bana acil wındovs 7 de çalışan usb drıveri lazım... hiçbiyerde bulamadım.... bilen ark.yardımcı olabilr mi acaba? link gönderirseniz çok sevinirim anca o zaman yüklücem de bu q klavyeli versiyonu.... herşeyi ayarladım.. bilgisayar drıveri tanımıyor... wındovs 7 var o yüzden mi acaba?
bana acil wındovs 7 de çalışan usb drıveri lazım... hiçbiyerde bulamadım.... bilen ark.yardımcı olabilr mi acaba? link gönderirseniz çok sevinirim anca o zaman yüklücem de bu q klavyeli versiyonu.... herşeyi ayarladım.. bilgisayar drıveri tanımıyor... wındovs 7 var o yüzden mi acaba?
--------------- Ekleme ---------------
tmm link mevcut benim istediğim wındovs 7 de çalışan usb drıver???? bu drıverı açmadı benim bilgisayar....
mesaj harcamana gerek yok. kurulum işlemi tamamlandıktan sonra bekleme ekranında tuşları açıp *#5239870*# kombinasyonunu gir. menü çıkacak o menüden "2 pre-configuration" seçeneğini seç. operator kodu isteyecek. oraya da *#27236*# kombinasyonunu gir. çıkan listeden TUR seçeneğini seç ve onayla. telefon kendini yeniden başlatacak ve turkcell internet ayarları falan eklenmiş olarak açılacak.
Dikkat bunu yaparken tüm veriler silinmektedir. Rehber, mesaj, foto java.... Yedek alınız...
Arkadaşlar yardım lütfen..S5620JTJL2_OJTJI1 yükledim fakat telefon açılmıyor pc ve telefon simgesi arasında bağlantı yok diye bir resim çıkıyor ve öle kalıyor açılmıyor... yardım lütfenn...
Arkadaşlar yardım lütfen..S5620JTJL2_OJTJI1 yükledim fakat telefon açılmıyor pc ve telefon simgesi arasında bağlantı yok diye bir resim çıkıyor ve öle kalıyor açılmıyor... yardım lütfenn...