S5620 monte için motion sensör oyunlar varmı varsa link verir misiniz

Sponsorlu Bağlantılar

ANiill

Üye
    Konu Sahibi
S5620 monte için motion sensör oyunlar varmı varsa link verir misiniz
ya ben telefonu aldım alalı hareket sensörlü oyunlar arıyorum fakat bulamadım forumdan indirdim ama onlarıda açmadı kesin olarak calıştıracağı oyunlar varsa sevinirim :) Bnce asıl soru şu : Montenin hareket snsörü varmı internet de videoda vs var ama oyun konusunda var mı ? :D

sentetik

sentetik

Üye
evet dostum bende bulamadım.piyasadaki sensörlü oyunların hepsi star için :(

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
Birra diye bir oyun var o oyun sensörlü bi de iphone daki savaş oyunu var onun adını tam olarak hatırlamıyorum.

ANiill

Üye
    Konu Sahibi
Ya birrayida indirdm onceden yoksa yok desinler arastrp durmayalım yani foruda bir kac konu var ama indirdkten sonra yukluyosun acmiyo error veryo bitek edge yi acti indirdhklermde oda sensoruyo ne saçma tuhaf konu basligi olarak yazmasinlar açmiyosa denediler mi acaba montede hep stara calisyolar ndense hic biseyi olmayan telefona sinirlendim haa :@ :D

sabi98

Üye
monte parmak ısısı ile çalıştığı için sensörlü oyun bulamazsın :(

ANiill

Üye
    Konu Sahibi
bak bu yönden düşünmedim hiç mantıklı bi acıklama işte boyle desinler bende saf saf aramayı kesiyim yhaa ratahladım saol :)

sentetik

sentetik

Üye
monte parmak ısısı ile çalıştığı için sensörlü oyun bulamazsın :(

Bana Mantıklı Bi Cevap Olarak gelmedi dostum.İPHONE'de Parmağızdan Çıkan Küçük Elektrik Akımlarına Duyarlı Ekrana Sahip Ancak %80 Oyunları Sensörlü ?? :S

saksafon93

Üye
alakası yok parmak ısısı ile sadece monte yeni oyunlar destekli deil

ANiill

Üye
    Konu Sahibi
suan karıştım bak :D ee napcaz bekliyimmi yani çıkmasını yoksa varda ben mi bulamıyorum :D

remzi1529

remzi1529

Üye
benim sony ericcson k850i var ve motion sensor oyun attım çalışıyor hepsi telefonu oynatıyorum sadece

saksafon93

Üye
kardeşim sensör telefonun içinde bu yüzden ısıya elektriğe gerek yok bence star ve montenin sensör versionları farklı olabilir

ANiill

Üye
    Konu Sahibi
Hmm olabilir o zaman bekliyeyim monteye ozel oyun cıkşin dimi en mantiklisi o gorunuyo suan guya samsung apps acildi hep isletim sistemi farkli olanlari destekliyo bide acildi diye br suru haber oldu ne isimize yaradi ki xD

akdenizx

akdenizx

Üye
monitor sensor oyunları yok ! dokunmatık olarak oyunlar mevcut ! hatta bırazdan konusu tarafımdan acılacak . ıcersııde her turden 39 adet orjinal monte oyunları var . .

Sımdıden ıyı oyunlar . .

enescebeci

enescebeci

Üye
saolun da simdi star mi alam?

crazyman.

Üye
Hareket sensörlü oyun var arkadaşım da da samsung monte var o oynuyor.Fakat ben bulamadım.Linkini verirseniz memnun olurum...

dejavu178

dejavu178

Üye
"Ben TeknoSA'da telefonlara bakıyordum. O zamanlar bende Monte yoktu ama orda genelde hoşuma giden telefon Monte'ydi. Telefonu elime alıp "Oyunlar" kısmına girdim, "Asphalt4" ü açtım. Oyun yataydı ve sensörlüydü." bu olay geçen sene oldu. Bu sene de gidip tüm Monte'lere baktım. (Hepsine değil :)) ama sensörlü oyunu bulamadım. Ama Monte'nin sensörlü oyunları olduğuna inanıyorum. Telefonda "Galeri" ye girdiğinizde telefonu sağa ve sola yatırdığınızda resimler değişiyor!!

edi26

edi26

Üye
bnde bu soruyu sordum monte sensörlü oyunları daha çıkmamış sensör var bu kesin stardaki sensörle montedeki sensör farklıymış

starr22

Üye
Mecbur bekliycez o zaman :(((

Criver

Üye
Arkadaşlar samsung MOnteni sensörü var ama oyun ve uygulamalar içindeğil.Yaniresimlerde çevirseniz döner ama oyunlarda sensör söz konusu değildir :oke:

sapoga

sapoga

Üye
ridge racer drift(yatay ekran)

linki

FİFA 2011

link

solitaire deluxe yatay ekran kağıt oyunu

link

Diner Dash 2
kategori:satış

Worms