S60 3rd - SERTİFİKA VE İMZA İÇİN ALL-IN-ONE ÇÖZÜM!

Sponsorlu Bağlantılar

sagozanCAN

Üye
e65 de bi işe yaramıyo telefonu hekleyebilen biri varsa yardımcı olursanız sevinirim benim n73 üm var dı onu sadece secma ile heklerdim ama bu kıytırık telefonda işe yaramıyo

kadirkurtyesil

kadirkurtyesil

Üye
saol kardeş eline sağlık yaptım oldu.

snakekral2

snakekral2

Üye
ben yaptım işe yaradı çok teşekkürler kaç gündür bunu arıyorum

murat3702

murat3702

Üye
Dostum gerçekten all-in-one. Emeğine sağlık PC de sertifikalayıp anında kuruyorum istediğim yazılımı. Teşekkürler.

rasid96

rasid96

Üye
sonuna kadar normal gidiyor sonra hata veriyor :(

jagry

Üye
forumda yine paylaşılmıştı yine söylüyorum... kesin çözüm. başka bişeyle uğraşmayın sağa sola imei vermeyin...

OYUNCAKS

Üye
link ölmüş dostum şunu düzgün bi yere upload etsen de bizde faydalansak teşekkürler...

__Midas__

__Midas__

Üye
n80 ve n93 de sorunsuz,

Atarvastatin

Üye
Sağolasın kardeş bi deneyeyim IMEI verme olayı ters geldiği için hiç bulaşmıyordum.

Edit: İşe yaradı kardeş ellerin dert görmeye, çok teşekkür ettim.

afrodisiac

Üye
Arkadaslar unsigned olan dosyayı program ile signed yaptım fakat kurulumda hata veriyor.bu programı gercekten calıstırabilen varmı? yoksa gereksiz yere insanları mesgul etmeyin lütfen.

kartoncu

kartoncu

Üye
N82 olmadı yapan arkadaş varmı çok merek ediyorum yazılım 35.0.0.2....

kaplonbaa

Üye
Deneyelim sonucu yazarız...

--------------- Ekleme ---------------

N73 te jb taskman da denedim ama olmadı...:ağlarım:

e.kara

Üye
allah bu formulü bulan beynine nize anlatan ellerine zeval vermesin 3 gündür uğraşıyorum senin sayende yaptım çok sağol

pcdoctorx

pcdoctorx

Üye
Güzel paylaşım tebrikler fakat opda yla bağlantılı. . .:)

bengalli

Üye
    Konu Sahibi
Sevgili arkadaşlar,
Telefonlarınıza yazılım (orjinal yazılımdan bahsetmiyorum tabiiki) yükleyebilmeniz için 2 temel şart var :

1. Telefonunuzu hacklemelisiniz.
Bazı programlar, sistem klasörlerine bazı dosyalar kurarlar. Normal telefonlarda sistem klasörlerine yazım izni yoktur. bu nedenle bu klasörlere yazım izni sağlamak için teliniz hackli olmalıdır. Aksi durumda uygulamanın yüklenemediğine dair hata mesajı almanız normaldir.

2. Yazılımı imzalamanız gerekmektedir.
Bazı programları imzalamadan kuramazsınız. Bu nedenle sertifika işini halletmeniz ve "signed" yazılım kurmanız gerekir.

İlk sayfada verdiğim metod ve prog. sertifika probleminizi çözer, fakat teliniz hackli değilse yine kuramayabilirsiniz.

Ayrıca her telin ve her yazılımın farklı yükleme prosedürleri ve kısıtları olabilir. Dolayısıyla bu konularda problem yaşamamak için teliniz ve yüklemeye çalıştığınız yazılım ile ilgili bilgilere sahip olmalı ve ilgili prosedürleri yerine getirmelisiniz.

Şu anda ben innov8 kullanıyorum (s60v3). Yukarıdaki bilgileri dikkate alarak çalıştığımda, şu ana kadar benim yükleyemediğim, hata veren hiçbir program olmadı şimdiye kadar. Neyi istersem yükleyebildim. (LCG Profimail dışında... Onu da dünyada kırabilen olmadı şimdiye kadar. Ben de bir er olmadığımdan denemedim bile)

Bu durumda, istediğiniz programı kurabilmek için sizlere tavsiyem yukarıdaki püf noktalarına dikkat etmeniz olacaktır. Bunlara dikkat ettiğinizde, ilk sayfadaki programla ve prosedürle, yemek pişirmek dışında herşeyi yaptırabilirsiniz telefonunuza.:oke:

Benden farklı telefonlar için yardım isteyen arkadaşlar oluyor, onlara cevap veremiyorum bazen ama bahsedilen tel elimde olmadığından problemi kurcalayıp çözüm üretme şansım olmuyor maalesef.

xmusabx

Üye
kardeş çooooooooooooooooook tşkrler uzun zamandır bi program bulamadım hiç biri işe yaramıyodu bu işe yaradı sonunda çok tşkkerler tkrar........

bengalli

Üye
    Konu Sahibi
kardeş çooooooooooooooooook tşkrler uzun zamandır bi program bulamadım hiç biri işe yaramıyodu bu işe yaradı sonunda çok tşkkerler tkrar........

rica ederim. ben birşey yapmadım. yabancı bir forumda bulmuştum uzun araştırmalardan sonra. sadece türkçeleştirip buraya da koydum.

serwane

Üye
Teşekkürler

KARACAW

Üye
BENGALLİ /ÇAVUŞ arkadaşa çok teşekürler program 5800 da sorunsuz çalıştı sertifikalı programları çözdü

bosnakselo

bosnakselo

Üye
:sopa::vur:aha::sarıl::bye2::naughty::ehe:ehe:ah:aman2::bigstar:

Üst Alt