S60v3 Cihazlarda Menü Genişletme/Daraltma İşlemi

Sponsorlu Bağlantılar

Hasan

Üye
Ben bu yazıları kaldırmak istiyorum menüdeki sadece ikon olsun onu nasıl yaparıZ

----------Eklendi @ 00:27:22 ---------- Yazıldı @ 00:26:08 ----------

tüh be , ligin ilk yarısında Kayserispor - Mersin İdman Yurdu Deplasman maçına gelmiştik kayseriye , o zaman bulsaydım seni hallederdim :D , ayrıca stadınız çok güzeldi :) Kadir Hasta ki maç 2 - 2 bitmişti.

----------Eklendi @ 00:06:24 ---------- Yazıldı @ 00:05:47 ----------

herneyse bu tema güzelmi :D

Bi değişiklik yapılırsa süper olur onu yarın yaparım yapabilirsem

___kaptan___

___kaptan___

Üye
şimdi bana nereye kadar geldiğini yaz adım adım. Ne yaptığını yani verdiğim adımlara göre.

Wala ne yazdıysanız aynılarını uyguladım dedim ya iki sorun vardı birisi rompatcher daki aktif olma yani yeşil olma olayı diğeride grid programının verdiği uyarı??? İstersenz gif ile anlataym yada bana bi yöntem söyleyin ona göre deneyim yada gif ile deneyip size ileteyim

USAForever

USAForever

Üye
    Konu Sahibi
FONT ROUTER BUILD resimdeki Yazıları yok eder ama telefonu da yok eder sakın denemeyin.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
resimdeki yazı? Derken

USAForever

USAForever

Üye
    Konu Sahibi
___kaptan___

___kaptan___

Üye
pardon telefondaki tüm yazı stilini büyütür , küçültür..

----------Eklendi @ 00:38:43 ---------- Yazıldı @ 00:37:05 ----------

size Windows 7 vericem 5dk beklyn

Ok / windows 7 tema mı? / bizim bu mesele noldu yaf :D

USAForever

USAForever

Üye
    Konu Sahibi
Ok / windows 7 tema mı? / bizim bu mesele noldu yaf :D

açıkçası şu ki : Cep telefonun doğru düzgün hacklenmemiş :s ..

win7

----------Eklendi @ 00:44:10 ---------- Yazıldı @ 00:43:31 ----------

___kaptan___

___kaptan___

Üye
açıkçası şu ki : Cep telefonun doğru düzgün hacklenmemiş :s ..

win7

----------Eklendi @ 00:44:10 ---------- Yazıldı @ 00:43:31 ----------

Wwaaayyy dayı naptın sen yaa :D windows süper biraz yavaş ama eleştirmiyorum süper yaa ellerine sağlık :) / hmm becerememiş miyim hackı :( tüh bee peki nasıl telafi ederiz bu hack olayını ?

___kaptan___

___kaptan___

Üye
birde sizde bu windows türü uygulamaların benzerleri yani aynı windows türü programlar varsa acaba burda verme ihtimaliniz varmı ben biraz şansını sonuna kadar zprlamayı seven biriyimdir herşeyi göze alırımda (telefonun çökmesini dahi) daha önce windows 3.1 kurmuştum ama bi sabah kalktığmda ekranı ben beyaz gördüm teli kapatp açtım aynı benbeyaz ekran var hattı ve hafıza kartını çıkardım en az 14 kez format attım ve sonunda dirildi telefon :D öle yani bu tür programlar var ise elinizde denemek isterim :D

Symbian Panpa

Üye
Format atıcam o zaman yaparım.

USAForever

USAForever

Üye
    Konu Sahibi
birde sizde bu windows türü uygulamaların benzerleri yani aynı windows türü programlar varsa acaba burda verme ihtimaliniz varmı ben biraz şansını sonuna kadar zprlamayı seven biriyimdir herşeyi göze alırımda (telefonun çökmesini dahi) daha önce windows 3.1 kurmuştum ama bi sabah kalktığmda ekranı ben beyaz gördüm teli kapatp açtım aynı benbeyaz ekran var hattı ve hafıza kartını çıkardım en az 14 kez format attım ve sonunda dirildi telefon :D öle yani bu tür programlar var ise elinizde denemek isterim :D

var bi ara onlarıda atarm

----------Eklendi @ 14:46:30 ---------- Yazıldı @ 14:42:59 ----------

ayrıca ben böyle konuları , paylaşımları vb. Teşekkür gibi falan hiçbir karşılık beklemeden yapıyorum dikkatinize. :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
var bi ara onlarıda atarm

----------Eklendi @ 14:46:30 ---------- Yazıldı @ 14:42:59 ----------

ayrıca ben böyle konuları , paylaşımları vb. Teşekkür gibi falan hiçbir karşılık beklemeden yapıyorum dikkatinize. :)

Allah razı olsun ama teşekkürü fazlasıyla hakediyosunuz bence :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
eyv. Senin şu menü işini araştıryorum.

Allah razı olsun sağolasn ilgilendiğin için ama hack tam olmamış olabilir demiştin ya hani onunla ilgili ise bu hackı nasıl tamamlarız peki?

yunus4554

yunus4554

Üye
Allah razı olsun sağolasn ilgilendiğin için ama hack tam olmamış olabilir demiştin ya hani onunla ilgili ise bu hackı nasıl tamamlarız peki?

http://maxicep.com/symbian-s60v3-destek/bir-hack-yontemi-ancak-bu-kadar-kolay-ve-pratik-olur-buyrun-554048.html burdan yardım alabilirsin

___kaptan___

___kaptan___

Üye
kimse yok muu ?

Hasan

Üye
c/sys/bin burada installserver.exe dosyası var mi

Hasan

Üye
Oyun yüklerken hata veriyor mu

Üst Alt