S60 3rd - SERTİFİKA VE İMZA İÇİN ALL-IN-ONE ÇÖZÜM!

Sponsorlu Bağlantılar

karahanlı

Üye
link olmus paylasim icin tesekkurler

bengalli

Üye
    Konu Sahibi
İlk sayfadaki linki nasıl değiştirebileceğimi bilen var mı? Mesajda değişiklik yapabiliyormuyum?
Onu güncelleyeceğim fakat nasıl yapıldığını bilmiyorum

amon35

amon35

Üye
İlk sayfadaki linki nasıl değiştirebileceğimi bilen var mı? Mesajda değişiklik yapabiliyormuyum?
Onu güncelleyeceğim fakat nasıl yapıldığını bilmiyorum
şimdi alıntının orda cs.. kalem işareti var ona tıkla düzelir :oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yok kardeş verdiğin cer ve dosyaları ben de çalışmadı..versiyonu eski tellerde çalışabilirler ama yeni versiyonlu telefonlarda çoz zor çalışırlar...

bengalli

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeş verdiğin cer ve dosyaları ben de çalışmadı..versiyonu eski tellerde çalışabilirler ama yeni versiyonlu telefonlarda çoz zor çalışırlar...

Sizde nasıl bir problem çıktı? amon35 arkadaşta da problem çıkmıştı ama hallettik onu. Yardımcı olabileceğim bir şeyse halledelim.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeş sertifikayı kabul etmiyor,kabul eden arkadaşlar kullansın ben sadece denemek için yaptım olmadı hem ilgin için teşekkür ederim..benim üç siteden aldığım sertifikalarım var onları kullanıyorum..sağol paylaşım için..

bengalli

Üye
    Konu Sahibi
kardeş sertifikayı kabul etmiyor,kabul eden arkadaşlar kullansın ben sadece denemek için yaptım olmadı hem ilgin için teşekkür ederim..benim üç siteden aldığım sertifikalarım var onları kullanıyorum..sağol paylaşım için..

Anladım, ok. Ben Samsung i8510 s60 3rd OS9.3 de problemsiz kullanıyorum. N96 ve N79 da deneyen ve başarılı olan arkadaşlar da var. Dediğiniz gibi farklı sürümlerde farklı sonuçlar verebilir.

tozluplak

tozluplak

Üye
bengalli kardeş,bu serfitika 2007 nin ... :(

aa-tolga

aa-tolga

Üye
yeni cihazlarda olmuyor kendi imei numaranıza göre cer ve dosyası almanız lazım.
tek yol budur .ben hepsini denedim ama olmadı.ve optadan sertifika aldım artık ne istersem yukluyorum.

korbey

Üye
arkadaslar ben yaptım telefonum 6220 c superde oldu emegı gecenlere cok ama coook tesekkurler

zaqwsxcde

Üye
ya yine yüklenmiyor.Tam programı kuracak sertifika hatası vermiyor.Ardından güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenilemez diyor.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ya yine yüklenmiyor.Tam programı kuracak sertifika hatası vermiyor.Ardından güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenilemez diyor.
kendine sertifika alman gerekiyor...

bambam.

bambam.

Üye
saoooool yaa

hackam

hackam

Üye
sağol emeğine sağlık ama güvenilemeyen saglayıcı yüklenemez diye bişeyler çıkıyor

onur1634

Üye
slm kardeş sana bi sorum olucakdı bende yeni n79 aldım ve buna winamp yüklemek isdiyorum ama olmuyor bi kac program buldum ve süresi gecmiş yada servis hatası veriyor bu dediğin purogramla hallorumu kafayı yedircek bana bu tlf

OğuzcanAbi

Üye
emeğine sağlık

legendaw

legendaw

Üye
yaptım kardeşim vallahi yaptım saolasın emeğine sağlık çok teşekkür ediyorum

Üst Alt