Telefon Tavsiyesi s5'ten note 3 terfi..

Sponsorlu Bağlantılar

serhat_002

serhat_002

Üye
    Konu Sahibi
s5'ten note 3 terfi..
Slm arkadaslar 6 aydir s5 G900h modelini kullaniyorum bu seri s5in dusuk serilerinden biri... yurt ici garantili note 3 almayi dusunuyorum 1200 liraya... ne dersiniz alim mi ?

xmustx

xmustx

Üye
Al

• Beğen
Tepkiler: serhat_002
serhat_002

serhat_002

Üye
    Konu Sahibi
Tsk ederim kardesim

ersncak42

Üye
s5 le yapamayıp not 3 le yapabileceğin ne var ki neredeyse aynı bence gerek yok :)

xmustx

xmustx

Üye
s5 le yapamayıp not 3 le yapabileceğin ne var ki neredeyse aynı bence gerek yok :)
Çık .. öyle değil işte çook şey var ;)
Google üzerinden karşılaştırın sonra cevap hakkı doğar..

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Bos yere degistirme ille gececeksen note 4e gec

98farom98

98farom98

Üye
Note 3 iyi bir cihaz geç derim bende :oke:

• Beğen
serhat_002

serhat_002

Üye
    Konu Sahibi
Bos yere degistirme ille gececeksen note 4e gec
şimdilik o kadar bütçeye sahip diilm note 3 uygun olduğu için kullanan arkadaşlardan bilgi almak istedim
benim kullandığım s5 900h modeli rom seçenekleri kısıtlı onu geçtim cihaz son günlerde hatalar vermeye başladı
-tuş kilidi bazen çalışmıyor takılı kalıyor sanki
-ses gidip geliyor oda takılı takılıyor gibi çünkü sesler sonradan arka arkaya geliyor tuaf bi şekilde

ersncak42

Üye
dostum garantiye gönder öyleyse s5 bozuldu ömrünü yitirdi diyemezsin hadi 5800 felan olsa al yenisini ama bu telefon çıkalı daha 1 sene bile olmadı :D

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Ben note 3 kullaniyorum suan. S5le degistirdim gecen hafta G900F cihaziyla. Geri dondum note 3 e cunku lollipop guncellemesi yapti. Telefon iyife berbatlasti ve sarj olayina alisamadim cok hizli bitiyor.

• Beğen
Rainesto

Rainesto

Üye
Bence geçmelisin

• Beğen
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Ayrica tr note 3une iyi rom zor bulursun. En iyi gelistiriciler N9005 modeline rom yapiyor.

serhat_002

serhat_002

Üye
    Konu Sahibi
dostum garantiye gönder öyleyse s5 bozuldu ömrünü yitirdi diyemezsin hadi 5800 felan olsa al yenisini ama bu telefon çıkalı daha 1 sene bile olmadı :D
Yurtdisi cihaz kardesim garantiye gonderemedigim icin degistirmek istiyorum
Ayrica tr note 3une iyi rom zor bulursun. En iyi gelistiriciler N9005 modeline rom yapiyor.
En azindan note 3un elimde ki telefonda daha iyi oldugunu dusunuyorum G900h modeli pek tutulmuyormus bi ben almisim galiba ;)

cici60

cici60

Üye
İki cihazıda kullandım S5 daha üstün bi.cihaz sarjı daha uzun gidiyo ama.aralarımda cok fark yok gibi telefon alcaksan z2 al derim s5le aralarında baya fark var.

serhat_002

serhat_002

Üye
    Konu Sahibi
İki cihazıda kullandım S5 daha üstün bi.cihaz sarjı daha uzun gidiyo ama.aralarımda cok fark yok gibi telefon alcaksan z2 al derim s5le aralarında baya fark var.
s5in f/Q modelleri ustun evet ama bende ki s5 h modeli bu pek kaliteli bisi diil cihaza biraz yuklenince donup kaliyor...

cici60

cici60

Üye
  • Beğen
sat s3 al

sat s3 al

Üye
s5 kalsın bence !
ama note 3 de olabilir

• Beğen
serhat_002

serhat_002

Üye
    Konu Sahibi
NOTE 3 N9005 Buldum yarin onu almayi dusunuyorum...

• Beğen
Tepkiler: xmustx
Takipçi Satın Al

Üst Alt