S5620 Monte youtube takılma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sodomo

Üye
    Konu Sahibi
S5620 Monte youtube takılma sorunu
Slm arkadaşlar kısa bir süre önce garantiden değişim olarak samsung monte telefonum geldi.Youtube'dan video izleyebiliyorum ayarları felanda yaptım videolar açılıor sorun yok.Ama benim sorunum youtube üzerinden izlediğim videoların aşırı derece kötü nasıl diyim size böyle zilerken kare kare olarak izlenmesi.Aynı videoları vkwap yada vuclip gibi sitelerden izlediğimde pek sorun yok.Ama nedense youtube dan videoları hiç bir şekilde tam net olarak izleyemedim.Daha doğrusu videoları hiç izleyemiyorum çünkü o kare kare olması ve donması videonun başından sonuna kadar devam ediyor.Her hangi bir ayar yada uygulama yapmam gerekiyomu yoksa monte kullanıcılarında youtube üzerinden bu söylediğim genel bir sorun mu.

baranselona

baranselona

Üye
videoları takıntısız izleyebilmek için ya 3g-3g+ veya ful çeken edge yada wifi ile seyretmelisiniz ben gittiğim cafe lerde wifi ile youtube videolarını HQ mod da takıntısız izleyebiliyorum...

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
videoları takıntısız izleyebilmek için ya 3g-3g+ veya ful çeken edge yada wifi ile seyretmelisiniz ben gittiğim cafe lerde wifi ile youtube videolarını HQ mod da takıntısız izleyebiliyorum...
Adam haklı beyler!

ceronimo04

ceronimo04

Üye
Wifi ile baglanıp izliyorsan , wifi ağına yakın olman lazım. Birde izlediğin video nun kalitesi ne kadar yüksek ise o kadar geç yüklenir ve takıntılı izlersin. Telefonun işlemcisine de bağlı olarak değişir videoları yüklemesi fln ama monte kullanıyorum bir sıkıntı yok. işlemcisi gayet iyi. videolar dediğim gibi kalitesine ve boyutuna göre değişkenlik yapabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt