S60 3rd - SERTİFİKA VE İMZA İÇİN ALL-IN-ONE ÇÖZÜM!

Sponsorlu Bağlantılar

serkan_my

Üye
öncelikle tşk ederim. ben programı kurarken .Net Framework version 2.0.50727 hatası veriyor bende 4,0 yüklü ne yapmam lazım yardım ederseniz sevinirim

tektonik1907

tektonik1907

Üye
.cer ve . dosyalarını indiremeyenler bana özelden opda kullanıcı adınızı ve şifrenizi gönderin bende içinde sizin telefonunuza ait içinde .cer ve . dosyalarını bulunduğu hotfile linkini size geri göndereyim

keltosman1

Üye
Valla bende işe yaradı, eline emeğine sağlık kardeş

wer50ni

Üye
teşekkürler

SleepYou54

Üye
Kardeşim Kendi İMEİ numarana Göre Sertifika Dosyası Olması Gerekiyor Olmuyor Denedim Tel E63

berkkaralar1

berkkaralar1

Üye
bu programlar işe yaricak olsaydı herkez imzalar koyardı siteye, program kesinlikle istisnasız hiç bir işe yaramadı, sen bence Pocket PC kullanmaya devam et " bengalli "

linüx

Üye
benndede inno8 benngalli temizlenmiş ram varama işe yaramıyor yokmu çözümü

Anladım, ok. Ben Samsung i8510 s60 3rd OS9.3 de problemsiz kullanıyorum. N96 ve N79 da deneyen ve başarılı olan arkadaşlar da var. Dediğiniz gibi farklı sürümlerde farklı sonuçlar verebilir.

bengalli

Üye
    Konu Sahibi

Sevgili arkadaşlar,

Şunu tekrar belirtmekte fayda olduğunu düşünüyorum. Ben burada size özel destek veren bir "teknik servis" değilim. Her mesajınızı okuyacak, tek tek cevaplayacak ve problemlerinize çözüm üretecek kişi/makam da değilim. Bu tür beklentileriniz varsa ve "niye cevap vermiyorsun" tarzı mesajlar yazıp fırça atmaya çalışacaksanız, boşuna KB. harcamayın...

Bir diğer konu ise; anlatılanları yapabilecek teknik bilgi/kültür/beceriye sahip değilseniz, bu nedenle "beceremediyseniz", gerçekten bu da beni hiç ilgilendirmiyor. Benim yaşımın ve teknik bilgimin yarısı bile etmeyecek çoluk çocuğun (örnek : 2 mesaj yukarı bakın) hakaretvari lafları için de buraya koymadım bunları. Bunlar için de boşuna kb. harcamayın ve mesaj kirliliği yapmayın. Bu tip mesajlara içimden şunu söylüyorum :" Sen beceremediysen banane! ". Bunlar çoluk çocuk oyunu değil, "yazılım" deniyor.

Hepinize kolay gelsin.

Üst Alt