan___

___kaptan___

Üye

yok yani demek istediğim şu. senin c-sys-bin içinde installserver.exe var ise eğer onu başka yere taşı öyle yamaları dene diyorum.

Ok anladm

----------Eklendi @ 21:05:41 ---------- Yazıldı @ 20:59:54 ----------

malesef olmadı

Symbianist

Symbianist

Üye
bulamazsaniz bana söyleyin de çözelim

USAForever

USAForever

Üye
    Konu Sahibi
___kaptan___

___kaptan___

Üye

----------Eklendi @ 00:56:46 ---------- Yazıldı @ 00:55:47 ----------

Yaw gardaş bunu nasıl yapıyoz bi açıklama :(

USAForever

USAForever

Üye
    Konu Sahibi
Güncel

besim.farhan

besim.farhan

Üye
kardeş vhome uygulaması pakette yoktu.. Ben forumdan arayıp buldum.. Teşekkürler işime yaradı...

fall.en

Üye
kardş içndeki tek android temayı aldm.d dğrlri olmuyo.tema guzel ama

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
arkadaşlar bu 2 tane appgrid 14 dosyasını bulamıorum 1 tane buluyorum o da z de zaten

Üst Alt